Tóth Vera felháborodott
2010. december 21. 17:51
hát de ez nem fog meghatni senkit igaz én csak ebbe az x-faktorral nem értek 1-et de a megasztárral én igen
és ez MAGÁNVÉLEMLNY
és ez MAGÁNVÉLEMLNY
2010. december 21. 17:53
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
"Keshafan
kökény attilának kellet volna győznije de X-faktorba meg szerintem jó volt a csabi vasárnap és nagyon örülök neki hogy ő gyözöt"
Teljesen egy véleményen vagyunk!
kökény attilának kellet volna győznije de X-faktorba meg szerintem jó volt a csabi vasárnap és nagyon örülök neki hogy ő gyözöt"
Teljesen egy véleményen vagyunk!
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Milyen alapon szidja Csabit?
Oké nem minden produkciója volt tökéletes, de szívből énekelt és ez számomra teljesen átjött. Emellett remek a hangja is.
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
nem értek egyet Verával : s
2010. december 21. 18:01
Idézet (KataCullen @ 2010.12.21. 17:53)
Oké nem minden produkciója volt tökéletes, de szívből énekelt és ez számomra teljesen átjött. Emellett remek a hangja is.

Milyen alapon?? Ez egy szabad ország, főleg hogy semmi provokatívat nem mondott.
2010. december 21. 18:02
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (KataCullen @ 2010.12.21. 17:53)

Véleménye lehet.. még neki is. Attól mert valaki nem isteníti Csabát még számít a véleménye.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2010. december 21. 18:11
Mintha Tóth Vera annyira tudná hogy ki érdemli meg és ki nem!
Szerintem meg nem neki kellett volna megnyernie a megasztár 1-et, nyert és utána eltűnt a süllyesztőbe!
Azon meg meg mit van úgy oda hogy nem mindenkinek olyan a zenei ízlése mint neki?? Az lenne az érdekes ha mindenki olyan lenne mint ő!!! Szerencsére én mindkét tehetségkutató után örültem mert a kedvencem nyert! Nehogy már Verácska akarja eldönteni hogy ki nyerjen!
Én eddig sem bírtam ezt a nőt, de mostmár egyenesen utálom! Amúgy meg senki se a kiváncsi az ő véleményére!
2010. december 21. 18:13
KataCullen
Milyen alapon szidja Csabit? Oké nem minden produkciója volt tökéletes, de szívből énekelt és ez számomra teljesen átjött. Emellett remek a hangja is.
Teljesen igazad van!!!
Milyen alapon szidja Csabit? Oké nem minden produkciója volt tökéletes, de szívből énekelt és ez számomra teljesen átjött. Emellett remek a hangja is.
Teljesen igazad van!!!
2010. december 21. 18:20
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Úgy szeretem a magyar "celebeket".Újjal mutogatnak egymásra,szidják egymást és minősítik a másik stílusát/produkcióját...
Mindenki törődjön a saját dolgával kis életével,énekelgessen,színészkedjen vagy akármi...ennyi minek kell ez??
Jah vágom!Címlap!
Én nem vagyok ellene annak,hogy kinyilvánítsák a véleményüket egymás iránt,vagy akármiért akárhogyan,de néha már sok ....
Mindenki törődjön a saját dolgával kis életével,énekelgessen,színészkedjen vagy akármi...ennyi minek kell ez??
Jah vágom!Címlap!
Én nem vagyok ellene annak,hogy kinyilvánítsák a véleményüket egymás iránt,vagy akármiért akárhogyan,de néha már sok ....
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2010. december 21. 18:21
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Jogosan van felháborodva. Osztom a véleményét, viszont nem tartom nagyra a hazai tehetségkutatókat, így nem vagyok felháborodva, mert gondoltam hogy ez lesz a végeredmény. (Itt sohasem az győz, aki a legtehetségesebb - jelen esetben a legjobb hangi adottságokkal rendelkező személy -, hanem az, akinek a legszebb a pofija).
2010. december 21. 18:25
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Bocs, Vera! Neked is lehet véleményed, de inkább örülj annak, hogy te (is) nyertél már ilyen versenyt. Aztán nem kell felháborodni, én sem értek egyet a döntésekkel, de azért nem kell felkapni a vizet és olyanokat mondani, hogy Csaba "minden mozdulata megcsinált", mert ugyan nem voltam oda érte, mégis ez az utolsó dolog ami elmondható lenne róla.
Na ennyi.
Na ennyi.
2010. december 21. 18:29
|
hermioneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 67224 offline
|
A Vera csak hallgasson..amikor ő nyert nekem nem jött be..de nagyon nem..és mindenkinek vannak véleményei..oké mondja meg..de nem úgy mint egy paraszt.Csaba tehetséges és megérdemelte..a Renit annyira nem ismerem..de hallottam már énekelni és ő is jóó..
2010. december 21. 18:32
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Egyetértek Verával. Már ami az X-faktort illeti, mert a Megasztárt nem néztem. Az X-faktorban az történt, hogy eljátszottak egy szép kis színházat, amit a nagy többség alaposan elhitt és tessék, ki győzött? A nagy színész! Holott ez egy ének verseny lett volna. Mindegy. Nem akarom ócsárolni, valamilyen szinten megérdemelte, mert nagyon harcolt érte és nagyon akarta, bármit megtett ezért a győzelemért. Az nyert, aki jobban el tudta magát adni és nem az, aki profin énekel. Mindegy is egyébként, mert majd az idő dönt arról, hogy ki lesz a sikeresebb, de azért fura ez így.
2010. december 21. 18:33
Teljesen igaza van.
2010. december 21. 18:34
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 18:32)
Egyetértek Verával. Már ami az X-faktort illeti, mert a Megasztárt nem néztem. Az X-faktorban az történt, hogy eljátszottak egy szép kis színházat, amit a nagy többség alaposan elhitt és tessék, ki győzött? A nagy színész! Holott ez egy ének verseny lett volna. Mindegy. Nem akarom ócsárolni, valamilyen szinten megérdemelte, mert nagyon harcolt érte és nagyon akarta, bármit megtett ezért a győzelemért. Az nyert, aki jobban el tudta magát adni és nem az, aki profin énekel. Mindegy is egyébként, mert majd az idő dönt arról, hogy ki lesz a sikeresebb, de azért fura ez így.
Nagy igazság.. úgyis majd az idő dönti el igazán a versenyt.
2010. december 21. 18:34
A Megafrász annyira nagyon nem érdekelt, az X faktor annál jobban, viszont mindkét versenynek az a lényege, hogy az ország popsztárjainak következő generációját színre léptesse. Nem értem Vera megdöbbenését/felháborodását, mivel ha jól tudom, nem lett belőle senki, a lemezeladásait nem figyelem, de abból leszűrve, hogy hányszor hívják a manapság divatos médiumokba, a kutyát nem érdekli.
Vera kedves, nem tán' irigy vagy, hogy két olyan ember győzött, akik után érdeklődnek is a mai fiatalok, és nagyobb lesz a népszerűségük, mint neked?
Vera kedves, nem tán' irigy vagy, hogy két olyan ember győzött, akik után érdeklődnek is a mai fiatalok, és nagyobb lesz a népszerűségük, mint neked?
2010. december 21. 18:37
Végre egy sztár, aki kimondja az igazságot a sajtó előtt!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.