Starity

Nikolas kitart tanítványai mellett

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 22. 13:49 #21
TeenLady
TeenLady
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 830
Csatolások: 1403
Azonosító: 123727
mostmár engem is idegesít hogy szlovák magyar meg arab meg kínai hagyják már békén nem értem hogy ez hogy jön ide. bekaphatja mindenki aki utálja nikolast. egyébként ez szép tőle és nagyon várom már nikolas és csabi lemezét. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Pandus, Dancsy
2010. december 22. 13:52 #22
Őrűlt fan
Őrűlt fan
új tag

Státuszoh..FÁÁK
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 135102
Halljátok itt be kéne vezetni azt hogyha vki nem szereti azt az illetőt vagy a cík már maga nem teccik neki akko ne írjon ide mert csak a vita megy a cikk alatt és ez már fárasztó!!!!!
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Dancsy
2010. december 22. 13:53 #23
- törölt felhasználó -    
Nikolas nem szlovák, csak egyesek még nem hallottak a Trianonról rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Pandus, Vanessa01, Dancsy, Dangerous
2010. december 22. 13:59 #24
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
Szerintem is kezd eldurvulni, bár negatív véleményt mindenki nyilváníthat csak nem éppen így, ahogyan azt BadGirl15 tette...
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Pandus, Dancsy
2010. december 22. 13:59 #25
Lilgirl
Lilgirl
új tag

StátuszBoldog Karácsonyt és Boldog Újévet! : )♥
Hozzászólás: 92
Csatolások: 5
Azonosító: 113941
BadGirl15!
Nikolas nem beképzelt mint Csaba, akinek Én tuti nem veszem meg a lemezét mert csak vonyítani tud. (az másoknak az úgy nevezett "éneklés")
tehát ennyit erről...

Nikolas *.*♥
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. december 22. 14:01 #26
Barbykaa
Barbykaa

StátuszSzavazzatok, is szavazok. Jelöljetek, én is visszajelölök xD
Hozzászólás: 516
Azonosító: 132362
Sourire igazad van,
minden környező országban élnek MAGYAROK, nem szlovákok nem ukránok nem románok MAGYAROK csak ugye magyarország olyan kultúrálatlan hogy egyszerűen nem tudják mi az a Trianoni békeszerződés!
2010. december 22. 14:02 #27
Balint vok
Balint vok
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 138309
Én Őrűlt fannal értek eggyet.szal ha vki csak durva negatív kritikát ír az ne is írjon ide csak olvassa el ha anyira érdekli oszt cső.am tök jó lehet Nikolas tanítványa lennei:P
2010. december 22. 14:02 #28
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Lilgirl @ 2010.12.22. 13:59)
BadGirl15!
Nikolas nem beképzelt mint Csaba, akinek Én tuti nem veszem meg a lemezét mert csak vonyítani tud. (az másoknak az úgy nevezett "éneklés")
tehát ennyit erről...

Nikolas *.*♥

Kérlek ne adjuk alájuk a lovat! Ne veszekedjünk velük. Mi se megyünk szitkozódni az ő kedvenceik topikjába, akkor talán ők se jönnek ide ocsmányságokat-butaságokat beszélni. Ne engedjük, hogy eldurvuljon a dolog.
2010. december 22. 14:04 #29
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
BadGirl15
Édesem akkor minek írsz ide? Nem kötelező tudod. De persze tipikus emberi mentalitás, hogy elmegyünk más kedvencének topikjába és fikázom, mert miért ne?
Jó lenne ha megtanulnák egyesek tiszteletben tartani mások kedvencét.

Amúgy meg olyan jó, hogy kimaradt néhány töri óra egyeseknek. de az csak magát minősíti aki elkezd szlovákozni.

Egyébként én is vennék tőle szívesen néhány magánórát, de szerintem elsírná magát ha meghallaná a hangomat biggrin.gif
2010. december 22. 14:05 #30
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nem hiszem el, hogy már megint ott tartunk, hogy szlovák vagy magyar... Nem teljesen mindegy? Először meg se akartam írni a cikket, mert tudtam, hogy megint csak a veszekedés lesz, de azért reméltem, hogy egy ilyen pozitív tett után nem fog vita kialakulni. Semmi szó nem esik a cikkben a nemzetiségéről. Miért kell felhozni? Csak egy aranyos énekes, aki kitart a tanítványai mellett. Ennyi. Mégis szidja a többség, mert "szlovák" vagy mert szerintük "nincs hangja" vagy csak simán "utálják". Akik kulturáltan nem tudják kifejezni a véleményüket azok ne szóljanak hozzá. Én bírom Csabit és neki szurkoltam, de Nikolas tehetségét is elismerem. Egyébként a cikkben erről sem esett szó, hogy ki nyert, ki nem és ennek örülünk e. Szerintem nagyon rendes Nikolastól, hogy kitart a tanítványai mellett. Remélem tényleg jut rájuk ideje, mert viszonozni szeretné azt a kitartást és szeretetet, amit kapott.
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bogi13, Pandus, Dancsy
2010. december 22. 14:08 #31
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.22. 14:05)
Nem hiszem el, hogy már megint ott tartunk, hogy szlovák vagy magyar... Nem teljesen mindegy? Először meg se akartam írni a cikket, mert tudtam, hogy megint csak a veszekedés lesz, de azért reméltem, hogy egy ilyen pozitív tett után nem fog vita kialakulni. Semmi szó nem esik a cikkben a nemzetiségéről. Miért kell felhozni? Csak egy aranyos énekes, aki kitart a tanítványai mellett. Ennyi. Mégis szidja a többség, mert "szlovák" vagy mert szerintük "nincs hangja" vagy csak simán "utálják". Akik kulturáltan nem tudják kifejezni a véleményüket azok ne szóljanak hozzá. Én bírom Csabit és neki szurkoltam, de Nikolas tehetségét is elismerem. Egyébként a cikkben erről sem esett szó, hogy ki nyert, ki nem és ennek örülünk e. Szerintem nagyon rendes Nikolastól, hogy kitart a tanítványai mellett. Remélem tényleg jut rájuk ideje, mert viszonozni szeretné azt a kitartást és szeretetet, amit kapott.

Én nagyon köszönöm neked a cikket, mert örülök, ha Nikolasról olvashatok valami jót is, de megértem a kételyeidet is. Mindig ez megy. Valaki idejön és beszól valami velőset, amivel magát minősíti ugyan, de másokat is megbánt vele, majd elharapózik a vita. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Pandus, Rap4ever8, Dancsy
2010. december 22. 14:12 #32
- törölt felhasználó -    
Ki gondolta volna ?
2010. december 22. 14:12 #33
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Valójában az úgy volt hogy nikolas ezt mondta pontosabban: Igen, megkérdezték tőlem hogy mi lesz ha csak azért jelentkeznek hogy a közelemben szeretnének lenni, és azt mondtam hogy rögtön ki fog derülni mert hogy ha nem tudnak énekelni és nem látom bennük a fantáziát akkor nem fogok tudni velük foglalkozni."
a reggeliben pontosan ezt mondta, szóról szóra. smileeee.gif
ja és szerintem aranyos tőle, és tuti megveszem a cdjét, mert hihetetlenül tehetséges ez a fiú biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Pandus, Dancsy
2010. december 22. 14:12 #34
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/111763
2010. december 22. 14:15 #35
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
nagyon rendes tőle. biggrin.gif
2010. december 22. 14:21 #36
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Idézet (Grace Benning @ 2010.12.22. 14:08)
Én nagyon köszönöm neked a cikket, mert örülök, ha Nikolasról olvashatok valami jót is, de megértem a kételyeidet is. Mindig ez megy. Valaki idejön és beszól valami velőset, amivel magát minősíti ugyan, de másokat is megbánt vele, majd elharapózik a vita.  dry.gif

Ismétlem, szerintem lehet negatív véleményt nyilvánítani, csak azt emberi módon... beer.gif De igazad van, tényleg így lesz, éppen ezért fütyülni kell rá, és nem is lesz vita, hiszen mi szeretjük, akkor ne érdekeljen mit gondolnak róla az utálkozók smileeee.gif
2010. december 22. 14:22 #37
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.22. 14:05)

Teljesen egyetértek veled. wink.gif
2010. december 22. 14:43 #38
ILOVEJB
ILOVEJB
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 139397
olyan jó a hangja:)őt sem most láttuk utoljára......
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 22. 15:04 #39
- törölt felhasználó -    
azért kár,hogy nem ő nyert. sad.gif
2010. december 22. 15:14 #40
szaboniki
szaboniki
visszatérő vendég

StátuszTVD forever <3 I love Ian Somerhalder *-*
Hozzászólás: 331