Taylor Momsen nem tudta, melyik országban van
2010. december 21. 16:32
Ez de gáz
Ezek szerint tényleg ráférne egy kis földrajz
2010. december 21. 16:39
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Nincs bajom az amerikaiakkal, Taylort is csípem, de az biztos, hogy földrajzban nem nagy ászok.
Azt hiszem Britney-nek volt még egy nagyon ciki beszólása, de volt valami kvízműsoros eset is, mikor egy nő azt hitte, hogy egész Európában franciául beszélnek, meg még valami ezzel kapcsolatban, de nem akarok hülyeséget írni.
Azt hiszem Britney-nek volt még egy nagyon ciki beszólása, de volt valami kvízműsoros eset is, mikor egy nő azt hitte, hogy egész Európában franciául beszélnek, meg még valami ezzel kapcsolatban, de nem akarok hülyeséget írni.
2010. december 21. 16:42
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
DirtyDiana90:ezt nem Paris Hilton mondta??
2010. december 21. 16:43
Nem bírom a csajt. Most még az is kiderült, hogy mennyire buta. Már bocsi, rajongók!
2010. december 21. 16:47
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
2010. december 21. 16:48
Hát eleve az amerikaiak nem sok semmit tudnak a földrajzból, nem csak Taylor
2010. december 21. 16:51
|
Danger_girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 140089 offline
|
hat nem gondoltam volna de mindenkinek meg esik
2010. december 21. 16:52
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Weronycaaa_69 Weronycaaa_69
De Parisnak is volt valami ilyen beszólása, viszont volt valami kvízműsoros eset is...Elképesztő sötét volt a nő, nagy visszhangot is kapott a dolog.
De Parisnak is volt valami ilyen beszólása, viszont volt valami kvízműsoros eset is...Elképesztő sötét volt a nő, nagy visszhangot is kapott a dolog.
2010. december 21. 16:57
xD hát ezt elcseszte, de még mindig jobb, mint én mert tavaly olyan brutális baromságot írtam a föcidogába, de szerencsére nem ln voltam az egyetlen, a tanár következő órán felolvasta a marhaságokat, egész óran röhögtünk, mind1 túl hosszú lenne elmesélni meg már nem is emlékszem mindre
de nagyon durva volt
2010. december 21. 17:03
Erre tényleg nincsen mentség, ha már ennyire nagy "sztár", és döglik érte a nép, legalább lehetne egy kicsit tájékozottabb...
Mindenesetre, az osztálytársamat még így sem körözte le, aki földrajzérettségin azt találta írni az egyik feladathoz, hogy Spanyolország fővárosa Chile (!!!)...
Mindenesetre, az osztálytársamat még így sem körözte le, aki földrajzérettségin azt találta írni az egyik feladathoz, hogy Spanyolország fővárosa Chile (!!!)...
2010. december 21. 17:09
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
én is tuti elrontanám xD egyszer biztos ..de most persze h nem tudja jiszen minden este máshol fellépni ... azért az elég húzós .. és egye fene kit érdekel mit mondott a zenéjét akkor is szeretni fogom még
2010. december 21. 17:11
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Hát, én már találkoztam olyan emberrel, aki vitába szállt velem, mert szerinte Mexikó az Amerikai Egyesült államok része. Szóval ez nem is akkora baki.
2010. december 21. 17:17
Gáz. De még mindig jobb, mint egyik volt osztálytársam, aki szerint Olaszország fővárosa Románia XD.(biztos a hasonló kezdőbetű zavarta meg
)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: