Pénzt gyűjtenek Király L. Norbinak
2010. december 22. 16:27
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Úristen, de szánalmas..
Mi a fenének kell szenvedni a Norbi fanoknak? A 3. lett, ami sokkal jobb helyezés, mint amit érdemelt volna. Ennyi erővel Vecának, Nikolasnak vagy akár a Non-Stopnak is lehetne gyűjtést szervezni. Nem igaz, hogy másnak csak ez a fontos, élet-halál kérdése. Amúgy meg megsúgom, hogy elég ha egy jó menedzser felkarolja Norbit is, aki nem lesz rest beleölni egy csomó pénzt a karrierjébe. Amit szerintem nem is érdemel meg, de ez csak egyéni, szerény véleményem.
Mi a fenének kell szenvedni a Norbi fanoknak? A 3. lett, ami sokkal jobb helyezés, mint amit érdemelt volna. Ennyi erővel Vecának, Nikolasnak vagy akár a Non-Stopnak is lehetne gyűjtést szervezni. Nem igaz, hogy másnak csak ez a fontos, élet-halál kérdése. Amúgy meg megsúgom, hogy elég ha egy jó menedzser felkarolja Norbit is, aki nem lesz rest beleölni egy csomó pénzt a karrierjébe. Amit szerintem nem is érdemel meg, de ez csak egyéni, szerény véleményem.
2010. december 22. 16:36
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Ezek betegek!! Az ilyenek gyűjtöttek pénzt Isaura felszabadítására is!!!
2010. december 22. 16:51
Ha már dobogós, akkor mi a fenéért gyűjtenek neki. Innentől már felfelé fog ívelni a karrierje azzal a semmi tehetségével is.
2010. december 22. 17:10
3. helyezet NEM a világ vége!!
Külömben is tudtommal Norbi nem nyomorék vagy szellemi fogyatékos, hogy gyüjteni kéne rá!! O.o
Külömben is tudtommal Norbi nem nyomorék vagy szellemi fogyatékos, hogy gyüjteni kéne rá!! O.o
2010. december 22. 17:14
|
|
mogyi96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 883 Csatolások: 513 Azonosító: 131540 offline
|
Rap4ever8
Kedves gesztus, de szerintem teljesen fölösleges. Norbinak már van lemezszerződése, a pályája beindult. Sokkal fontosabb dolgokért is lehetne gyűjteni, mint az ő pályafutása. Neki már úgyis beindult a karrierje. A népszerűség megvan már csak rajta múlik, hogy ki tudja e használni. Itt már nem a pénz lesz a döntő szempont.
egyetértek veled
Kedves gesztus, de szerintem teljesen fölösleges. Norbinak már van lemezszerződése, a pályája beindult. Sokkal fontosabb dolgokért is lehetne gyűjteni, mint az ő pályafutása. Neki már úgyis beindult a karrierje. A népszerűség megvan már csak rajta múlik, hogy ki tudja e használni. Itt már nem a pénz lesz a döntő szempont.
egyetértek veled
2010. december 22. 17:49
Ezzel a komenttel értek egyet:
"Akkor miért nem tevékenykednek aktívan ezek az emberek amikor rákos betegek, vagy egyéb bajokon kell segíteni? Akkor miért nem fognak össze? Fontosabb egy tehetségkutatóban parádézó ember, akinek már így is úgyis beindult a karrierje? Vicc."
"Akkor miért nem tevékenykednek aktívan ezek az emberek amikor rákos betegek, vagy egyéb bajokon kell segíteni? Akkor miért nem fognak össze? Fontosabb egy tehetségkutatóban parádézó ember, akinek már így is úgyis beindult a karrierje? Vicc."
2010. december 22. 18:01
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (clydesdale @ 2010.12.22. 17:59)
cukee:)
Basszus!! Elolvastad egyáltalán a cikket??
2010. december 22. 18:07
Pozitívan kellene hozzá állni a dolgokhoz. Legalább VALAMIÉRT összefogtak az emberek. Persze,vannak olyanok,akiknek nagyobb szükségük lenne erre a pénzre,de szerintem Norbi nem lesz olyan szemét,hogy ezt a pénzt másra költi,hanem foglalkozni fog a rajongóival. A rajongóinak csak az kell,hogy hallgathassák/láthassák őt,és szerintem ő belefogja adni az összes energiáját ebbe a dologba. Hozzáteszem,hogy nem vagyok fan,de szerintem ennek a hírnek inkább örülni kellene,mintsem felháborodni.
2010. december 22. 18:10
|
|
|
Idézet (Catty888 @ 2010.12.22. 18:07)
Pozitívan kellene hozzá állni a dolgokhoz. Legalább VALAMIÉRT összefogtak az emberek. P
Így is fel lehet fogni.. de hogy az legyen előrébb való, hogy valaki karriert tudjon csinálni? Nekem kicsit abszurd.
2010. december 22. 18:19
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
milyen aranyosak
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: