Lady Gaga: „Az albumot a rajongóim írták”
2010. december 22. 18:03
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
imááááááádom Lady GaGát:)
2010. december 23. 13:19
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
brigi92fcb : képzeld nem 5 éves vagyok és nem érdekelsz hogy mit mondasz rólam, de legalább tiszteld meg a rajongókat. Én is megtisztelek hogy milyen zenéket szeretsz : NEM ÉRDEKELSZ!
Igen ettől szívtelen vagy - De lehet hogy mások szerint meg nem . Nem ismerlek és nem is akarom hogy megismerj !
És én is néhányszor ' nyersen ' fogalmazok de mégis nem az mondom alpári bunkón hogy : t*k*rodj!! b+ !
Igen ettől szívtelen vagy - De lehet hogy mások szerint meg nem . Nem ismerlek és nem is akarom hogy megismerj !
És én is néhányszor ' nyersen ' fogalmazok de mégis nem az mondom alpári bunkón hogy : t*k*rodj!! b+ !
2010. december 27. 10:39
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
alig várom
2010. december 28. 22:55
Én már várom
De abban a cipőben nem tört ki a lába?
2010. december 29. 10:57
|
|
wattacukojhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 141009 offline
|
: D
2011. január 24. 20:12
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Aki azt hiszi,hoy Gagának nincs hangja vagy nem minőségi,menjen el egy koncertjére,vagy csak nyissa meg a jútúbot és keressen rá például a budapesti koncert Teetjére és hallgassa végig. Utána lehet fikázni..(Ha még tudja valaki) De aki azt mondja,hogy Gaga sz@r,az még nem hallotta élőben..vagy csak szimplán irigy..
De én nem akarok veszekedni,csak olvasgattam a régebbi komikat.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: