Tóth Vera felháborodott
2010. december 21. 20:31
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
Ő baja! Az számít hány szavazat van mert ugye a rajongók járnak el a koncertekre és veszik az albumokat úgyhogy!
2010. december 21. 20:41
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Álljon meg a menet! Egyébként honnan veszitek azt hogy a tinilánykák szavaznak? Most ezt komolyan gondoljátok? Ha TÉNYLEG a tinik nyomnák az sms-ek 80%-át, akkor a Megasztár döntőbe nem Kökény Attila és Tolvai Renáta jut be. Ha tényleg a tinik szavaznak az alapján hogy ki cuki ki nem, akkor minimum hogy András nyer, vagy a döntőben van, valamelyik tinifiúval együtt.(Bence, Dávid)
Ha az X-Faktorban is CSAK a tinicsajok nyomták volna a szavazatot, akkor Vastag Tomika nyer, nem a nagytesó (akinek igaz hogy szép kék szemei vannak, de istenem, mégis 28 éves, szóval ennyi idősen nem mondanám valami tiniideálnak. Az Justin Bieber meg SP)
Veráról meg annyit, hogy igaz, megnyerte a Megasztárt, és tényleg jó hangja van, de nála még a húgocskája is többre vitte celebkedéssel. Magyarországnak ez kell. Valaki olyan, akit jól el lehet adni. Csaba és Reni ebből a szempontból pedig tökéletes.
Ha az X-Faktorban is CSAK a tinicsajok nyomták volna a szavazatot, akkor Vastag Tomika nyer, nem a nagytesó (akinek igaz hogy szép kék szemei vannak, de istenem, mégis 28 éves, szóval ennyi idősen nem mondanám valami tiniideálnak. Az Justin Bieber meg SP)
Veráról meg annyit, hogy igaz, megnyerte a Megasztárt, és tényleg jó hangja van, de nála még a húgocskája is többre vitte celebkedéssel. Magyarországnak ez kell. Valaki olyan, akit jól el lehet adni. Csaba és Reni ebből a szempontból pedig tökéletes.
2010. december 21. 20:56
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
tök egyet értek vele :S
2010. december 21. 21:05
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
teljesen egyetertek!
2010. december 21. 21:09
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
egyetértek. mármint csak a megasztáros résszel, mert én csak azt néztem
2010. december 21. 21:12
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
a megasztár nem érdekel az x-faktorba meg kivételesen igaza van oszt annyi
2010. december 21. 21:42
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Idézet (audrey @ 2010.12.21. 20:41)
Álljon meg a menet! Egyébként honnan veszitek azt hogy a tinilánykák szavaznak? Most ezt komolyan gondoljátok? Ha TÉNYLEG a tinik nyomnák az sms-ek 80%-át, akkor a Megasztár döntőbe nem Kökény Attila és Tolvai Renáta jut be. Ha tényleg a tinik szavaznak az alapján hogy ki cuki ki nem, akkor minimum hogy András nyer, vagy a döntőben van, valamelyik tinifiúval együtt.(Bence, Dávid)
Végre valaki leírta!!
2010. december 21. 21:44
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
én sem tudok mást mondani!egyet értek vele!!!!!!a közízléssel problémák vannak!!!!
2010. december 21. 21:46
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Haha, Szulák megmondta a tutit! XD Bár nem mintha sok köze lenne a zenéhez!Vagy igen?!
Verával pedig az x-faktor véleményével egyetértek,de a Megasztárban nem Kökényt és nem Renit láttam volna a döntőben!
Verával pedig az x-faktor véleményével egyetértek,de a Megasztárban nem Kökényt és nem Renit láttam volna a döntőben!
2010. december 21. 22:11
Nem értek egyet Verával, én ezt nem így gondolom. :S
2010. december 21. 23:01
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Nem érem Verát.
Leszögezem én annak is örültem volna, ha a Nikolas nyeri meg, mert Magyarországon a jelenlegi palettán nem sokaknak van ilyen jó hangja.
A másik meg nem a tökéletes hangot keresték, hanem az X-faktort, talán a Geszti mondta valamikor, ha nem is így, de ez volt a lényege.
Leszögezem én annak is örültem volna, ha a Nikolas nyeri meg, mert Magyarországon a jelenlegi palettán nem sokaknak van ilyen jó hangja.
A másik meg nem a tökéletes hangot keresték, hanem az X-faktort, talán a Geszti mondta valamikor, ha nem is így, de ez volt a lényege.
2010. december 21. 23:07
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
egyáltalán nem értek eggyet Verával
2010. december 21. 23:13
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Én sem voltam megelégedve amikor Tóth Veronika győzött! és mit birok tenni? Renáta a kedvenc 'magyar' énekesnőm.
2010. december 22. 00:06
Szerintem le lehetne kopni vastag csabáról mert ő aztán nem tehet róla hogy többen szavaznak réá elindulni a versenyben pedig szabad és és különben i s kezdetektől fogva szerettem Csabit igenis őszinte és tehetséges! Vera meg szerintem sokkal jobban tenné ha nem mondana semmit mert eltűnt annak rendje és módja szerint, és most csak irigykedik! Jaa, és ha a tinilányok szavaznak akkor kérdem én(én is szavaztam csabira vasárnap, tinilány vok XD) akkor hogy lehet az, hogy Verocska megnyerte: rá még a tinifuik se nagyon szavazta, nem azért mondom! És ha az a szabályzat hogy a nézők döntenek, akkor ők döntenek: ez ellen nincs mi tenni! ENNYI
2010. december 22. 08:47
háát..mindenkinek más az ízlése.. a nézők között többen voltak, akik őket szeretik. ez van. csabival mondjuk én se értek egyet, de a szabályzatba az van, a közönség dönt... ők meg őt választották. el kell fogadni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: