A gyönyörű énekesnő és Forma-1-es párja egy babát szeretnének örökbefogadni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Scherzinger örökbe szeretne fogadni
2010. december 21. 20:17
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. december 21. 20:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ahogy látom egyra nagyobb divat az örökbefogadás. Nem akarnak szülni. Nincs idejük? Féltik az alakjukat? Megbánják majd mire 50 évesek lesznek, hogy nincs saját gyermekük.
2010. december 21. 20:23
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.21. 20:20)
Ahogy látom egyra nagyobb divat az örökbefogadás. Nem akarnak szülni. Nincs idejük? Féltik az alakjukat? Megbánják majd mire 50 évesek lesznek, hogy nincs saját gyermekük.
Szerintem inkább félnek a fájdalomtól vagy nem tudom. Annak idején én is azt gondoltam, hogy Thalía nem fog szülni, meg hogy biztos megcsúnyul utána, aztán jobban néz ki, mint előtte... még az sem látszik rajta, hogy van egy gyereke.
2010. december 21. 20:46
mi az a gyerefej a képen köztük? xD
illusztráció ? x"D
komoly.ŁoŁ
illusztráció ? x"D
komoly.ŁoŁ
2010. december 21. 20:50
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
nem tom én sem hogy miér divat ez az örökbefogadás
2010. december 21. 20:57
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Hát nem vagyok se anya sem valami tanácsadó...de inkább szülnék minthogy legyen 1 gyerekem azt sem tudom ki szülte és még csak nem is hasonlít rám jah meg a másik...hogy fogom neki elmondani???
Én ha sokkal nagyobb leszek úgy kb 10 év múlva jó lenne ha lenne 1 gyerkőc de ki tudja hogy hogy alakul... nem akarok se fiatalon se "öregen" szülni.A másik...elmondhatja mindenki h apja lánya/fia vagy anyja lánya/fia...ennyi
nem tervezek előre de van 1-2 nő aki olyan hülye hogy 40 évesen vállal gyereket...10 éves gyerekét megkérdezik a tanárok vagy bárki hogy hány éves anyukád? 50 xD ezz gáz xD mert amúgy van sok ember aki karriert épít..jól teszi csak ne húzódjon el!!
Én ha sokkal nagyobb leszek úgy kb 10 év múlva jó lenne ha lenne 1 gyerkőc de ki tudja hogy hogy alakul... nem akarok se fiatalon se "öregen" szülni.A másik...elmondhatja mindenki h apja lánya/fia vagy anyja lánya/fia...ennyi
nem tervezek előre de van 1-2 nő aki olyan hülye hogy 40 évesen vállal gyereket...10 éves gyerekét megkérdezik a tanárok vagy bárki hogy hány éves anyukád? 50 xD ezz gáz xD mert amúgy van sok ember aki karriert épít..jól teszi csak ne húzódjon el!!
2010. december 21. 21:55
biztos jó anya lenne belőle bár nehezen tudom elképzelni anyaként
2010. december 21. 22:15
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
Trinda
érdekes az én anyukám 41 évesen szülte hugommat...több mint 18 év különbség van köztünk és úgy gondolom, hogy a kis csöppség meg édesíti az életünket.elégé GÁZ ahogy te fogalmaztad,hogy ha valaki az ÉDESanyát gáznak tartja csak azért mert nem egyidős a többi szülővel. érdekes ez csak magyarországon kezelik így...
nem attól gáz egy szülő ,hogy hány éves...hanem hogy hogyan vislekedeik:)
érdekes az én anyukám 41 évesen szülte hugommat...több mint 18 év különbség van köztünk és úgy gondolom, hogy a kis csöppség meg édesíti az életünket.elégé GÁZ ahogy te fogalmaztad,hogy ha valaki az ÉDESanyát gáznak tartja csak azért mert nem egyidős a többi szülővel. érdekes ez csak magyarországon kezelik így...
nem attól gáz egy szülő ,hogy hány éves...hanem hogy hogyan vislekedeik:)
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. december 21. 23:43
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (BadGirl15 @ 2010.12.21. 20:46)
mi az a gyerefej a képen köztük? xD
illusztráció ? x"D
komoly.ŁoŁ
illusztráció ? x"D
komoly.ŁoŁ
Több mint valószínű, hogy illusztráció, nem gondolod??!
Pontosan nem tudom, hogy Lewis vagy Niki ismerőséé, vagy barátjáé, de a lényeg az, hogy nem illusztráció, és a baba valós, néhány futamon már jelen volt.
2010. december 22. 07:45
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.21. 20:20)
Kövezz meg, de én is szívesebben fogadnék örökbe. Megkímélik magukat a szülési fájdalmaktól (amiktől iszonyúan félek, olyan alacsony a fájdalomküszöböm, hogy hihetelen) és közben jót cselekszenek. Biztos én vagyok a naiv, de én ebben semmi rosszat nem látok.
2010. december 22. 09:26
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.