Tóth Vera felháborodott
2010. december 28. 14:39
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Az egy dolog, hogy Verának igaza van Csabát illetően, de az a mondata valahogy sehogy sem tetszik, hogy: "Valahogy helyre kéne már rakni a közízlést idehaza." Mit képzel ez magáról? Felháborító, hogy egyes "sztárok" mit meg nem engednek maguknak, csak azért, mert úgy gondolják, hogy ők jobbak, mint a többiek. Másnak is van véleménye, mégsem kürtöli világgá. A drága Vera is fogja vissza magát, legyen szíves!
Mondasz valamit, avrildemihayley.
Mondasz valamit, avrildemihayley.
2010. december 28. 20:01
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
minek szól egyáltalán bele?
2010. december 28. 20:03
amikor döntős vol, ibolyának kellett volna nyernie!!!
2010. december 29. 16:51
|
cs.daniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 141980 offline
|
Már hogy lenne igaza!!! 1. a közízlésnek soha nincs baja, hanem olyan amilyen, és egy énekesnek az a dolga, hogy az igényeket kielégítse. 2 ha annyira nem értett egyet Renivel (megjegyzem én igen) megtehette volna, hogy nem áll ott a műsor végén büszke fejjel mellette. 3 ha Csaba érzelmei néha nem jöttek ki tisztán az azért volt maximum, mert szerencsétlen nem tudta hogy feleljen meg végre a zsűrinek, de a végére igenis kinyílt a közönség felé, és több műfajban is bizonyított...megjegyzem CD-n is nagyon jól szól a hangja
megérdemelten győzött mindkét versenyző. Amit a Szulák mondott arra meg már nem is szeretnék reagálni, mert hihetetlen, hogy egy ilyen művel, igényes nő idáig süllyed.
2010. december 29. 16:52
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
Mért mitörtént
2010. december 30. 16:07
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nincs igaza >.<
2011. január 02. 22:47
|
Lagi66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 142402 offline
|
Hát rossz hírem van,sajnos nem vagyok "tinilány"már jó ideje,akár nagyi is lehetnék.A jó zenét,előadást azonban szeretem.Baromira nem érdekel, egy előadó mű vagy nem,az számít,hogy élvezhető legyen amit csinál.Zeneileg mindenevő vagyok,munka alatt és itthon is szól valami.Mércémen egy előadó akkor jó,ha szép a hangja,mindig mást,újat is tud produkálni,ha nem alszom el közben.Hát ezért drukkoltam én is Csabának.Nikolas is kiváló énekes,azonban én ellenfelét érdekesebbnek,színesebbnek tartottam.Nem értem Tóth Verát,hisz őt is a közönség juttatta fel a dobogó tetejére,ezért kellene odafigyelnie mit is mond.Ugye van egy olyan mondás,miszerint"ne ítélj,hogy ne ítéltess".Valahogy nem hallok a művésznőről mostanság.Mikor várható új lemeze,milyen slágerét hallhatjuk és melyik rádióban?Nem szabadna a fiatal tehetségeket így fogadni,hanem segíteni,támogatni.Az élet pedig úgyis igazolja ki marad sikeres,ki nem.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. január 16. 14:57
|
|
friends99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 138014 offline
|
hát.. én se vagyok valami boldog
de csaával nincs bajom csak azér nikolas jobban érdemelte meg volna az első helyet!!Renit meg egyenesen röhelem :S
nem szimpi és nem is énekel szépen egyértelmű hogy a megasztár 5 öt yvettnek vagy dávidnak kellett volna megnyernie esetleg még a kökénynek
2011. január 16. 15:00
|
|
friends99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 138014 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.21. 17:08)
Az énekesnő felháborodott a tehetségkutató műsorok végeredménye miatt. Sem a Megasztár, sem az X-Faktor győztesével nem ért egyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
ja de verát nem szeretem ibolyának kellett volna nyernie a mega sz. 1.!!
2011. április 24. 17:40
mileygirl97:te hányszor szóltál hozzá ehhez a dologhoz?
friends99:egyikben sem az volt a cél hogy tinibálványokat keressenek hanem az év hangját
Én elégedett vagyok mindkét győztessel
friends99:egyikben sem az volt a cél hogy tinibálványokat keressenek hanem az év hangját
Én elégedett vagyok mindkét győztessel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.