Az alkohol- és drogproblémákkal küzdő színésznő egy rossz húzása miatt szinte teljesen előlről kezdheti a rehabot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Parádés volt Lindsay Lohan rehabpartija
2010. december 21. 19:57
2010. december 21. 20:05
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
De hogy lehet valakinek ennyi esze? Bocsánat a rajongóktól, de most komolyan. Egész végig azért harcolt, hogy leszokjon, erre egy üveg pezsgővel (vagy bármi mással) ünnepli ezt meg?!
2010. december 21. 20:06
TVDfan_,nem tudhatták előre,hogy ez fog történni,még akkor sem,ha mindenki tudja Lindsay-ről,hogy nem lesz sajnos hosszú életű a "tiszta élet",akkor sem,ha jó úton haladt a leszokás felé.Sajnálom a dolgot,és ott motoszkál bennem a "Jaj,Lindsay,ezt most miért kellett?" kérdés.Erre csak az a válasz jut eszembe,hogy ő épp elvonón van,meghát ő Lindsay Lohan.Kezd úgy viselkedni,mint egy őrült-de én ígyis-úgyis szeretem.Szurkolok,hogy azért rendbe jöjjön!
2010. december 21. 20:11
csak tudja hogy később engedik ki ha drogozik/alkoholt iszik!! lehet hogy megszerette a helyet
bár nem valószínű, teljesen hülye szegény csaj xD
2010. december 21. 20:15
Ez a nő annyira sötét mint az éjszaka! Fél évet legyen a rehabon. HÁTHA!!!
2010. december 21. 20:15
Szerintem nem engedik haza karácsonyra. Mondjuk jól teszik
2010. december 21. 20:20
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
cintia0023, nálam ugyanez a kérdés, csak én az emberektől kérdezem.
Hogy várja el tőlem valaki, hogy ezt elhiggyem?
Nem azért, hogy védjem Lindsay-t, de gondolkozzatok már! Hogy a fenébe kerülne egy alkholelvonóra alkohol???
Tudtommal a páciensek nem hagyhatják el az épületet, azt meg kétlem, hogy az orvosoktól kapták volna..
Minek írsz ilyen hitelrontó cikket arról, akit nem szeretsz? Már bocsi...
Hogy várja el tőlem valaki, hogy ezt elhiggyem?
Nem azért, hogy védjem Lindsay-t, de gondolkozzatok már! Hogy a fenébe kerülne egy alkholelvonóra alkohol???
Tudtommal a páciensek nem hagyhatják el az épületet, azt meg kétlem, hogy az orvosoktól kapták volna..
Idézet (itsmilan @ 2010.12.21. 20:15)
Szerintem nem engedik haza karácsonyra. Mondjuk jól teszik 
Minek írsz ilyen hitelrontó cikket arról, akit nem szeretsz? Már bocsi...
2010. december 21. 20:25
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Igen egyébként felmerülnek a kérdések nálam is, először is mi a francért kell arról cikket írni, akit nem szeretsz? Másodszor meg marhára érdekes, hogy átmehetett máshova és piával ünnepelt, ugyanis a Betty Fordon is állandóan lekapták a paprazzik, ha kijött, egyébként meg már két hete nincs róla friss kép, de ez sem gáz..
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2010. december 21. 20:57
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Nagyon tiszteltem,és szerettem Lindsayt,de már régen összement az én szememben.Egy ember NEM viselkedhet így.Persze,ebben hibásak a szülei is,de mivel felnőtt összeszehetné magát.
2010. december 21. 21:49
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
"Az engedékenység azonban túl korai volt, mert Lohan és szobatársai alkohollal ünnepelték meg a kemény munka után járó kellemes jutalmat. Hatalmas bulit csaptak, amit aztán a hirtelen berohanó nővérek állítottak le" - na ezt a részt 3x olvastam el szakadtam a röhögéstől XDDDDD áááá.... xDDDD (Y)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.