Nikolas kitart tanítványai mellett
2010. december 22. 13:49
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
mostmár engem is idegesít hogy szlovák magyar meg arab meg kínai hagyják már békén nem értem hogy ez hogy jön ide. bekaphatja mindenki aki utálja nikolast. egyébként ez szép tőle és nagyon várom már nikolas és csabi lemezét.
2010. december 22. 13:52
|
|
Őrűlt fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135102 offline
|
Halljátok itt be kéne vezetni azt hogyha vki nem szereti azt az illetőt vagy a cík már maga nem teccik neki akko ne írjon ide mert csak a vita megy a cikk alatt és ez már fárasztó!!!!!
2010. december 22. 13:59
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Szerintem is kezd eldurvulni, bár negatív véleményt mindenki nyilváníthat csak nem éppen így, ahogyan azt BadGirl15 tette...
2010. december 22. 13:59
|
|
Lilgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 92 Csatolások: 5 Azonosító: 113941 offline
|
BadGirl15!
Nikolas nem beképzelt mint Csaba, akinek Én tuti nem veszem meg a lemezét mert csak vonyítani tud. (az másoknak az úgy nevezett "éneklés")
tehát ennyit erről...
Nikolas *.*♥
Nikolas nem beképzelt mint Csaba, akinek Én tuti nem veszem meg a lemezét mert csak vonyítani tud. (az másoknak az úgy nevezett "éneklés")
tehát ennyit erről...
Nikolas *.*♥
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 22. 14:01
|
|
Barbykaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 132362 offline
|
Sourire igazad van,
minden környező országban élnek MAGYAROK, nem szlovákok nem ukránok nem románok MAGYAROK csak ugye magyarország olyan kultúrálatlan hogy egyszerűen nem tudják mi az a Trianoni békeszerződés!
minden környező országban élnek MAGYAROK, nem szlovákok nem ukránok nem románok MAGYAROK csak ugye magyarország olyan kultúrálatlan hogy egyszerűen nem tudják mi az a Trianoni békeszerződés!
Dancsy
2010. december 22. 14:02
|
|
Balint vokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 138309 offline
|
Én Őrűlt fannal értek eggyet.szal ha vki csak durva negatív kritikát ír az ne is írjon ide csak olvassa el ha anyira érdekli oszt cső.am tök jó lehet Nikolas tanítványa lennei:P
Dancsy
2010. december 22. 14:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Lilgirl @ 2010.12.22. 13:59)
BadGirl15!
tehát ennyit erről...
Nikolas *.*♥
tehát ennyit erről...
Nikolas *.*♥
Kérlek ne adjuk alájuk a lovat! Ne veszekedjünk velük. Mi se megyünk szitkozódni az ő kedvenceik topikjába, akkor talán ők se jönnek ide ocsmányságokat-butaságokat beszélni. Ne engedjük, hogy eldurvuljon a dolog.
Dancsy
2010. december 22. 14:04
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
BadGirl15
Édesem akkor minek írsz ide? Nem kötelező tudod. De persze tipikus emberi mentalitás, hogy elmegyünk más kedvencének topikjába és fikázom, mert miért ne?
Jó lenne ha megtanulnák egyesek tiszteletben tartani mások kedvencét.
Amúgy meg olyan jó, hogy kimaradt néhány töri óra egyeseknek. de az csak magát minősíti aki elkezd szlovákozni.
Egyébként én is vennék tőle szívesen néhány magánórát, de szerintem elsírná magát ha meghallaná a hangomat
Édesem akkor minek írsz ide? Nem kötelező tudod. De persze tipikus emberi mentalitás, hogy elmegyünk más kedvencének topikjába és fikázom, mert miért ne?
Jó lenne ha megtanulnák egyesek tiszteletben tartani mások kedvencét.
Amúgy meg olyan jó, hogy kimaradt néhány töri óra egyeseknek. de az csak magát minősíti aki elkezd szlovákozni.
Egyébként én is vennék tőle szívesen néhány magánórát, de szerintem elsírná magát ha meghallaná a hangomat
2010. december 22. 14:05
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nem hiszem el, hogy már megint ott tartunk, hogy szlovák vagy magyar... Nem teljesen mindegy? Először meg se akartam írni a cikket, mert tudtam, hogy megint csak a veszekedés lesz, de azért reméltem, hogy egy ilyen pozitív tett után nem fog vita kialakulni. Semmi szó nem esik a cikkben a nemzetiségéről. Miért kell felhozni? Csak egy aranyos énekes, aki kitart a tanítványai mellett. Ennyi. Mégis szidja a többség, mert "szlovák" vagy mert szerintük "nincs hangja" vagy csak simán "utálják". Akik kulturáltan nem tudják kifejezni a véleményüket azok ne szóljanak hozzá. Én bírom Csabit és neki szurkoltam, de Nikolas tehetségét is elismerem. Egyébként a cikkben erről sem esett szó, hogy ki nyert, ki nem és ennek örülünk e. Szerintem nagyon rendes Nikolastól, hogy kitart a tanítványai mellett. Remélem tényleg jut rájuk ideje, mert viszonozni szeretné azt a kitartást és szeretetet, amit kapott.
2010. december 22. 14:08
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.22. 14:05)
Nem hiszem el, hogy már megint ott tartunk, hogy szlovák vagy magyar... Nem teljesen mindegy? Először meg se akartam írni a cikket, mert tudtam, hogy megint csak a veszekedés lesz, de azért reméltem, hogy egy ilyen pozitív tett után nem fog vita kialakulni. Semmi szó nem esik a cikkben a nemzetiségéről. Miért kell felhozni? Csak egy aranyos énekes, aki kitart a tanítványai mellett. Ennyi. Mégis szidja a többség, mert "szlovák" vagy mert szerintük "nincs hangja" vagy csak simán "utálják". Akik kulturáltan nem tudják kifejezni a véleményüket azok ne szóljanak hozzá. Én bírom Csabit és neki szurkoltam, de Nikolas tehetségét is elismerem. Egyébként a cikkben erről sem esett szó, hogy ki nyert, ki nem és ennek örülünk e. Szerintem nagyon rendes Nikolastól, hogy kitart a tanítványai mellett. Remélem tényleg jut rájuk ideje, mert viszonozni szeretné azt a kitartást és szeretetet, amit kapott.
Én nagyon köszönöm neked a cikket, mert örülök, ha Nikolasról olvashatok valami jót is, de megértem a kételyeidet is. Mindig ez megy. Valaki idejön és beszól valami velőset, amivel magát minősíti ugyan, de másokat is megbánt vele, majd elharapózik a vita.
2010. december 22. 14:12
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Valójában az úgy volt hogy nikolas ezt mondta pontosabban: Igen, megkérdezték tőlem hogy mi lesz ha csak azért jelentkeznek hogy a közelemben szeretnének lenni, és azt mondtam hogy rögtön ki fog derülni mert hogy ha nem tudnak énekelni és nem látom bennük a fantáziát akkor nem fogok tudni velük foglalkozni."
a reggeliben pontosan ezt mondta, szóról szóra.
ja és szerintem aranyos tőle, és tuti megveszem a cdjét, mert hihetetlenül tehetséges ez a fiú
a reggeliben pontosan ezt mondta, szóról szóra.
ja és szerintem aranyos tőle, és tuti megveszem a cdjét, mert hihetetlenül tehetséges ez a fiú
2010. december 22. 14:12
|
|
Dolly-Lolly |
|
Dancsy
2010. december 22. 14:21
|
|
Dolly-Lolly |
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.22. 14:08)
Én nagyon köszönöm neked a cikket, mert örülök, ha Nikolasról olvashatok valami jót is, de megértem a kételyeidet is. Mindig ez megy. Valaki idejön és beszól valami velőset, amivel magát minősíti ugyan, de másokat is megbánt vele, majd elharapózik a vita. 
Ismétlem, szerintem lehet negatív véleményt nyilvánítani, csak azt emberi módon...
2010. december 22. 14:22
|
|
Dolly-Lolly |
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.22. 14:05)
Teljesen egyetértek veled.
2010. december 22. 14:43
|
ILOVEJBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 139397 offline
|
olyan jó a hangja:)őt sem most láttuk utoljára......
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.