Nem értem egy ilyen kis országnak minek kell ennyi tehetség kutató, csak úgy ömlesztik a kommersz előadókat
Jövőre az X-Faktor is visszatér
2010. december 21. 22:48
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Na tavasszal kapunk egy csomó új hírességet és hogy ha a nyár alatt megfogyatkoznának akkor jönnek az újak ősszel.
Nem értem egy ilyen kis országnak minek kell ennyi tehetség kutató, csak úgy ömlesztik a kommersz előadókat
Gondolom a konkurens csatorna is indít tehetségkutatót el leszünk látva.
2010. december 21. 23:24
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Na tavasszal kapunk egy csomó új hírességet és hogy ha a nyár alatt megfogyatkoznának akkor jönnek az újak ősszel.
Nem értem egy ilyen kis országnak minek kell ennyi tehetség kutató, csak úgy ömlesztik a kommersz előadókat dry.gif Gondolom a konkurens csatorna is indít tehetségkutatót el leszünk látva. mellow.gif
Nem értem egy ilyen kis országnak minek kell ennyi tehetség kutató, csak úgy ömlesztik a kommersz előadókat dry.gif Gondolom a konkurens csatorna is indít tehetségkutatót el leszünk látva. mellow.gif
Az összes Megasztárban, az X-faktorban meg a Csillag Születikben szerintem 10 db igazán tehetséges ember nem volt...Akik mégis azok lennének, azokat vagy nem hagyják érvényesülni, vagy túlsztárolják, vagy beáll a kommersz vivazenét csinálók, minden nulla ízlésű tinilányka által imádott "sztárok" sorába...Egyébként nevetséges, valahogy a legnagyobb tehetségek mindig kiesnek az ilyen műsorokból hamar, de legalábbis biztos, hogy nem nyerik meg. Végülis nem a tehetség a fontos itt
2010. december 22. 07:31
Idézet (janet7 @ 2010.12.21. 23:24)
Az összes Megasztárban, az X-faktorban meg a Csillag Születikben szerintem 10 db igazán tehetséges ember nem volt...Akik mégis azok lennének, azokat vagy nem hagyják érvényesülni, vagy túlsztárolják, vagy beáll a kommersz vivazenét csinálók, minden nulla ízlésű tinilányka által imádott "sztárok" sorába...Egyébként nevetséges, valahogy a legnagyobb tehetségek mindig kiesnek az ilyen műsorokból hamar, de legalábbis biztos, hogy nem nyerik meg. Végülis nem a tehetség a fontos itt
Az embereket nem érdeklik a művészfilmek. Valamiből pedig bevétel is kell az X-Faktor pedig elég neves ahhoz, hogy sok pénzt hozzon. Nem nyomathatnak Karib tenger kalózai 1-et és Mátrixot szombatonként, mert azt már unja a nép, új filmekre nincs pénz, inkább celebképző, arra van igény
2010. december 22. 08:16
Az X-Faktor az jöhet,a Csillag születiket meg úgy sem nézem,szóval az nem hiányzik annyira.
Kíváncsi leszek a jövőévi X-Faktorosokra.
Kíváncsi leszek a jövőévi X-Faktorosokra.
2010. december 22. 08:50
valahogy sejtettem hogy nem hagyják abba xD a cssz nekem azért teszik jobban, mert ott nem csak énekelni lehet (az már egy másik dolog,hogy mindig énekes nyer xD)
2010. december 22. 09:16
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (patrícia4 @ 2010.12.22. 08:13)
bisztos hogy jó lesz de én már meg szoktam a régebbieket fura lesz de azért bele nézek ha tetszik akkor meg nézem az egészet
Ezzel én ugyan így vagyok. Megszoktam a régieket, fura lesz másokat látni benne.
2010. december 22. 09:30
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
király.
2010. december 22. 09:36
Remélem ezúttal lesznek olyanok is akik tényleg tudnak énekelni.
2010. december 22. 09:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Istenkém...
Minek ennyi tehetségkutató? Nincs is ennyi "tehetség" az országban! Annyi ilyen műsor volt már, hogy nincs olyan ember, akinek a szomszédja nem valami celeb lenne.
Hihetetlen. Ez egy kis ország, nem is gazdag ország; nem bírunk eltartani ennyi 'hírességet'. Különben meg az egész nem is a tehetségről szól, és ez már az első X-faktor szériában egyértelművé vált.
A Megasztárból is csak az elsőt néztem, a többi már egy kaptafa volt és egyre süllyedt a színvonal is.
2010. december 22. 10:59
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.22. 07:31)
Az embereket nem érdeklik a művészfilmek. Valamiből pedig bevétel is kell az X-Faktor pedig elég neves ahhoz, hogy sok pénzt hozzon. Nem nyomathatnak Karib tenger kalózai 1-et és Mátrixot szombatonként, mert azt már unja a nép, új filmekre nincs pénz, inkább celebképző, arra van igény

Én is ezt mondtam
2010. december 22. 13:44
Én jobban szeretem az X-Faktort, mint a Csillag születik-et.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

3 felhasználónak tetszik: