Gaga rajongói annyira imádják az énekesnőt, hogy képesek az öltözőjébe is bejutni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Idegen Lady Gaga öltözőjében
2010. december 22. 23:28
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
2010. december 22. 23:39
nekem az a durva,hogy egy csaj érintette meg a mellét
pasitól még oké,de egy lánytól
pasitól még oké,de egy lánytól
2010. december 22. 23:46
|
|
Peggysuevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 130089 offline
|
"a Bad Romance énekesnőjének "? Mi van? Ezt úgy írtad minta ez egy együttes lenne. Legalább olvasd át a cikkedet, vagy ha megtetted már előtte is, akkor csak fogalmazni tanulj meg.
2010. december 22. 23:54
Csak úgy bejutott az öltözőjébe? Hát elég nyomik lehetnek azok a biztonsági őrök.
2010. december 23. 00:06
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Peggysue,
Te meg mielőtt más cikkét fikázod, írjál egyet te magad!
Ha lenne annyi eszed, hogy utána nézel a dolgoknak, eleve látnád, hogy az angol cikk, amiből fordítottam így van írva:"The Bad Romance singer..." Előbb gondolkozz és utána beszélj kérlek szépen!
Te meg mielőtt más cikkét fikázod, írjál egyet te magad!
Ha lenne annyi eszed, hogy utána nézel a dolgoknak, eleve látnád, hogy az angol cikk, amiből fordítottam így van írva:"The Bad Romance singer..." Előbb gondolkozz és utána beszélj kérlek szépen!
2010. december 23. 08:45
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Nem értem miért csinál ebből ekkora ügyet^^.
Ha ellopott vna vmit akk hívja csak a rendőrséget addig meg miért nem elég csak a biztonsági őr?? Megértem h nagy sztár,de egy oan érdekes személyiségből,mint GaGa-ból nem néztem vna ki ezt.. vajon, mikor az a csaj megfogta a mellét, akkor abból mekkora botrányt csinálhatott??
:S
Különben szeretem a számait,csak magát a nőt tartom furcsának..
Különben szeretem a számait,csak magát a nőt tartom furcsának..
2010. december 23. 09:06
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Jaj most istenem minek ebből ekkora ügyet csinálni?
2010. december 23. 09:25
|
|
|
Wanessaa,
az öltözőjében gondolom nem egy olyan papír, tervek és ruhák vannak, amiket nem kellett volna, hogy lásson, ha látott!
Amikor a nő megfogta a mellét, akkor csak csodálkozott, inkább az újságok csináltak belőle nagy ügyet!
az öltözőjében gondolom nem egy olyan papír, tervek és ruhák vannak, amiket nem kellett volna, hogy lásson, ha látott!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: