Nicole Scherzinger örökbe szeretne fogadni
2010. december 22. 10:35
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Én ezt nem tartom jó ötletnek, de az ő döntésük. Nyáron még a gyerekvállaláson gondolkodtak, és közös gyermeket szerettek volna. Mi változtathatta meg a véleményüket? Talán Nicole a karrierjét félti, vagy nincs ideje? Akkor semmi értelme örökbefogadni, mert szerintem egy gyermek nem arra vágyik, hogy a babysitter nevelje fel. Egyébként szerintem nagyon gyönyörű gyermekük lenne.
2010. december 22. 10:37
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Idézet (BadGirl15 @ 2010.12.21. 20:46)
mi az a gyerefej a képen köztük? xD
illusztráció ? x"D
komoly.ŁoŁ
illusztráció ? x"D
komoly.ŁoŁ
Én úgy tudom, hogy Nicole testvérének a kislánya. Nagyon sok futamon ott volt már, sokat vigyáz rá Nicole és Lewis.
2010. december 22. 11:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Em31 @ 2010.12.22. 07:45)
Kövezz meg, de én is szívesebben fogadnék örökbe. Megkímélik magukat a szülési fájdalmaktól (amiktől iszonyúan félek, olyan alacsony a fájdalomküszöböm, hogy hihetelen) és közben jót cselekszenek. Biztos én vagyok a naiv, de én ebben semmi rosszat nem látok.
Nem mondtam, hogy ez rossz, csak furcsa számomra. Nyilván sok az árva a világon aki így családra talál. Ha az én párom elém állna avval, hogy saját helyett inkább örökbefogadna - nem biztos, hogy elsőre bevenné a gyomrom, de szerintem másodikra sem -főleg ha avval indokolná, hogy így kényelmesebb és könnyebb. Ismerek olyat aki szintén be volt tojva a fájdalom miatt és még az orvosok is elcsodálkoztak rajta, hog milyen gyorsan, komplikációk nélkül született meg a baba. Alapösztön az útódnemzés minden élőlénynél.
2010. december 22. 20:15
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
2010. december 23. 20:47
de miért nem saját gyerek? én vagyok begyepesedve?
2011. január 13. 09:05
sztem jobb ha nem fogadnak örökbe ,mert(mint minden híresség kapcsolat 95%-ban) ez se fog sokáig tartani.....:S
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: