Takács Nikolasnak 4 milliót kell fizetnie?
2010. december 21. 10:45
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Úgy kell neked Nicolas!!!
2010. december 21. 10:57
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Idézet (MissDisneyLady @ 2010.12.21. 10:45)
Úgy kell neked Nicolas!!!

De szánalmas vagy! Ha nem szereted Nikolast,minek írsz ide? pff...
2010. december 21. 10:58
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Vampiregirl15:
Szerintem most erről aztán tényleg nem tehet a Csabi. Beszavazták a nézők (vagy így akarták a TV-sek) és ő nyerte meg. Ezen lépjünk már túl szerintem. És ez a cikk amúgy sem erről szól, ha jól látom... Nem értem, miért kell mindig Csabit bántani. Amikor aztán ő tényleg nem tehet semmiről. Jajj és még arra visszatérve, hogy azért nyert, mert milyen jól néz ki... Most meg mindenhol azt hallom, hogy pedig nem is néz ki jól, meg nem tudom... Akkor miért is nyert? ennyit erről.
Szerintem most erről aztán tényleg nem tehet a Csabi. Beszavazták a nézők (vagy így akarták a TV-sek) és ő nyerte meg. Ezen lépjünk már túl szerintem. És ez a cikk amúgy sem erről szól, ha jól látom... Nem értem, miért kell mindig Csabit bántani. Amikor aztán ő tényleg nem tehet semmiről. Jajj és még arra visszatérve, hogy azért nyert, mert milyen jól néz ki... Most meg mindenhol azt hallom, hogy pedig nem is néz ki jól, meg nem tudom... Akkor miért is nyert? ennyit erről.
2010. december 21. 11:02
Idézet (Vampiregirl15 @ 2010.12.21. 10:09)
Peggysue figy Csabikának magas és tiszta hangja van én azt kétlem ... és különben is csakis azért jutott el a végéig és azért nyerte meg mert hogy milyen jól néz ki (pedig nem is )
és kül ha Nikolasnak szar hangja lett volna eleve nem került be de nem baromira jó hangja van és eljutott az X-faktor legvégéig. és a szám ha jobban megfigyeled akk ott még nem volt olyan mint most és lehet hogy dögunalom de ez lehet annak is a hibája hogy szarul irták meg a szöveget vagy szarul csinálták meg a klipet de ez nem Nikolasnak a hibája ... és különben is ... nem mindenkinek a véleménye a te véleményeden alapul ... szal ... ha neked nem is de másnak még tettszhet!!!
elárulom hogy sokan akiket ismerek csak azér szavaztak Nikolas-ra mert jól néz ki
Cikk:
szerződést szegett nem? akkor meg, az ő hibája.ha nem szegte volna meg akkor nem kellene kifizetnie 4milliót.ezután már,ha a lemezcégek helyébe lennék akkor tuti hogy nem kötnék vele semmijen szerződést,tudod ki.de egy kicsit azért sajálom is mert ennyit hogy fizet ki?
2010. december 21. 11:04
Igaza van twilightgirl0910-nek. Erről csak maga Nikolas tehet,sem Csabi sem a mentorok. Félreértés ne essék,szeretem Nikolast,de azért nem kell folyton védeni....:/
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2010. december 21. 11:13
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2010.12.21. 11:02)
elárulom hogy sokan akiket ismerek csak azér szavaztak Nikolas-ra mert jól néz ki
mondjuk sztem se néz ki jól a csaba
na erről ennyit.amúgy meg ha olyan jó hangja lenne Nikolas-nak akkor neki kellett volna meg nyerie az X-faktort nem gondolod!!!???
Nikolasnak idegesítő a hangja.én mindig levettem a hangot a TV-m ről amikor ő énekelt(meg amikor Veca
)és az a szám tényleg dög unalooommm!!kétlem hogy nem Nikolas hibája lenne hogy unalmas amikor ez az ő száma, ő énekli.nem hinném hogy csak azért mert a szöveg rossz attól még unalmas is lesz.
Cikk:
szerződést szegett nem? akkor meg, az ő hibája.ha nem szegte volna meg akkor nem kellene kifizetnie 4milliót.ezután már,ha a lemezcégek helyébe lennék akkor tuti hogy nem kötnék vele semmijen szerződést,tudod ki.de egy kicsit azért sajálom is mert ennyit hogy fizet ki?
Cikk:
Nem tudom neked milyen ízlésed van,mert épphogy a 2 legtehetségesebb,legszebb hangú előadót szólod le! Keresztes Ildi meg hülye volt,mert tudta,hogy Veca jobb,mégis a közönségre bízta! Megvolt bundázva az egész szavazás és hülyék vagytok ha nem veszitek észre! Ezt nem azért mondom,mert nem Nikolas nyert,mert tudom,hogy így is többre fogja vinni,mint ez a csöpögős Csabika! Ha meg eddig unalmas előadó volt Nikolas,ezek után tuti nem lesz az!!!
2010. december 21. 11:16
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Na ha valakit érdekel itt a klip.
magyarul:
szlovákul:
Nekem nem jön be.
Pedig nagyon szeretem Nikolas hangját, stílusát, de ez elég szörnyű. Nem értek a zenéhez, ezért nem tudom pontosan meghatározni mi a problémám vele, de túl mély és olyan mintha végig orrhangon énekelne. Ezt összehasonlítva a mostani hangjával, stílusával már egyértelműen látszik, hogy rengeteget fejlődött. Ezzel a dallal nem csodálom, hogy nem ért el sikert. Ha akár a válogatáson énekelt Hallelujah-val összehasonlítjátok már akkor is hatalmas különbség van a klip és aközött és azóta pedig csak még jobb lett. (Azért én továbbra is örülök, hogy Csabi nyert, de Nikolast is jó volt.)
magyarul:
szlovákul:
Nekem nem jön be.
2010. december 21. 11:32
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
az gáz :/
2010. december 21. 11:40
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ez azért elég durva...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.