Takács Nikolasnak 4 milliót kell fizetnie?
2010. december 21. 00:29
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
_ToTo_ Van abban valami amit írtál...most kicsit elgondolkodtam.Lehet hogy tényleg csak ezen múlt Nikolas nyerése?Hát sajnos már ezt nem tudhatjuk meg,de ez a szavazás sztem egy nagy kamu.Valahonnan össze kell szedni azt a pénzt amit a győztesnek odaadnak.Én ezért nem szavazok soha!!!
2010. december 21. 01:13
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
istenem,ez tiszta kamu. a 4 milliót az RTL már akkor befizette az említett kiadónak,mikor Nikolas bekerült a top 12 be... azért mert egy híroldal felkap valamit,aminek túl sok alapja sincs,még nem biztos ,hogy tény-és hírértékű is ..
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. december 21. 06:43
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Nem tudom mi az igazság ebből az egészből, de azt látom, hogy Nikolast most mindenki szívatja. Eddig is tudtuk, hogy volt már érvényes lemezszerződése, sőt, valamelyik zene tévé játszotta is a dalát. Akkor valamiért nem jött össze neki. Talán azért mert nem elég kommersz, túl tehetséges ahhoz, hogy nekünk jó legyen.
Nem ide kellett volna jönnie. Az angol X-faktorban már régen nyert volna és valószínűleg imádnák a népek. Mi meg meghurcoljuk, pletykálunk róla és még a zenéje se kell, pedig igényes és tehetséges. Ismét gratulálnom kell magunknak, kedves népem.
2010. december 21. 07:13
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Végre valaki, aki egyetért velem! Grace Benning, én már kb fél éve azt mondom, hogy Nikolasnak nem itt, hanem külföldön, elsősorban a tengerentúlon kellett volna, vagy kellene még most is próbálkoznia, hiszen az a zenei stílus, amit ő képvisel, idehaza nem eladható.
Képzeljétek, szüleim kerek-perec azt mondták, hogy szerintük vasárnap Csabi jobb volt! Csabi??? Nemááár! Hallgassátok vissza, mondtam nekik, de nem.
Ennek az az oka, hogy magyar ember, ilyen zenét nem hallgat. Én imádom ezt a stílust, de sajnos alig pár embert csak ismerek, aki olyan, mint én...
Ez baj, mert ez azt is jelenti ebben az esetben, hogy a tehetséget nem becsüljük meg...
Ejnye Magyarország!
Képzeljétek, szüleim kerek-perec azt mondták, hogy szerintük vasárnap Csabi jobb volt! Csabi??? Nemááár! Hallgassátok vissza, mondtam nekik, de nem.
Ennek az az oka, hogy magyar ember, ilyen zenét nem hallgat. Én imádom ezt a stílust, de sajnos alig pár embert csak ismerek, aki olyan, mint én...
Ez baj, mert ez azt is jelenti ebben az esetben, hogy a tehetséget nem becsüljük meg...
Ejnye Magyarország!
2010. december 21. 07:21
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (horipapa @ 2010.12.21. 07:13)
Végre valaki, aki egyetért velem! Grace Benning, én már kb fél éve azt mondom, hogy Nikolasnak nem itt, hanem külföldön, elsősorban a tengerentúlon kellett volna, vagy kellene még most is próbálkoznia, hiszen az a zenei stílus, amit ő képvisel, idehaza nem eladható.
Ejnye Magyarország!
Ejnye Magyarország!
Persze, hogy Nikolas jobb volt. Csabi hamis volt, de ha ezt ki merem mondani, megköveznek érte a rajongói.
2010. december 21. 07:55
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 07:21)
Persze, hogy Nikolas jobb volt. Csabi hamis volt, de ha ezt ki merem mondani, megköveznek érte a rajongói.
Nikolas igényes és hála az égnek kitart emellett. Külföldön már rég kapkodnának érte és imádnák, de gondolom nem volt rá pénze, hogy messzebbre menjen. Be kellett érnie velünk. Én csak abban reménykedem, hogy valamelyik okos szemfüles most már végleg felkarolja és hallunk még róla sokat. Lehet, hogy rétegzene, amit játszik, de nekem pont a stílusom, szóval én biztos mennék koncertre és venném a lemezeit.
De ha olyan tehetséges (mert az) akkor miért nem hagyták nyerni az előző tehetségkutatóban? Azt olvastam, hogy valahol már azt mondták neki, hogy nem kell nekik. Nem csak Magyarország a béna, más országban sem veszik észre azt, ami ott van az orruk előtt
2010. december 21. 08:05
sajnálom őt, de szerintem jó döntés volt, hogy Csabi nyert!
2010. december 21. 08:33
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 07:55)
De ha olyan tehetséges (mert az) akkor miért nem hagyták nyerni az előző tehetségkutatóban? Azt olvastam, hogy valahol már azt mondták neki, hogy nem kell nekik. Nem csak Magyarország a béna, más országban sem veszik észre azt, ami ott van az orruk előtt 
Na ez az. Azt hiszem egy szlovák tehetségkutatóban volt. Ott gondolom azért nem kellett, mert magyar. Itt meg azért nem kell, mert "szlovák". Ezzel mindent elmondtam a határon túli magyarok helyzetéről.
Pandus
2010. december 21. 08:47
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 08:33)
Na ez az. Azt hiszem egy szlovák tehetségkutatóban volt. Ott gondolom azért nem kellett, mert magyar. Itt meg azért nem kell, mert "szlovák". Ezzel mindent elmondtam a határon túli magyarok helyzetéről. 
De akkor ezzel a feltétellel az angol X-Faktorban sem maradt volna bent akkor
2010. december 21. 08:53
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 08:47)
De akkor ezzel a feltétellel az angol X-Faktorban sem maradt volna bent akkor 
Nem hiszem, hogy ott bármiféle akadályt jelentene, hogy magyar. Csak ebben a két országban jelent az ő nemzetisége problémát, mert nem tudunk békében meglenni egymás mellett. Maradjunk annyiban, hogy nem az a szégyen, hogy nem nyert. Ne nyerjen. Mit számít? Az a szégyen, hogy egy olyan ronda, jelentéktelen kiskölyökből, mint például SP sztárt farag a magyar média, akiért megőrülnek a kamaszok, viszont egy ilyen tehetséget, mint Nikolas, aki ráadásul jóképű is, meg inkább lehúznak a WC-n.
2010. december 21. 08:54
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
szegény..
2010. december 21. 08:55
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 08:53)
Nem hiszem, hogy ott bármiféle akadályt jelentene, hogy magyar. Csak ebben a két országban jelent az ő nemzetisége problémát, mert nem tudunk békében meglenni egymás mellett. Maradjunk annyiban, hogy nem az a szégyen, hogy nem nyert. Ne nyerjen. Mit számít? Az a szégyen, hogy egy olyan ronda, jelentéktelen kiskölyökből, mint például SP sztárt farag a magyar média, akiért megőrülnek a kamaszok, viszont egy ilyen tehetséget, mint Nikolas, aki ráadásul jóképű is, meg inkább lehúznak a WC-n. 
Hát igen...Magyarországon mostanában mindenkiből sztárt csinálnak.Pedig kb. a magyar sztárok háromnegyedének egyáltalán nincsen semmi hangja.
gillanyi13
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.