A győztesek elbukták az utazást?
2010. december 21. 15:47
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
??????
2010. december 21. 15:52
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
De hülyeség,már megígérték!
2010. december 21. 15:59
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Ugyan már, milyen botrányt késleltetnének?
megszűnt, kész, ennyi. Van még mellette csomó utazási iroda. Mellesleg nem értem, hogy hogy omolhatott össze, hogyha Megás meg X-Faktoros reklámra volt pénz.
2010. december 21. 16:00
Na hát így bízzon mindenki az utazási irodákban! Nem szabad! Amúgy szerintem az sem véletlen, hogy épp most mentek csődbe. Biztos rájöttek, hogy nem tudják tartani, amit ígértek. Ezek mind nagy kamucégek, ígérgetnek, de nincs mögöttük semmi.
2010. december 21. 16:05
Mondták már a Fókuszban,hogy az RTL Klub manegmentje már szervezi az utazást egy másik cégnél.Amúgy ezek az utazási irodák nekem mindig is gyanúsak voltak és maradnak,hisz pont akkor mennek "csődbe" vagy "omlanak össze",amikor el kéne látniuk a feladatukat, vagy csak úgy hirtelen,váratlanul-a lényeg az,hogy az ügyfél nem tud az előzményekről- akár voltak,akár nem.
2010. december 21. 16:05
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Liafen @ 2010.12.21. 15:59)
Ugyan már, milyen botrányt késleltetnének?
megszűnt, kész, ennyi. Van még mellette csomó utazási iroda. Mellesleg nem értem, hogy hogy omolhatott össze, hogyha Megás meg X-Faktoros reklámra volt pénz.
A cikkben is leírtam, hogy nem volt pénzük a reklámra. A csatorna vezetőinek ingyen utazást ígértek a reklámért cserébe, amit persze így már nem valósítanak meg. A reklámokért semmit nem fizettek.
2010. december 21. 16:10
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.21. 16:00)
Na hát így bízzon mindenki az utazási irodákban! Nem szabad! Amúgy szerintem az sem véletlen, hogy épp most mentek csődbe. Biztos rájöttek, hogy nem tudják tartani, amit ígértek. Ezek mind nagy kamucégek, ígérgetnek, de nincs mögöttük semmi.
Mint utazási irodában dolgozó, nagyon köszönöm ezt a kedves hozzászólást.
Tudod ez nem az irodán múlik hanem azon, hogy van e elég ember aki utazik, mert anélkül sajnos csődbe mennek. Nincs profit nincs cég.
2010. december 21. 16:13
Nagyon faxa!
De azt mondták a tényekben,hogy ők még utazhatnak!
De azt mondták a tényekben,hogy ők még utazhatnak!
2010. december 21. 16:15
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
gabor28-nak igaza van ... a tobbi emberre is gondolni kellene nem csak Renire és Csabára .én h ha az iroda helyében lennék akk 1. azoknak fizetném ki akik nem sztárok.
niczy: egyetértek...most kaptak milliókat úgyh nekik nem lenne problôma kifizetni ha nem is találnának másik megoldást.De sztem még ha nem is találnának nekik nem kellene kifizetni az egész osszeget hiszen ok sztárok ...
niczy: egyetértek...most kaptak milliókat úgyh nekik nem lenne problôma kifizetni ha nem is találnának másik megoldást.De sztem még ha nem is találnának nekik nem kellene kifizetni az egész osszeget hiszen ok sztárok ...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: