Pénzt gyűjtenek Király L. Norbinak
2010. december 22. 15:04
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nekem az égvilágon semmi bajom Norbival, de azért ez sok. Az mikor jut már az emberek eszébe, hogy összefogjanak és mondjuk árva vagy beteg gyerekek megsegítésére gyűjtsenek pénzt, csak úgy, minden ok nélkül?
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. december 22. 15:07
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Kedves gesztus, de szerintem teljesen fölösleges. Norbinak már van lemezszerződése, a pályája beindult. Sokkal fontosabb dolgokért is lehetne gyűjteni, mint az ő pályafutása. Neki már úgyis beindult a karrierje. A népszerűség megvan már csak rajta múlik, hogy ki tudja e használni. Itt már nem a pénz lesz a döntő szempont.
2010. december 22. 15:08
Az előző két kommentárral egyetértek.Annak a pénznek máshol jobban örülnének!!!
2010. december 22. 15:10
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Zyta96 @ 2010.12.22. 14:40)
StarFan:Azért nem nyert mert az egész meg volt bundázva!Így megy ez Magyaroroszágon!Ha már van egy kis háttered(Popdaráló) akkor te győzöl
Valószínűleg az RTL-nek tényleg marhára tetszik, hogy egy TV2-n futó műsorból jelentkező énekes nyert. Ennyi erővel, ha Nikolas nyert volna, mondhatnánk, hogy "Hát persze! Hiszen már megjelent egy száma...". Lehet, hogy csalás az egész, de az RTL emiatt biztos nem tette őt győztessé - inkább az lehetett az ok, ha tényleg csaltak, hogy Nikolasnak már volt egy szerződése, és emiatt nem is jelentkezhetett volna. Mindegy, nem offolok tovább.
Egyébként, ez nagyon aranyos a rajongóktól, én is imádom Norbit!
dóóra
2010. december 22. 15:19
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Akkor miért nem tevékenykednek aktívan ezek az emberek amikor rákos betegek, vagy egyéb bajokon kell segíteni? Akkor miért nem fognak össze? Fontosabb egy tehetségkutatóban parádézó ember, akinek már így is úgyis beindult a karrierje? Vicc.
2010. december 22. 15:22
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Kedves gesztus de erre nincs semmi szükség. A pénzt inkább adományoznák el állatmenhelyeknek vagy ilyesmiknek nem pedig segíteni hogy Norbi karierje könnyebben elinduljon!!
2010. december 22. 15:30
De hiszen már lemezszerződése van,minek ez a nagy felhajtás? Inkább azokon kéne segíteni akik valóban rászorulnak
2010. december 22. 15:33
|
n.-r.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 138181 offline
|
Igazuk van a előttem szólóknak. Most bezzeg mindenki pattan, hogy küldje a vacak sms-eket, de amikor valami komolyabb golodgról van szó, mindenki lapul. Röhej ez az egész...méghogy pénzt küldeni ahhoz, h beinduljon a karrierje...ennyi erővel nekem is gyűjthetne mindenki pénzt, hogy beinduljon az én karrierem is..
2010. december 22. 15:36
Ezek az emberek nem teljesen normálisak az már biztos. Ha ennyi a pénzük tegyék, de akkor sem értek velük egyet. Egy ilyen bohócnak pénzt adományozni, még viccenk is rossz!!!
2010. december 22. 15:37
Ez rendes a rajongóktól. 
Norbitól pedig aranyos, hogy így hálálkodik. Norbi irtó vicces riportalany, amilyen arccal, amilyen száraz hangon válaszol teljes egyszerűséggel, aztán meg nevet magán, annyira jó!
Norbitól pedig aranyos, hogy így hálálkodik. Norbi irtó vicces riportalany, amilyen arccal, amilyen száraz hangon válaszol teljes egyszerűséggel, aztán meg nevet magán, annyira jó!
2010. december 22. 15:37
|
|
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline
|
Ez most komoly? Norbi miben szenved hiányt? Nem azoknak kéne gyűjteni, akik rászorulnak? -,- Ha megkapja azt a pénzt, igazán felajánlhatná olyan embereknek, akiknek tényleg szükségük van rá.
Pandus
2010. december 22. 15:47
Pandus.:Mindent leírtál amit én akartam 
"Akkor miért nem tevékenykednek aktívan ezek az emberek amikor rákos betegek, vagy egyéb bajokon kell segíteni? Akkor miért nem fognak össze? Fontosabb egy tehetségkutatóban parádézó ember, akinek már így is úgyis beindult a karrierje? Vicc."
"Akkor miért nem tevékenykednek aktívan ezek az emberek amikor rákos betegek, vagy egyéb bajokon kell segíteni? Akkor miért nem fognak össze? Fontosabb egy tehetségkutatóban parádézó ember, akinek már így is úgyis beindult a karrierje? Vicc."
2010. december 22. 15:49
Sebaj gyerekek, sebaj, Anno még Isaura felszabadítására és esmeralda szemműtétjére is volt pénze a magyar népnek...
2010. december 22. 15:51
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Tüntetés Vecáért, adakozás Norbinak... Kb. 25 éve Isaura felszabadításáért gyűjtöttek pénzt az emberek. Murphy szerint bolygónk népessége rohamosan növekszik, intelligenciahányadosa állandó marad. Szerintem inkább csökken.
Pandus
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.