Tóth Vera felháborodott
2010. december 22. 08:49
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Bár abban is van igazság, hogy Csaba pillanatnyilag még ismertebb az országban mint most Vera...
2010. december 22. 09:00
|
|
rockqueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.24. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 108446 offline
|
Nekem mindig átjöttek Csaba érzései. És nemcsak azért nyert, mert csábosan mosolygott és nézett, hanem mert tényleg jó. Nem fikázásból mondom, de Nikolas amikor énekelt, akkor nem éreztem semmi érzelmet az előadásiban, és ahogyan előre-hátra húzta a kezeit, az sem volt teljesen igaz.
2010. december 22. 12:36
mileygirl97
Szerintem le lehetne kopni vastag csabáról mert ő aztán nem tehet róla hogy többen szavaznak réá elindulni a versenyben pedig szabad és és különben i s kezdetektől fogva szerettem Csabit igenis őszinte és tehetséges! Vera meg szerintem sokkal jobban tenné ha nem mondana semmit mert eltűnt annak rendje és módja szerint, és most csak irigykedik! Jaa, és ha a tinilányok szavaznak akkor kérdem én(én is szavaztam csabira vasárnap, tinilány vok XD) akkor hogy lehet az, hogy Verocska megnyerte: rá még a tinifuik se nagyon szavazta, nem azért mondom! És ha az a szabályzat hogy a nézők döntenek, akkor ők döntenek: ez ellen nincs mi tenni! ENNYI
Teljesen igazad van! Amúgy én is szavaztam Csabira!
Szerintem le lehetne kopni vastag csabáról mert ő aztán nem tehet róla hogy többen szavaznak réá elindulni a versenyben pedig szabad és és különben i s kezdetektől fogva szerettem Csabit igenis őszinte és tehetséges! Vera meg szerintem sokkal jobban tenné ha nem mondana semmit mert eltűnt annak rendje és módja szerint, és most csak irigykedik! Jaa, és ha a tinilányok szavaznak akkor kérdem én(én is szavaztam csabira vasárnap, tinilány vok XD) akkor hogy lehet az, hogy Verocska megnyerte: rá még a tinifuik se nagyon szavazta, nem azért mondom! És ha az a szabályzat hogy a nézők döntenek, akkor ők döntenek: ez ellen nincs mi tenni! ENNYI
Teljesen igazad van! Amúgy én is szavaztam Csabira!
2010. december 22. 12:40
Azzal sem értett mindenki egyet,hogy annak idején Megasztár lett-szóval Verának innen kellett volna kiindulnia.Szerintem meg igenis megérdemelte Reni és Csaba a győzelmet!
2010. december 22. 14:56
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
hát akkor mondok én vmit: csaba és nikolas is ugy szar ahogy van, uncsi, egysikú. isten mentsem meg tőle h véletlenül bármelyikük koncertjén is kikössek!!!!!!
Amugy a sok x-faktor fantól és anti-megasztártól kérdem én: mit esztek az x-faktoron? oké, a zsűri mond jókat néha, de az egész show kivitelezése és ugy általában az énekesek, sokkal jelentéktelenebbbek. jah és norikáról meg balázsról már ne is beszéljünk... :S
2010. december 22. 15:00
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez a Tóth Vera egy... inkább ki nem mondom mi. Sosem szerettem, de most... Lesz*rom mit mond. De annak idején azzal sem értet mindenki egyet hogy ő lett a "Megasztár". Most meg Ő fikázza Csabit és Renit? Én megőrülök ettől a nőszemélytől. Mindketten megérdemelték a győzelmet, Csabi és Reni is. Ez a Vera meg húzzon a fr*ncba!
2010. december 22. 17:48
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
FeketeCseresznye
Ez a Tóth Vera egy... inkább ki nem mondom mi. Sosem szerettem, de most... Lesz*rom mit mond. De annak idején azzal sem értet mindenki egyet hogy ő lett a "Megasztár". Most meg Ő fikázza Csabit és Renit? Én megőrülök ettől a nőszemélytől. Mindketten megérdemelték a győzelmet, Csabi és Reni is. Ez a Vera meg húzzon a fr*ncba!
Miért? Ő csak a véleményét mondta el. :|
Miért? Ő csak a véleményét mondta el. :|
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 22. 17:52
Énmeg egyáltalán NEM ÉRTEK EGYET a Tóth Verával és nagyon felidegesít, h pont ő ilyen tudálékos..oké nincs rossz hangja, de nem is egy nagy durranás!! És ő beszél a megcsináltságról, milyen rossz már az új száma is?? Egy nagy gagyiság. És szerintem nagyon is jó, hogy a Csaba nyert és megérdemlí, mert jó hangja van és egyáltalán nem megcsinált!!!! Azt elismerem, h a Nikolas a színpadon vhogy felszabadultabb volt, de ez nem azt jelenti, h jobb is! Érthető, h a Csaba izgult..és kicsit idegesítő, h már mindenki ezzel a megcsináltsággal jön. Nevetséges.
2010. december 22. 17:55
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet
és kicsit idegesítő, h már mindenki ezzel a megcsináltsággal jön. Nevetséges.
Talán ezért is van benne valami..
Dancsy
2010. december 22. 17:57
Idézet (FeketeCseresznye @ 2010.12.22. 15:00)

Miért, véleményt csak akkor lehet nyilvánítani, ha egyetértesz vele? Ugyan már, ez nevetséges...
2010. december 22. 18:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (FeketeCseresznye @ 2010.12.22. 15:00)

Most miért? Csak mert nem ájul el Csaba mű előadás módjától? Lehet, hogy nincs igaza/igazunk, de a vélemény az vélemény. És ahogy Vera ezt tálalta, semmi ahhoz képest, ahogy mondjuk némely Csaba-fan nyilatkozik.
2010. december 22. 19:50
Eszty Morgan, Dancsy! Lehet hogy elmondja Verácska a véleményét, de azért már ne ilyen stílusba tegye, és ne azokat fikázza, akik jobbak és sikeresebbek mint ő!!! Csak irigykedik!
És jaj, mert hogy nyilatkozik néhány Csaba-fan?? Hm??? Max megvédi Csabit és kész! Talán már ez is tilos???
FeketeCseresznye megint egyetértek!
2010. december 22. 19:52
Ja és kifelejtettem: Eszty Morgan Csabinak NEM mű az előadás módja!
2010. december 22. 19:53
|
|
|
Idézet (tina9612 @ 2010.12.22. 19:50)
Eszty Morgan, Dancsy! Lehet hogy elmondja Verácska a véleményét, de azért már ne ilyen stílusba tegye, és ne azokat fikázza, akik jobbak és sikeresebbek mint ő!!! Csak irigykedik!
És jaj, mert hogy nyilatkozik néhány Csaba-fan?? Hm??? Max megvédi Csabit és kész! Talán már ez is tilos???

Tilosnak persze, hogy nem tilos.
De.. milyen stílusról beszélünk? Akárhogy is Vera nem úgy tálalta a véleményét, ahogy itt egyesek.. csak mert azt merte mondani, hogy nem látja őszintének Csabát? Tálalhatja ezt akárhogy, persze a Csaba fanok nem fognak vele egyetérteni, ez nem új.
Hogy irigy lenne?
2010. december 22. 19:54
|
|
|
Idézet (tina9612 @ 2010.12.22. 19:52)
Ja és kifelejtettem: Eszty Morgan Csabinak NEM mű az előadás módja!
Hát ez a te véleményed, az én véleményem szerint pedig szegény úgy mű, ahogy van. Egyetérteni persze nem kell, a véleményem attól még ez.
gillanyi13
2010. december 22. 20:09
Eszty Morgan
Eszty Morgan, Dancsy! Lehet hogy elmondja Verácska a véleményét, de azért már ne ilyen stílusba tegye, és ne azokat fikázza, akik jobbak és sikeresebbek mint ő!!! Csak irigykedik! És jaj, mert hogy nyilatkozik néhány Csaba-fan?? Hm??? Max megvédi Csabit és kész! Talán már ez is tilos???
Tilosnak persze, hogy nem tilos. Sőt, semmi sem az!
De.. milyen stílusról beszélünk? Akárhogy is Vera nem úgy tálalta a véleményét, ahogy itt egyesek.. csak mert azt merte mondani, hogy nem látja őszintének Csabát? Tálalhatja ezt akárhogy, persze a Csaba fanok nem fognak vele egyetérteni, ez nem új.
Hogy irigy lenne? Hát nem hiszem.. ez a legbutább hozzáállás a világon. Akárhogy is Vera jól megvan a kisebb hírt verő karrierjével, és csak azért, mert nem áldoz Vastag Csaba oltárán még nem ér kevesebbet.. igaz, többet sem.
Te tudod, de azért a kommersz dolgot elég durvának tartom! És lehet hogy vannak Csaba-fanok akiknek a kommentjei durvábbak, de azért az ember egy úgymond "sztártól" többet várna, mint egy egyszerű kommentelőtől!
Amúgy vannak még ilyen sztárok akik Veránál is durvábbakat írnak, be is linkeltem az egyik kommenttembe, de úgy látom valaki kivette úgyhogy mégegyszer belinkelem: http://hirszerzo.hu/shake/20101221_x_faktor_popzeneszek
Eszty Morgan, Dancsy! Lehet hogy elmondja Verácska a véleményét, de azért már ne ilyen stílusba tegye, és ne azokat fikázza, akik jobbak és sikeresebbek mint ő!!! Csak irigykedik! És jaj, mert hogy nyilatkozik néhány Csaba-fan?? Hm??? Max megvédi Csabit és kész! Talán már ez is tilos???
Tilosnak persze, hogy nem tilos. Sőt, semmi sem az!
Hogy irigy lenne? Hát nem hiszem.. ez a legbutább hozzáállás a világon. Akárhogy is Vera jól megvan a kisebb hírt verő karrierjével, és csak azért, mert nem áldoz Vastag Csaba oltárán még nem ér kevesebbet.. igaz, többet sem.
Te tudod, de azért a kommersz dolgot elég durvának tartom! És lehet hogy vannak Csaba-fanok akiknek a kommentjei durvábbak, de azért az ember egy úgymond "sztártól" többet várna, mint egy egyszerű kommentelőtől!
2010. december 22. 20:10
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.12.22. 19:53)
Tilosnak persze, hogy nem tilos.
Sőt, semmi sem az!
Hogy irigy lenne?
Hát nem hiszem.. ez a legbutább hozzáállás a világon. Akárhogy is Vera jól megvan a kisebb hírt verő karrierjével, és csak azért, mert nem áldoz Vastag Csaba oltárán még nem ér kevesebbet.. igaz, többet sem.
Hogy irigy lenne?
Szerintem a többség egyáltalán nem azon akadt ki, hogy Vera elmondta a véleményét. Mindenkinek van véleménye. Lehet egyetérteni vele vagy nem, de itt a lényeg az, hogy csak azért mert ő nem szereti Csabit kijelenti, hogy csak a tinilányok szavaztak és csak azért nyert, mert jól néz ki. Én csupán ezen a részén akadtam ki a megnyilvánulásának. Felháborító, hogy csak azért, mert neki nem tetszik Csabi hangja azonnal elkönyveli több, mint a fél országot elfogult tinilánynak, akik csak a szép mosoly miatt szavaznak. Ez röhejes. Akkor persze nem volt felháborodva, amikor a közönség őt juttatta győzelemhez. Akkor semmi problémája nem volt a közönség szavazásával. Akkor is lehettek volna jó páran, akik felháborodnak, mert Ibolyát jobbnak gondolták. Szóval nem az a probléma, hogy ő jobban örült volna Nikolas győzelmének, mert tényleg gyönyörű hangja van neki is. Én kicsit csalódott lettem volna, ha ő nyer, de elfogadtam volna, mert ő is hihetetlen tehetség. Csupán egy kicsivel szimpatikusabb számomra Csabi és jobban szeretem az előadásmódját. A véleményét viszont rendesen is közölhette volna és nem úgy, hogy az ország nagy részét minősíti azzal, hogy csak a külső miatt szavaznak. Ez egyáltalán nem igaz. Főleg, mert Nikolas se néz ki rosszul. Ilyen alapon ő is nyerhetett volna. + Ha a közönség a külső alapján szavaz akkor Vera az életben nem nyer Megasztárt... Az ő véleménye még így is kulturáltabb volt, mint Szuláké, de mindegy ezek a megnyilvánulások csak őket minősítik. Ha valami nem úgy alakul, ahogy ők szeretnék akkor mindjárt hülye az egész ország, de ha a szavazók nekik kedveznek akkor persze minden megfelelő és az ellentábor a hülye. Megint kicsit hosszú lett, de a lényeg, hogy meg kéne tanulni elfogadni, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné és nem ócsárolni az ország döntését.
Encsy19
2010. december 22. 20:20
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Szerintem Nikolas is megcsinált, ahogy Csaba is... Nikolasnak minden egyes mozdulata, de még a stílus, ahogy énekel, az is... Csabánál csak ezt a "jaj, bratyó, gyere, sírjunk" vonalat találom műnek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.