új stílus?!!!
Pont mint Miley
egy kicsit télleg mintát vesz,,,
Selena Gomez: „Egyre erősebbnek érzem magam.”
2010. december 23. 16:04
2010. december 23. 20:30
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
jaja
2010. december 23. 21:46
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
hát persze 
2010. december 24. 10:35
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
Selynek sem lehetett azért jó hogy megromlott a kapcsolata Demivel!
2010. december 24. 15:54
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Ja, csak nehogy túlzásba vigye és jobban elszálljon az önbizalma. Én persze elhiszem, hogy soha nem lesz olyan, mint miley és újabban demi, de náluk is elhittem ugyebár...
2010. december 25. 16:37
MadamA attól h miley és demi stílus megváltozott még lhetnek jó emberek!
2010. december 25. 19:08
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Na jó.Igaz hogy szeretem Selelna-t, tehetséges lány, és örülök hogy kicsit kezd kilépni a "Jaj, de aranyos angyalka vagyok" szerepéből, de én már megszoktam úgy meg minden, de ahogy beszél a tévés interjúkban, videókban, az már irritál.Látni lehet hogy nem jár a földön, és én megértem.Ha ennyi rajongója van egy sztárnak, akkor jogos hogy már nem teljesen áll két lábbal a földön.pl. http://www.youtube.com/watch?v=G0lpg4xjt-Q&feature=player_embedded
-ebben a videóban engem komolyan irritál már...De ettől függetlenül tehetséges, csak ne legyen Miley-s, mert hozzá nem az illik.Ja és íme a disney legújabb reklámfogása...Hát igen, de szerencsére, ahogy Sel mondta egyre erősebbnek érzi magát, és szerintem Demivel a barátságuk is erősödik, hiszen ami nem öl meg az megerősít
-ebben a videóban engem komolyan irritál már...De ettől függetlenül tehetséges, csak ne legyen Miley-s, mert hozzá nem az illik.Ja és íme a disney legújabb reklámfogása...Hát igen, de szerencsére, ahogy Sel mondta egyre erősebbnek érzi magát, és szerintem Demivel a barátságuk is erősödik, hiszen ami nem öl meg az megerősít
2010. december 26. 00:54
nizcy:Már bocsi,de Sellike tényleg nem a villantsubkcicitésésezzellegyünkhíresek,de azért ha bele gondolunk őő sem az a jó kislány most tényleg ,hogy tehetett olyat,hogy az egyik legjobb barátnőjétől elveszi a pasiját akit tényleg szeretett és nem csak egy kis futó kaland.Úgyhogy különben is meg ja még,hogy jó kislány??Vagyhogy nem szállt el??
A kis sellike?Hát akkor hogy mondhat olyat az egyik legjobb barátnőjéről akitől el csórta a pasiját,hogy még nem nőtt fel hát szerintem el kéne gondolkodni hogy ki az aki nem nőtt fel.Mivel Mileynak vannak botrányai inkább ő meg marad a kis tündérkének aki vigyáz nehogy valami rosszat csináljon.Ja meg az is milyen volt,hogy jujj Selena ki adott egy új klippet(Naturally)klippet és fúúú ő már felnőtt,hát szerintem meg pont,hogy nem egy kislányos kis nyávogós hangja van akinek csak akkor vannak jó számai ha sok pénzért meg mixelik a hangját,mert én össze hasonlítottam a Klippbeli és egy koncerti videót amin tök hamis volt úgyhogy ennyiiiiiiiiiiiii.És azt meg akinek tényleg jó hangja van és a színpadon nem egy helyben toporog vagy vagy egyszer végig sétál a színpadon nem ismerik el hanem mndjárt lehordják,hogy huuu ez milyen nagy botrány!!EZ A VÉLEMÉNYEM!!
A kis sellike?Hát akkor hogy mondhat olyat az egyik legjobb barátnőjéről akitől el csórta a pasiját,hogy még nem nőtt fel hát szerintem el kéne gondolkodni hogy ki az aki nem nőtt fel.Mivel Mileynak vannak botrányai inkább ő meg marad a kis tündérkének aki vigyáz nehogy valami rosszat csináljon.Ja meg az is milyen volt,hogy jujj Selena ki adott egy új klippet(Naturally)klippet és fúúú ő már felnőtt,hát szerintem meg pont,hogy nem egy kislányos kis nyávogós hangja van akinek csak akkor vannak jó számai ha sok pénzért meg mixelik a hangját,mert én össze hasonlítottam a Klippbeli és egy koncerti videót amin tök hamis volt úgyhogy ennyiiiiiiiiiiiii.És azt meg akinek tényleg jó hangja van és a színpadon nem egy helyben toporog vagy vagy egyszer végig sétál a színpadon nem ismerik el hanem mndjárt lehordják,hogy huuu ez milyen nagy botrány!!EZ A VÉLEMÉNYEM!!
2010. december 26. 10:04
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Sellyt én is nagyon bírom. Ő a példaképem,de mint mindenkiről,Róla is megvan a magam véleménye. 
Nem hiszem el,hogy az elmúlt 3 év alatt egyszer sem szállt el magától. Jóó van ien,hogy valaki a földön marad,de nem egy Világsztár.. most lehet valaki utánam majd azt írja h de hiszen ő mindig is jókislány volt.. lehet,de az is lehetséges h csinált valamit 1-2-éve ami nem került a nyilvánosságra..de remélem nincs ien..
azonkívűl toth1996 igazad van mindenben,főleg abban,hogy megmixelik a hangját.. néha sajnos nekem is feltűnt
de jobban Miley-nál.. koncerten is másképp hangzik a hangja [ ne fogjuk rá a mikrofonra ] , meg a számaiban is.. és ez nem azért van,mert mondjuk magasabban kell énekelnie vagy satb..
Nem hiszem el,hogy az elmúlt 3 év alatt egyszer sem szállt el magától. Jóó van ien,hogy valaki a földön marad,de nem egy Világsztár.. most lehet valaki utánam majd azt írja h de hiszen ő mindig is jókislány volt.. lehet,de az is lehetséges h csinált valamit 1-2-éve ami nem került a nyilvánosságra..de remélem nincs ien..
azonkívűl toth1996 igazad van mindenben,főleg abban,hogy megmixelik a hangját.. néha sajnos nekem is feltűnt
2010. december 27. 08:36
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Nagyon örülok, hogy így gondolja hogy erősebb, mivel ez nagyon nagy előrelépést jelent, vgyis akkor Selenának van önbizalma. Selena Gomez Fan vagyok ő a kedvencem, és jó hogy így áll a dolgokkal:)
2010. december 27. 15:02
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Örülök, h így gondolja, és túl tud lépni minden nehézségen. Ez azt jelenti, h tényleg erősebb lett. Jennifer mondata nagyon tetszik, filmbe illő. És az új rockos stílusa nagyon tetszik, jól áll neki. Csak így tovább, Sel!
♥
2010. december 27. 16:31
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: