Starity

Pénzt gyűjtenek Király L. Norbinak

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 30. 15:03 #101
- törölt felhasználó -    
elképesztő,ha olyan tehetséges lenne nem kéne pénz ahhoz , hogy beinduljon a karrierje . Inkább gyűjtenének beteg gyerekeknek vagy akármi másnak. Egyszer hallottam ezt a fiút énekelni,pont tankcsapdát,nem vagyok önző de egy forintot nem adnék még egy magyar sztárocskáért dry.gif
Antimiley neked egybe nem ment volna? olyan elfogultak vagytok ha a kedvencetekről van szó. Szeressétek oké,de beismerhetnétek ha nincs igazatok. Ennek a fiúnak nem az énekléshez van tehetsége csak jól előadja magát ennyi.
2011. január 06. 14:07 #102
Adri1999
Adri1999
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 142661
De igenis van hangja!:Djah és a beteg gyerekeknek amúgy is gyűjtenek csak nemverik olyan nagy dobra ezeket..ohmy.gif de nekem/nekünk mind1 aztmondassz amit akarsz:/ csak szánalamas:D
2011. január 15. 16:08 #103
Hippi_Babusz
Hippi_Babusz
új tag

StátuszJames és Oliver Phelps <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 41
Csatolások: 0
Azonosító: 142202
Szeretem Norbit, de azért ez mégis túlzás :/
Nem hiszem, hogy Norbi belehalt volna, ha saját magát fedezi anyagilag. Ezt a pénzt, amit átutalnak neki, külthetnék valami fontos problémára is, mint például ahogy zombeeStar mondta, a beteg gyarekeknek. Egyszerűen annyira odavannak Norbiért, hogy nem képesek felfogni, hogy vannak nagyobb problémák is, mint hogy valaki nem lett első egy tehetségkutatón x/
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!