Janicsák Veca az Eurovíziós Dalfesztiválon?
2010. december 23. 15:51
Én leginkább Nikolast küldeném,de Veca sem rossz.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. december 23. 15:54
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2010.12.23. 15:51)
Én leginkább Nikolast küldeném,de Veca sem rossz.
Detto.!!
2010. december 23. 16:24
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
Hát, ha már női előadót szeretnénk kiküldeni, akkor mindenképp ő menjen (: de az egész úgysem ér semmit, ha nem írnak neki normális dalt, ami ugye magyarországon az utóbbi időben nem igazán jön össze. De hát reménykedni még mindig lehet....
2010. december 23. 16:30
Hiába, hogy csak most fedezték fel, olyan hangja van, hogy akármikor lesöprene akárkit, aki már t9bb éve a szkmában van:) Szóval remélem, hogy ő megy, ha egyáltalán megy valaki..
2010. december 23. 16:33
Eszbert
NEM AKAROK SENKIBE SE BELEKÖTNI... DE VECA EZERSZER JOBB TOLVAI RENINÉL... AZ A CSAJ NEM ÉR SEMMIT..VECA MEG LEGALÁBB MAGYAR (MERT UGYE MAGYAR VERSENYT MAGYAR NYERJEN ÉS MAGYARORSZÁGOT IS AZ KÉPVISELJE..ÉS HA MÁR ARRÓL VAN SZÓ H CSABA MENJEN MERT Ő NYERT..HÁT JA Ő NYERT. DE CSAK AZÉRT MERT NIKOLAS SZLOVÁK ÉS EZ MAGYAR VERSENY.. -.-")
Tolvai Reni és Nikolas MAGYAR!!!! Hányszor kell még ezt leírnom??!!! Csak határontúliak!!! Igaza van Walakynek, talán magyarabb, mint te!! Tényleg nem hallottál még arról a szóról hogy TRIANON??? Milyen magyar vagy te, hogyha még a saját történelmedet sem isemered???!!!!!
Én is inkább Tolvai Renit küldeném ki Veca helyett, mert sokkal erőteljesebb a hangja, bár szerintem Vastag Csabi is jobb lenne Veca helyett, végülis ő nyerte meg az X-et!
NEM AKAROK SENKIBE SE BELEKÖTNI... DE VECA EZERSZER JOBB TOLVAI RENINÉL... AZ A CSAJ NEM ÉR SEMMIT..VECA MEG LEGALÁBB MAGYAR (MERT UGYE MAGYAR VERSENYT MAGYAR NYERJEN ÉS MAGYARORSZÁGOT IS AZ KÉPVISELJE..ÉS HA MÁR ARRÓL VAN SZÓ H CSABA MENJEN MERT Ő NYERT..HÁT JA Ő NYERT. DE CSAK AZÉRT MERT NIKOLAS SZLOVÁK ÉS EZ MAGYAR VERSENY.. -.-")
Tolvai Reni és Nikolas MAGYAR!!!! Hányszor kell még ezt leírnom??!!! Csak határontúliak!!! Igaza van Walakynek, talán magyarabb, mint te!! Tényleg nem hallottál még arról a szóról hogy TRIANON??? Milyen magyar vagy te, hogyha még a saját történelmedet sem isemered???!!!!!
Én is inkább Tolvai Renit küldeném ki Veca helyett, mert sokkal erőteljesebb a hangja, bár szerintem Vastag Csabi is jobb lenne Veca helyett, végülis ő nyerte meg az X-et!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 23. 16:49
|
|
zakurokikyouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 141496 offline
|
Igen szerintem is jó lenne ha Veca menne.
2010. december 23. 17:02
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Sajnos sokan vannak így tina9612...
Én is határontúli vagyok, erdélyi magyar. Ismerőseimtől már hallottam, hogy mikor kimentek Magyarországra azon is csodálkoztak, hogy egyáltalán tudnak magyarul. Finoman szólva magyarhonban sz.rnak a határontúliakra, és nagyívben elkerülik őket, vagy pedig nem is tudnak rólunk. Sz.r ügy, de ez van
Veca megérdemelné, ha ő menne!
Reni pedig sokat bizonyitott azzal, hogy megnyerte a Megasztárt.
Én is határontúli vagyok, erdélyi magyar. Ismerőseimtől már hallottam, hogy mikor kimentek Magyarországra azon is csodálkoztak, hogy egyáltalán tudnak magyarul. Finoman szólva magyarhonban sz.rnak a határontúliakra, és nagyívben elkerülik őket, vagy pedig nem is tudnak rólunk. Sz.r ügy, de ez van
Veca megérdemelné, ha ő menne!
Reni pedig sokat bizonyitott azzal, hogy megnyerte a Megasztárt.
2010. december 23. 17:34
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát jó lenne, ha végre egy igazi tehetség képviselné országunkat : )
2010. december 23. 17:49
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
jaja ő megérdemelné
2010. december 23. 18:10
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Ez király ötlet!
2010. december 23. 18:22
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.12.23. 17:34)
Hát jó lenne, ha végre egy igazi tehetség képviselné országunkat : )
Nem mintha Rúzsa Magdi nem lett volna tehetséges...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!