Nikolas kitart tanítványai mellett
2010. december 22. 15:16
|
|
Kami222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 274 Csatolások: 143 Azonosító: 137807 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.22. 13:07)
Takács Nikolas kitart négy állandó tanítványa mellett. Velük továbbra is szeretne foglalkozni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. december 22. 15:17
Egyre jobban imádom őt
Ha így folytatja, hát nem is tudom... Nem tudom, hogy lehet ezt fokozni
Ha így folytatja, hát nem is tudom... Nem tudom, hogy lehet ezt fokozni
2010. december 22. 15:21
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
imádom
2010. december 22. 15:33
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Idézet (szaboniki @ 2010.12.22. 15:14)
utálom őt
Igen?? Mert talán ismered?? Már bocs de akkor írjál ilyeneket ha tudod hogy milyen a személyisége vagy ártott neked valamiben!! Én is utálom justinkát de lehet ha egyszer leülnék vele beszélgetni kiderülne hogy jófej!!
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 22. 16:13
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
@BadGirl15: Nem kell őt szeretni, és még véleményt is mondhatsz - hiszen szabad országban élünk -, de tanuld már meg magad moderálni egy kicsit. Részben téged minősít a megjegyzésed.. megsúgom kicsit sem tűnsz bunkónak..
Ami pedig a témát illeti, én egyre inkább imádom ezt az embert! Egy igazi harcos, aki szerény maradt! Hajrá Nikolas!
Ami pedig a témát illeti, én egyre inkább imádom ezt az embert! Egy igazi harcos, aki szerény maradt! Hajrá Nikolas!
2010. december 22. 16:27
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
nagyon csyípem Nikolast
2010. december 22. 16:48
Idézet (Sourire @ 2010.12.22. 13:53)
Nikolas nem szlovák, csak egyesek még nem hallottak a Trianonról 
Ott a pont. Lehet, hogy a 10 évesek le szlovákozzák őt, közben még nem is tudják a történelmet...
2010. december 22. 17:12
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
aranyos! SZERETJÜK NIKOLAS-t *-*
Grace Benning
2010. december 22. 17:32
ne hívjátok szlováknak!!!! a lehető legnagyobb bunkóság. és elmondanám annak aki esetleg nincs vele tisztában, nagyon sokan akik a felvidéken élnek (ugyanis ezt így szokás szépen mondani) nagyon is magyarnak érzik magukat!!! ennyit tudnék ehhez hozzáfűzni.
a legjobb barátnőm nemrég volt erdélyben és ő ezt még jobban megtapasztalhatta! és ő általa én is (L)
a legjobb barátnőm nemrég volt erdélyben és ő ezt még jobban megtapasztalhatta! és ő általa én is (L)
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.