Idézet (tina9612 @ 2010.12.22. 20:09)
Eszty Morgan
Idézet (tina9612 @ 2010.12.22. 19:50)
Eszty Morgan, Dancsy! Lehet hogy elmondja Verácska a véleményét, de azért már ne ilyen stílusba tegye, és ne azokat fikázza, akik jobbak és sikeresebbek mint ő!!! Csak irigykedik! És jaj, mert hogy nyilatkozik néhány Csaba-fan?? Hm??? Max megvédi Csabit és kész! Talán már ez is tilos???
FeketeCseresznye megint egyetértek!
Tilosnak persze, hogy nem tilos. Sőt, semmi sem az!
De.. milyen stílusról beszélünk? Akárhogy is Vera nem úgy tálalta a véleményét, ahogy itt egyesek.. csak mert azt merte mondani, hogy nem látja őszintének Csabát? Tálalhatja ezt akárhogy, persze a Csaba fanok nem fognak vele egyetérteni, ez nem új.
Hogy irigy lenne? Hát nem hiszem.. ez a legbutább hozzáállás a világon. Akárhogy is Vera jól megvan a kisebb hírt verő karrierjével, és csak azért, mert nem áldoz Vastag Csaba oltárán még nem ér kevesebbet.. igaz, többet sem.
Te tudod, de azért a kommersz dolgot elég durvának tartom! És lehet hogy vannak Csaba-fanok akiknek a kommentjei durvábbak, de azért az ember egy úgymond "sztártól" többet várna, mint egy egyszerű kommentelőtől!
Amúgy vannak még ilyen sztárok akik Veránál is durvábbakat írnak, be is linkeltem az egyik kommenttembe, de úgy látom valaki kivette úgyhogy mégegyszer belinkelem: http://hirszerzo.hu/shake/20101221_x_faktor_popzeneszek
Idézet (tina9612 @ 2010.12.22. 19:50)
Eszty Morgan, Dancsy! Lehet hogy elmondja Verácska a véleményét, de azért már ne ilyen stílusba tegye, és ne azokat fikázza, akik jobbak és sikeresebbek mint ő!!! Csak irigykedik! És jaj, mert hogy nyilatkozik néhány Csaba-fan?? Hm??? Max megvédi Csabit és kész! Talán már ez is tilos???
FeketeCseresznye megint egyetértek!
Tilosnak persze, hogy nem tilos. Sőt, semmi sem az!
De.. milyen stílusról beszélünk? Akárhogy is Vera nem úgy tálalta a véleményét, ahogy itt egyesek.. csak mert azt merte mondani, hogy nem látja őszintének Csabát? Tálalhatja ezt akárhogy, persze a Csaba fanok nem fognak vele egyetérteni, ez nem új.
Hogy irigy lenne? Hát nem hiszem.. ez a legbutább hozzáállás a világon. Akárhogy is Vera jól megvan a kisebb hírt verő karrierjével, és csak azért, mert nem áldoz Vastag Csaba oltárán még nem ér kevesebbet.. igaz, többet sem.
Te tudod, de azért a kommersz dolgot elég durvának tartom! És lehet hogy vannak Csaba-fanok akiknek a kommentjei durvábbak, de azért az ember egy úgymond "sztártól" többet várna, mint egy egyszerű kommentelőtől!
Az igaz, hogy volt olyan, aki sokkal durvábban fogalmazott, ez már legyen az illető szegénységi bizonyítványa. Sztárról van szó vagy sem.. véleményt lehet nyilvánítani normálisan is.
Idézet
Szerintem a többség egyáltalán nem azon akadt ki, hogy Vera elmondta a véleményét. Mindenkinek van véleménye. Lehet egyetérteni vele vagy nem, de itt a lényeg az, hogy csak azért mert ő nem szereti Csabit kijelenti, hogy csak a tinilányok szavaztak és csak azért nyert, mert jól néz ki.
Ha csak abból indulunk ki, hogy jól néz ki.. akkor tényleg nem helytálló a példa, hiszen nagyon igaz, hogy Nikolas sem egy Mr. Bean
Ettől függetlenül, de nekem nem tetszett és tetszik ez a Vastag misztikum, amit az RTL a testvérek köré épített. A duett volt nekem a hab a tortán - nem jó értelemben -. Annyira reklámszaga volt az egésznek. Mert - ahogy már mondtam -, hogy D. Nagy Lajos és Kovács Kati énekelt, az önmagában megtisztelő volt a shownak és az énekeseknek is, hiszen azért két olyan névről beszélünk, akik jó pár évtized alatt erősítették kis hazánk hírnevét. Erre bejön Csaba mellé Tamás?? Ugyan már!
Idézet
Felháborító, hogy csak azért, mert neki nem tetszik Csabi hangja azonnal elkönyveli több, mint a fél országot elfogult tinilánynak, akik csak a szép mosoly miatt szavaznak. Ez röhejes.
Lehet, de valahol én is ezt a véleményt osztom.. azt én soha nem is vitattam, hogy Csaba nem tud énekelni. A Jégszív az egyetlen olyan dala volt, ami tetszett.. a többi produkciója nem tetszett, mert azt láttam nála is, amit az öccsénél. Csinos pofa, bakik.. és még sorolhatnám. Úgy ahogy van, kimondom.. nekem nem tűnik és nem is tűnt soha őszintének. Nem vitatom, hogy tévedek.. de én ezen az állásponton maradok.
Idézet
Megint kicsit hosszú lett, de a lényeg, hogy meg kéne tanulni elfogadni, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné és nem ócsárolni az ország döntését.
Az ország döntésében nem lennék biztos.. bár ki tudja. A lényegen ez már nem változtat.

2 felhasználónak tetszik: