Meg különben is a végén bocsánatot kért
Taylor Momsen nem tudta, melyik országban van
2010. december 21. 16:15
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
rideawhitehorse teljesen egyetértek veled
2010. december 21. 16:15
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.21. 16:08)
Szegény.. istenem, ő nem hibázhat?
Kíváncsi vagyok, hogy te, hogy reagáltál volna, ha Lady GaGa Magyarország helyett Ausztriát mond.
Am meg, hogyha már egyszer énekesnő vagyok és a rajongók pénzéből élek, akkor veszem a fáradtságok, mégha nem is vagyok egy IQ-fighter, hogy megnézzem, hol is adok koncertet nekik, nem?
2010. december 21. 16:18
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
foldrajz
de hát megesik..
2010. december 21. 16:21
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.21. 16:15)
Kíváncsi vagyok, hogy te, hogy reagáltál volna, ha Lady GaGa Magyarország helyett Ausztriát mond.
Am meg, hogyha már egyszer énekesnő vagyok és a rajongók pénzéből élek, akkor veszem a fáradtságok, mégha nem is vagyok egy IQ-fighter, hogy megnézzem, hol is adok koncertet nekik, nem?
Ez a viselkedés arra utal, hogy enyhén lesz@rja a rajongókat. 
Ha Gaga ezt csinálta volna, tuti, hogy mérges lettem volna, de ha annyira imádom őt, akkor nem kezdek fújolni a koncerten. Teljesen igazad van abban, hogy miért nem nézte meg, hogy hol is ad koncertet. A szegényt erre értettem, hogy az állítólagos rajongói ezt csinálják! A többiben teljes mértékben egyet értek!
2010. december 21. 16:21
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.21. 16:15)
Ez a viselkedés arra utal, hogy enyhén lesz@rja a rajongókat. 
Attól függ, hogy hogyan nézzük a dolgokat. Te azt látod benne, hogy leszarja a rajongókat, szerintem meg egyszerűen csak ha valaki naponta koncertet ad, akkor hajlamos összekeverni a dolgokat.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 21. 16:22
Bocsánatot kért,de nem nyilvánosan,hanem TWITTEREN!Milyen bunkóság már!És akinek nincs Twitter-e, az nem tudja meg, hogy bocs.-t kért.
Mindenkivel megtörténhet, de egy kicsit figyelhetne rá, hogy hol van!
Mindenkivel megtörténhet, de egy kicsit figyelhetne rá, hogy hol van!
2010. december 21. 16:22
Ha nem tudja, az oké-bár ki nem tudná ezt- csak ne több száz ember előtt mondja. Azért sajnálom, mert tényleg ciki lehetett a helyzet. Egyébként nem mindegy, El Mexicano-nak igaza van.
2010. december 21. 16:28
Ez azért már elég gáz.Okés,hogy elaludt föciórán,de legalább most utánanézhetett volna.
2010. december 21. 16:28
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Hát ezekszerint egy foldrajzóra tényleg jóljonne neki
...és ha már az nem akk legalább utánna járt volna
De azért egyrészbol megértem ...annyi országban turnézni...egy picit sok lehet Taylor agyacskájának
xD
De azért egyrészbol megértem ...annyi országban turnézni...egy picit sok lehet Taylor agyacskájának
2010. december 21. 16:30
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Elég gázos lehetett a helyzet,sőt mi több,viszont szerintem azért annyira nem súlyos baki volt az,persze utánanézhetett volna tényleg,de szerintem elfogadható,és át bocsánatot is kért!
2010. december 21. 16:31
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Mintha ti sosem hibáznátok... Elismerem, hogy megérdeklődhette volna, hogy hol is van, és biztos jobban örültek volna a skótok, ha eltalálja az országot, de mindenki tévedhet.
2010. december 21. 16:31
Erre nem tudok mit mondani... 
-é hogy fáradt meg minden,de azért tudni kéne,hogy hol ad koncertet aznap....
Bár így is szertem
Bár így is szertem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.