Lady Gaga: „Az albumot a rajongóim írták”
2010. december 22. 14:14
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Akárki akármit mond, Lady Gaga napjaink popzenéjének legeredetibb figurája, az utolsó "forradalmárok" a zenében Michael Jackson és Madonna voltak. A zenéje talán nem elég művészi néhány ember számára, de igenis minőségi zene, különben nem próbálnák egyre többen utánozni.
2010. december 22. 14:17
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
igen nem lehet mindig azzal jönni hogy arégiek .. újak akkor nem is lehetnének már soha ? gagának van alegnagyobb esélye arra hogy fennmaradjon addig mint kb madonna. Mert tehetséges , ötletes , egyedi és új a zenéi meg a legsikeresebbek és még meg se jelent a szerinte legjobb albuma a BTW
és ennyi rajongót szerzett és eddig jutott már ilyen kevés idő alatt és a legjobb csak most jön majd
2010. december 22. 14:29
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Cannibal3 amit idéztem "drikin' wine and killin' time..." annak a dalnak a címe Seven Days in Sunny June ami igenis értelmes mivel milyen is hét nap a napos júniusban? miről szól pont erről... De ott van pl a When You Gonna Learn vagy a Too Young To Die vagy esetleg az Emergency On Planeth Earth vagy a Virtual Insanity vagy a Don't Give Hate A Chance. De ugyanakkor ezek mellett ennek az együttesnek ott vannak a könnyed dalai, de mégis néhol gyönyörű és ötletes a dalszövege! Már már költői a Seven Days In Sunny June-nak az a része amit idéztem. Itt nem az a lényeg, h most mindig hűű, de nagy dolgokról kell énekelni és szövegeket írni. A legjobb dalok egyszerű dolgokról születnek (ugyanúgy mint a versek) de pl Alejandro meg Papparazzi vagy Pokerface...pfff
2010. december 22. 14:34
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
ez már csak arról szól hogy kinek melyik szöveg tetszik
mindenben meglehet találni az érdekeset , gaga is mondja a BTW dalok sokkal költőibbek lesznek . Minden dal másról szól de attól hogy valaki erről vagy arról énekel még nem lesz jobb . Mert gaga most komoly témáról énekel hogy az emberek fogadják el magukat és nem arról hogy milyen jó a napon júliusban szóval ezeket összehasonlítva nem lehet azt mondani hogy gaga dalszövegei a rosszak és a viccesek
2010. december 22. 14:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Cannibal3 Júniusban és nem Júliusban... de fogadjunk nem vetted a fáradságot, h pl megnézd miről szól mondjuk a Too Young To Die... Vagy When You Gonna Learn... de persze én vettem a fáradságot és megnéztem amit írtatok... de ti, h megismerjete valami mást arra nem vagytok képesek...
2010. december 22. 14:41
|
|
|
mármint gagának néztem utána, nem az írásotokat olvastam el részletesen és oda figyelőan
2010. december 22. 14:51
|
|
Cannibal3 |
|
június -július az nem számít tartalmilag.. én elhiszem hogy jamiroquai jó szövegeket ír de gagát nem leht leszólni a dalszövegei miatt mert értelmesek és van mondanivalójuk (pl.a speechless t az adukájának írta hogy fogadja el a pénz t a szívműtétére.) Gagát lehet szeretni vagy nem de aki elfogulatlan az azért a munkáját elismeri mivel folyamatosan csak dolgozik szövegeket ír dalokat vesz fel egy éve folyamatosan csak koncertezik és eközbe annyi jót tesz a rajongóival .. aki meg nézi a zongorás fellépéseit az a twhwtségét se vitatja .
2010. december 22. 14:53
|
|
|
Zyta96 én pont lesz*rom ki mit gondol rólam!
2010. december 22. 14:54
|
|
|
Cannibal3 maradjunk abban, h kinek a pap kinek a papné.
2010. december 22. 14:59
|
|
|
Zyta96 persze.. hogyne... ahogy gondolod... legyen neked igazad.
2010. december 22. 15:19
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
tényleg elég már..
2010. december 22. 16:09
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Babykéém,
persze, szinte minden énekes nekik írja, de sajna vannak olyan emberek, akik csak a pénzt látják. De a cikkben nem erről van szó, hanem, hogy az albumot a rajongói írták, persze csak képletesen.
persze, szinte minden énekes nekik írja, de sajna vannak olyan emberek, akik csak a pénzt látják. De a cikkben nem erről van szó, hanem, hogy az albumot a rajongói írták, persze csak képletesen.
2010. december 22. 16:19
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
brigi92fcb : talán nem úgy ismerjük Lady Gaga-t ahogyan szeretnénk. De tudod mi tartja össze a kicsi szörnyek lelkét az anya szörnnyel ?
A SZERETET - nem tudod, mivel nincs szíved !
A SZERETET - nem tudod, mivel nincs szíved !
1 felhasználónak tetszik:
rideawhitehorse
2010. december 22. 16:43
|
|
|
divaft de van és dobog xD vicc nélkül: egy emberről akit nem ismersz ilyen megállapítást hozni... hány éves vagy 5? én senkit nem ítélek el. Gagát se sz*rozom csak a zenéjét nem csípem... néha kicsit nyersen fogalmazok, de ettől szívtelen vagyok? 1emebert nem ezek alapján kell megítélni...
2010. december 22. 17:01
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Igen,rideawhitehorse,értem és azt becsülöm Gagában,amit ez előtt is írtál hogy nem ökörségekre használja fel a hírnevét hanem hogy az emberek elfogadják a melegeket.GaGa ♥
Am divaft-neked meg mibajodvan hogy írkodsz nekem??
Am divaft-neked meg mibajodvan hogy írkodsz nekem??
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.