Érkezik az új Hupikék Törpikék
2010. december 21. 17:48
Idézet (Dancsy @ 2010.12.21. 17:29)
Én sem fogalmazhattam volna jobban.
Elegem van, hogy semmi újat nem tudnak kitalálni. Az biztos, hogy jó darabig nem nézek amerikai filmet (a régi és JÓ kedvenceimet kivéve)...
Az nehéz lesz. Túlságosan is sok amerikai film van, bőven több, mint kellene és a tévében is állandóan csak az megy. Sok sikert hozzá
2010. december 21. 17:59
Valóban nem valami kreatív dolog :S
Egyébként meglepett, hogy egy amerikai produkció nálunk korábban lesz látható, mint az USA-ban.
Egyébként meglepett, hogy egy amerikai produkció nálunk korábban lesz látható, mint az USA-ban.
2010. december 21. 18:00
Idézet (Esszy @ 2010.12.21. 17:59)
Nem csak ennél a filmnél van így, több amerikai 'szuperprodukciót' is nálunk lehet a világon legelsőként megnézni.
2010. december 21. 18:04
Gondolom ezt megint szánalmas 3D-ben... :/
Minek kell újra "éleszteni"...
A régi úgy jó ahogy van és kész,nem kell mindent mindig felturbózni...Én ezt NEM értem...
Minek kell újra "éleszteni"...
A régi úgy jó ahogy van és kész,nem kell mindent mindig felturbózni...Én ezt NEM értem...
2010. december 21. 18:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 18:00)
Nem csak ennél a filmnél van így, több amerikai 'szuperprodukciót' is nálunk lehet a világon legelsőként megnézni.
Ez maximum olyankor fordul elő amerikai filmek esetében amikor világpremier van és egyidőben mutatják be a világon mindenhol. Ámde az időeltolódás és a moziban szokásos műsorváltás miatt kerül nálunk előrébb, mint ott kint. Idehaza ugyanis csütörtökön van műsorváltás a mozikban, míg az USA-ban pénteken. Egyébként többnyire inkább az a jellemző, hogy több hetes és hónapos késéssel érkeznek meg ide a filmek, főleg a nyári mozisikerek. Nem kell több kópiát legyártani emiatt, hanem már az odakint rongyosra vetített kópiák kerülnek hozzánk, ezért gyakori a sok filmhiba. Miután idehaza ráégetik a feliratot már tovább adni sem lehet és nem is érdemes, mert azt már leszedni nem tudják róla. Az USA-ban a legtöbb nagy film bemutató nyárra esik, míg nálunk a kutya se jár moziba nyáron - ezért nevezik idehaza uborkaszezonnak.
2010. december 21. 18:42
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.21. 18:36)
Ez maximum olyankor fordul elő amerikai filmek esetében amikor világpremier van és egyidőben mutatják be a világon mindenhol. Ámde az időeltolódás és a moziban szokásos műsorváltás miatt kerül nálunk előrébb, mint ott kint. Idehaza ugyanis csütörtökön van műsorváltás a mozikban, míg az USA-ban pénteken. Egyébként többnyire inkább az a jellemző, hogy több hetes és hónapos késéssel érkeznek meg ide a filmek, főleg a nyári mozisikerek. Nem kell több kópiát legyártani emiatt, hanem már az odakint rongyosra vetített kópiák kerülnek hozzánk, ezért gyakori a sok filmhiba. Miután idehaza ráégetik a feliratot már tovább adni sem lehet és nem is érdemes, mert azt már leszedni nem tudják róla. Az USA-ban a legtöbb nagy film bemutató nyárra esik, míg nálunk a kutya se jár moziba nyáron - ezért nevezik idehaza uborkaszezonnak.
Pontosan. Magam sem fejezhettem volna ki jobban. Előfordul, néha.
2010. december 21. 18:54
Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 17:48)
Az nehéz lesz. Túlságosan is sok amerikai film van, bőven több, mint kellene és a tévében is állandóan csak az megy. Sok sikert hozzá 
Pedig sikerülni fog, hiszek magamban. Sztrájkolni fogok.
2010. december 21. 18:58
Idézet (Dancsy @ 2010.12.21. 18:54)
Pedig sikerülni fog, hiszek magamban. Sztrájkolni fogok. 
Én is megyek melléd sztrájkolni. Szólj mikor hová kell mennem
2010. december 21. 19:02
Megmondom őszintén ha nem alszom el hétvégén és valmi csoda folytán éjfél előtt lefekszem akk reggel megnézem nagy "ló" létemre.xD
dehát olyan cuki törpilla
dehát olyan cuki törpilla
Kiváncsi vagyok,hogy még mit tudnak kitalálni. O.o
|
Danger_girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 140089 offline
|
alig varom
2010. december 21. 19:04
Hogy lehet az, hogy csak egy nő van a sok férfi törp között?
Hogy lesz a többi törp?
Hülye ringyó Törpilla... XD
Hogy lesz a többi törp?
Hülye ringyó Törpilla... XD
2010. december 21. 19:10
hiába vagyok 15 éves én már várom, és légyszi ne nézzetek hülyének
köszi
köszi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: