Tóth Vera felháborodott
2011. június 04. 14:28
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Hát elég szánalmas, hogy sokan azt hiszik, hogy csak a külsőségek miatt nyert Csabi, amikor Nikolas szintén nagyon jól néz ki. Úgy hogy aki ezzel jön, az nem tudom, hova tette a szemét, sőt olyanokat is olvasni a fórumokon, hogy Nikolas helyesebb, tehát nincs ennek az idióta állításnak semmi értelme és valóságalapja. A Vera meg ne hisztizzen, hanem inkább saját magát nézze, lehet hogy van hangja, de nem nagy szám és tényleg nem lett valami óriási nagy sikere a lemezeiben és számaiban. Tehát ne nézze magát olyan nagynak, mert mikor is nyerte a Megasztárt? Talán már az ősködben, azóta nem sokat hallunk róla. Arról viszont rengeteget hallottam, hogy Vera nem ért el nagy sikereket. Szerintem korrekt volt az eredmény, Csabi megérdemlte a győzelmet, fantasztikus a hangja, bármit el tud énekelni, helyes pasi és nagyon jó ember. Szerintem Vera elakadt Csabi külsejénél, mert csak azt volt képes meglátni, azért beszélt csak a külsejéről. Nikolas is nagyon jó, de Csabi jobb, de mindkét énekest szeretem, ha nem is Csabi nyeri, akkor is örültem volna, de így még jobban, hogy Csabi nyerte, mert ő volt a kedvencem, kicsit hátrány Csabinak, hogy ilyen dögös, mert sok szemétkedő ezzel magyarázza a győzelmét. Pedig Nikolas is helyes és RÁ SEM A PASIK SZAVAZTAk!HANEM A LÁNYOK, UGYANÚGY,MINT CSABIRA, Nikolasnak is csábos a mosolya amúgy. tehát itt nem a külsőség döntött, de akárki is nyerte volna meg a versenyt, az se lett volna jó.A Megasztárt mindketten megérdemelték volna, Attila is, Reni is, mert a lánynak is jó hangja van, tehát mindketten tehetségesek. Verának csak savanyú a szőlő, hogy ő már nem nagy szám, és feledésbe merült, kiemelkedő sikerek nélkül, mert arról soha nem szólt a fáma. Hosszú vélemény volt, de ez a nagy helyzet. Csabi a legjobb!!! de Nikolas is nagyon jó
2011. július 05. 16:36
ez hülyeség kezdjük ott hogy nem neki kellett volna nyernie az első megasztárban
2011. július 05. 16:56
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
már csak féltékeny h nem körülötte forog az ország
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: