Selena Gomez: „Egyre erősebbnek érzem magam.”
2010. december 22. 15:12
|
Danger_girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 140089 offline
|
igaza van jenyfernek!
2010. december 22. 15:13
Én Selenát végtelenszer jobban szeretem Deminél. Szerintem sokkal aranyosabb, tehetségesebb, a hangját és a számait is jobban szeretem.
2010. december 22. 15:24
|
|
TheBettynaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 141109 offline
|
Szerintem Selena nem igazán erőlteti a felnőttévállást, és ezt neki nem is igazán kell, hiszen már az, a saját korosztályában - a sztárok körében - ő viselkedik a legérettebben.
Demivel való barátságának szakítását pedig sajnálom, hiszen nagyon aranyosak voltak együtt.
Lehet, hogy kezdetben "ráerőltették" őket, hogy jó viszonyt keltsenek egymás közt, de biztos vagyok benne, hogy a barátságuknak volt egy bizonyos valóságértéke is.
Demivel való barátságának szakítását pedig sajnálom, hiszen nagyon aranyosak voltak együtt.
Lehet, hogy kezdetben "ráerőltették" őket, hogy jó viszonyt keltsenek egymás közt, de biztos vagyok benne, hogy a barátságuknak volt egy bizonyos valóságértéke is.
2010. december 22. 15:33
Selly megint csak nőtt a szememben az őszinteségével és kedvességével. Van oka arra, hogy erősödjön, rengetegen szeretik (köztük én is) és szerintem ő egy fantasztikus személy. Nagyon különlegesnek és jónak tartom. Mindegy, mennyire rockos, azzal semmi baj, csak olyan ne legyen, mint Miley. Selena a hirtelen jött, óriási hírnév mellett is szerény és józan maradt, ami szerintem fantasztikus. Éretten viselkedik, és azt kívánom, mindig maradjon ilyen "jókislány". Csak előnye lesz belőle.
2010. december 22. 15:39
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Bírom Selenát.Szeretem a zenéjét,de Selena NEM rockes,ezért fura volt hogy azt írtad hogy rockpipi,de lehet hogy én értettem félre,és te a kinézetre gondoltad
Sajnálom hogy a Disney ezt tette velük Demivel
2010. december 22. 15:42
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
2010. december 22. 16:00
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Selenahttp://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
2010. december 22. 16:05
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
SZUPER.szóval évekig körübelül csak reklám volt Delena?
2010. december 22. 16:10
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Igen mondjuk azért nem ezt vártam volna a Disney-től
2010. december 22. 16:14
Reklám, volt az egész??? Ez szánalom...
Selena meg nagyon cuki lány
Miss.ChelseaS. : Egyetértek
Selena meg nagyon cuki lány
Miss.ChelseaS. : Egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: