Lady Gaga: „Az albumot a rajongóim írták”
2010. december 22. 10:03
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
2010. december 22. 10:05
|
|
imoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 160 Csatolások: 31 Azonosító: 132295 offline
|
e nagyon jo...
jaja szentem is Cannibal3
ez nagyon jó lesz ha gaga azt mondja hogy az évtized albuma lesz én elhiszem .. de azért csak lesz még albuma az évtizedben biggrin.gif a BTW szám biztos hatalmas szám lesz ,de kár hogy annyit kell rá várni a grammy n bemutatás az nagyon jó ötlet lenne . a borítóra is gondolom még várni kell egy ideig , az album meg lehet hogy csak májusba jön :-(
jaja szentem is Cannibal3
ez nagyon jó lesz ha gaga azt mondja hogy az évtized albuma lesz én elhiszem .. de azért csak lesz még albuma az évtizedben biggrin.gif a BTW szám biztos hatalmas szám lesz ,de kár hogy annyit kell rá várni a grammy n bemutatás az nagyon jó ötlet lenne . a borítóra is gondolom még várni kell egy ideig , az album meg lehet hogy csak májusba jön :-(
2010. december 22. 10:07
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
gaga hangját kár kritizálni .. hallgass meg egy élő fellépést és a BTW első számát a You & I -t . 2011-2021 mondjuk ez az év albuma kijelentés annyit jelent hogy nagyon jó lesz..
2010. december 22. 10:17
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
cinthyy:Dárágm huzzál már a fr***ba!Xtinának jó hangja van de ennyi,megbukott az albuma!!!! XD és ha nem Cher lenne mellette az új filjében az is megbukna!!!! XD
2010. december 22. 10:27
Ez a cipő azért nem semmi
Kíváncsi vagyok most erre az új albumra, Gaga mindig jó számokat énekel
Kíváncsi vagyok most erre az új albumra, Gaga mindig jó számokat énekel
2010. december 22. 10:40
Szerintem is óriási album lesz! A cipő most türhetően néz ki! És szerintem az album kidobása után lehet hogy itt a Starity-n el fogja érni az első vagy 2. helyet! Esetleg a 3.-at!
2010. december 22. 10:48
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Zyta96 lehet, h Christina albuma megbukott, de h klasszissokkal jobb énekesnő mint Gaga az fix... Gaga egy közepes énekesnő semmit mondó dalszövegekkel, de mivel jelenség, ezért bármit el lehet vele adni az abszolút igénytelen fiataloknak, akik abszolút nem tudják értékelni az igényes zenét. Mert ha tetszik, ha nem a fiatalok többségének fogalma sincs a Elvis-ről, Beatles-ről, Johnny Cash-ről, Stevie Wonder-ről, Ray Charles-ról, Duran Duran-ról, The Cure-ról vagy akár a Jamiroquai-ról. Nem látnak tovább Lady Gagánál (tisztelet a kivételnek) Szóval "gratulálok" a rádióknak, a zene csatornáknak és az egész zeneiparnak!
2010. december 22. 11:00
brigi92fcb :
Teljesen igaz,mondjuk nálam lehetetlenség,hogy ne halljak ezekről.Anyunak ezek nagyjából a kedvencei és főleg a Duran Duran,Cindy Lauper,Seal...Az osztálytársaim is pontosan ilyenek.Nem létezik nekik Lady Gagán,Rihannán,és még néhány ilyen általános személyen kívül senki.Pontosan azért mert ezek mennek a kis drága viván.
Teljesen igaz,mondjuk nálam lehetetlenség,hogy ne halljak ezekről.Anyunak ezek nagyjából a kedvencei és főleg a Duran Duran,Cindy Lauper,Seal...Az osztálytársaim is pontosan ilyenek.Nem létezik nekik Lady Gagán,Rihannán,és még néhány ilyen általános személyen kívül senki.Pontosan azért mert ezek mennek a kis drága viván.
2010. december 22. 11:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Aalyah, a Duran Duran nagy kedvencem xD
2010. december 22. 11:13
|
|
|
Zyta96, dehogy lesz olyan mint ők voltak. senki nem lesz olyan jó többé mint a Beatles, Elvis stb... Nem üti azt a színvonalat! Minőségben meg sem közelíti a régi nagyokat... a dalszövegeitől egyenesen röhögőgörcsöt kapok.... Gaga az én szememben igazából zeneileg semmit nem ér! És nem csak az én szememben!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: