Janicsák Veca az Eurovíziós Dalfesztiválon?
2010. december 23. 15:51
Én leginkább Nikolast küldeném,de Veca sem rossz.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. december 23. 15:54
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2010.12.23. 15:51)
Én leginkább Nikolast küldeném,de Veca sem rossz.
Detto.!!
2010. december 23. 16:24
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
Hát, ha már női előadót szeretnénk kiküldeni, akkor mindenképp ő menjen (: de az egész úgysem ér semmit, ha nem írnak neki normális dalt, ami ugye magyarországon az utóbbi időben nem igazán jön össze. De hát reménykedni még mindig lehet....
2010. december 23. 16:30
Hiába, hogy csak most fedezték fel, olyan hangja van, hogy akármikor lesöprene akárkit, aki már t9bb éve a szkmában van:) Szóval remélem, hogy ő megy, ha egyáltalán megy valaki..
2010. december 23. 16:33
Eszbert
NEM AKAROK SENKIBE SE BELEKÖTNI... DE VECA EZERSZER JOBB TOLVAI RENINÉL... AZ A CSAJ NEM ÉR SEMMIT..VECA MEG LEGALÁBB MAGYAR (MERT UGYE MAGYAR VERSENYT MAGYAR NYERJEN ÉS MAGYARORSZÁGOT IS AZ KÉPVISELJE..ÉS HA MÁR ARRÓL VAN SZÓ H CSABA MENJEN MERT Ő NYERT..HÁT JA Ő NYERT. DE CSAK AZÉRT MERT NIKOLAS SZLOVÁK ÉS EZ MAGYAR VERSENY.. -.-")
Tolvai Reni és Nikolas MAGYAR!!!! Hányszor kell még ezt leírnom??!!! Csak határontúliak!!! Igaza van Walakynek, talán magyarabb, mint te!! Tényleg nem hallottál még arról a szóról hogy TRIANON??? Milyen magyar vagy te, hogyha még a saját történelmedet sem isemered???!!!!!
Én is inkább Tolvai Renit küldeném ki Veca helyett, mert sokkal erőteljesebb a hangja, bár szerintem Vastag Csabi is jobb lenne Veca helyett, végülis ő nyerte meg az X-et!
NEM AKAROK SENKIBE SE BELEKÖTNI... DE VECA EZERSZER JOBB TOLVAI RENINÉL... AZ A CSAJ NEM ÉR SEMMIT..VECA MEG LEGALÁBB MAGYAR (MERT UGYE MAGYAR VERSENYT MAGYAR NYERJEN ÉS MAGYARORSZÁGOT IS AZ KÉPVISELJE..ÉS HA MÁR ARRÓL VAN SZÓ H CSABA MENJEN MERT Ő NYERT..HÁT JA Ő NYERT. DE CSAK AZÉRT MERT NIKOLAS SZLOVÁK ÉS EZ MAGYAR VERSENY.. -.-")
Tolvai Reni és Nikolas MAGYAR!!!! Hányszor kell még ezt leírnom??!!! Csak határontúliak!!! Igaza van Walakynek, talán magyarabb, mint te!! Tényleg nem hallottál még arról a szóról hogy TRIANON??? Milyen magyar vagy te, hogyha még a saját történelmedet sem isemered???!!!!!
Én is inkább Tolvai Renit küldeném ki Veca helyett, mert sokkal erőteljesebb a hangja, bár szerintem Vastag Csabi is jobb lenne Veca helyett, végülis ő nyerte meg az X-et!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 23. 16:49
|
|
zakurokikyouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 141496 offline
|
Igen szerintem is jó lenne ha Veca menne.
2010. december 23. 17:02
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Sajnos sokan vannak így tina9612...
Én is határontúli vagyok, erdélyi magyar. Ismerőseimtől már hallottam, hogy mikor kimentek Magyarországra azon is csodálkoztak, hogy egyáltalán tudnak magyarul. Finoman szólva magyarhonban sz.rnak a határontúliakra, és nagyívben elkerülik őket, vagy pedig nem is tudnak rólunk. Sz.r ügy, de ez van
Veca megérdemelné, ha ő menne!
Reni pedig sokat bizonyitott azzal, hogy megnyerte a Megasztárt.
Én is határontúli vagyok, erdélyi magyar. Ismerőseimtől már hallottam, hogy mikor kimentek Magyarországra azon is csodálkoztak, hogy egyáltalán tudnak magyarul. Finoman szólva magyarhonban sz.rnak a határontúliakra, és nagyívben elkerülik őket, vagy pedig nem is tudnak rólunk. Sz.r ügy, de ez van
Veca megérdemelné, ha ő menne!
Reni pedig sokat bizonyitott azzal, hogy megnyerte a Megasztárt.
2010. december 23. 17:34
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát jó lenne, ha végre egy igazi tehetség képviselné országunkat : )
2010. december 23. 17:49
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
jaja ő megérdemelné
2010. december 23. 18:10
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Ez király ötlet!
2010. december 23. 18:22
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.12.23. 17:34)
Hát jó lenne, ha végre egy igazi tehetség képviselné országunkat : )
Nem mintha Rúzsa Magdi nem lett volna tehetséges...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.