Takács Nikolasnak 4 milliót kell fizetnie?
2010. december 21. 08:56
Volt már Nicolas -nak videóklip-je is, de ez kit érdekel? Most ez hiba? Szerintem nem... -.-"
2010. december 21. 08:58
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Most jövök rá hogy jobban örülök hogy Csabi nyert. De nem azért mert most megjelent ez a cikk, hanem csak jobban örülök Csabinak. Amúgy Nikonak is örültem volna de Csabinak jobban.
2010. december 21. 09:12
Bunkóság... Szegény
Ennyi erővel Wolf Kati meg Veca is már énekelt máshol
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 21. 09:15
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
Persze abból nem csinálnak botránt, hogy Wolf Kati az XFaktor alatt adta ki a lemezét, mintha mi sem történt volna. Én tudtam, hogy Nikolas-nak van klippje de nem érdekelt szerintem eleve sokan így tudtak befutni, hogy egy tehetségkutatóban hívták fel magukra a figyelmet, mert amúgy nem sikerült... én nagyon szeretem Nikolas-t (L)
2010. december 21. 09:28
|
Renomenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 7821 offline
|
Vastag Csaba - Popdaráló.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 21. 09:55
|
|
Peggysuevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 130089 offline
|
Hülye ha kifizeti? Hol élsz te? Szerződést szegett és pont.
Csabát miért kellene azért hibáztatni, hogy voltak ezelőtt munkái? A színészkedés kissé távol áll az énekléstől, szóval Csaba nem volt profi, amikor benevezett. Másrészt a Popdarálóban sem volt nagy szerepe sőt.. egy volt a sok közül. Ő fejlődött a legtöbbet.
Nicolasnak nagyon jó hangja van de nem tetszik a hangszíne. Nem vettétek észre, hogy külföldön is most a magas és tiszta hangok futnak? Pl: Adam Lambert, Lady Gaga, Beyonce, Justin Bieber..
Nicolas hangja hasonló Király Viktoréhoz, de ő is hol van? Másrészt aki már látta/hallgatta Nicolas klipjét éles ésszel észreveheti, hogy dögunalom.
Csabát miért kellene azért hibáztatni, hogy voltak ezelőtt munkái? A színészkedés kissé távol áll az énekléstől, szóval Csaba nem volt profi, amikor benevezett. Másrészt a Popdarálóban sem volt nagy szerepe sőt.. egy volt a sok közül. Ő fejlődött a legtöbbet.
Nicolasnak nagyon jó hangja van de nem tetszik a hangszíne. Nem vettétek észre, hogy külföldön is most a magas és tiszta hangok futnak? Pl: Adam Lambert, Lady Gaga, Beyonce, Justin Bieber..
Nicolas hangja hasonló Király Viktoréhoz, de ő is hol van? Másrészt aki már látta/hallgatta Nicolas klipjét éles ésszel észreveheti, hogy dögunalom.
2010. december 21. 10:02
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
ez nagyon gáz de remélem megoldja mert az egész X-faktor alatt csakis neki szurkoltam. és szeretem is azokat a dalokat amiket énekelt ... mert baromira jó hangja van ... (jobb mint Csabikának)
szal remélem megoldja!!!!
2010. december 21. 10:09
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
Peggysue figy Csabikának magas és tiszta hangja van én azt kétlem ... és különben is csakis azért jutott el a végéig és azért nyerte meg mert hogy milyen jól néz ki (pedig nem is )
és kül ha Nikolasnak szar hangja lett volna eleve nem került be de nem baromira jó hangja van és eljutott az X-faktor legvégéig. és a szám ha jobban megfigyeled akk ott még nem volt olyan mint most és lehet hogy dögunalom de ez lehet annak is a hibája hogy szarul irták meg a szöveget vagy szarul csinálták meg a klipet de ez nem Nikolasnak a hibája ... és különben is ... nem mindenkinek a véleménye a te véleményeden alapul ... szal ... ha neked nem is de másnak még tettszhet!!!
2010. december 21. 10:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Nekem speciel tetszik a One day in my life. Én már csak ilyen döguncsi vagyok.
Vagy már elég öreg ahhoz, hogy értékeljem a jót.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.