Takács Nikolas szerződésszegéssel került az X-Faktorba, ami miatt 4 millió forint büntetést kéne fizetnie.
A teljes cikkhez kattints ide!
Takács Nikolasnak 4 milliót kell fizetnie?
2010. december 20. 23:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nyilvánvalóan nem lett volna ennyire egyszerű kivásárolni a szerződésből Nikolast, ha megnyeri a versenyt, hisz akkor a korábbi lemezcég is joggal ragaszkodott volna a szerződéshez, mely jó hasznot hozott volna cégüknek.
A kereskedelmi csatorna által kötött lemezszerződés egy másik kiadóval így meghiúsult volna és végeláthatatlan pereskedésnek néztek volna elébe a felek. Íly módon, hogy csak 2. lett, viszonylag olcsón és egyszerűen megúszta a kereskedelmi csatorna evvel a 4 millióval.
A valódi kérdés azonban az, hogy tényleg a nézők döntöttek vagy a kereskedelmi csatorna keze van a dologban és próbálták a saját javukra fordítani a nehéz helyzetet azáltal, hogy nem Nikolas nyerte meg a döntőt.
A kereskedelmi csatorna által kötött lemezszerződés egy másik kiadóval így meghiúsult volna és végeláthatatlan pereskedésnek néztek volna elébe a felek. Íly módon, hogy csak 2. lett, viszonylag olcsón és egyszerűen megúszta a kereskedelmi csatorna evvel a 4 millióval.
A valódi kérdés azonban az, hogy tényleg a nézők döntöttek vagy a kereskedelmi csatorna keze van a dologban és próbálták a saját javukra fordítani a nehéz helyzetet azáltal, hogy nem Nikolas nyerte meg a döntőt.
2010. december 20. 23:45
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Azta! Ezt nevezem érdekes cikknek! Először is köszönöm szépen!
Másodszor pedig érdekes, hogy egyik kiadó se vette fel, annak ellenére, hogy milyen hangja van. Ezzel is csak Magyarország van minősítve, már nem azért, de egy ilyen énekest nem, de egy SP féleséget meg felvesznek..
Másodszor pedig érdekes, hogy egyik kiadó se vette fel, annak ellenére, hogy milyen hangja van. Ezzel is csak Magyarország van minősítve, már nem azért, de egy ilyen énekest nem, de egy SP féleséget meg felvesznek..
2010. december 20. 23:46
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
_ToTo_
Én a Megasztár óta nem lepődnék meg azon, ha kiderülne, hogy a szavazatok semmit se értek, mert előre megvolt, hogy Csaba nyeri meg..
Én a Megasztár óta nem lepődnék meg azon, ha kiderülne, hogy a szavazatok semmit se értek, mert előre megvolt, hogy Csaba nyeri meg..
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 20. 23:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.20. 23:46)
_ToTo_
Persze, hogy nem ér semmit, levesznek pénzel és kész, ők döntenek, nem a néző. Tegnap aki meg beírta, hogy ő mind a kettőre szavazott annak gratulálok
2010. december 20. 23:51
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
hát. erre mitmondjak. én itt valahogy a kiadóra tudom aztmondani, hogy nemvolt szép tőlük. ilyen nyilatkozat után mégis pénzt követelni...érdekes. nem akarnak az útjába állni, de azért fizesse ki amit rápazaroltak?! a magyar zeneipar. látszik hol állunk. és ezek után szeretnének az emberek magyar világsztárokat. álmodozni lehet...
2010. december 20. 23:53
|
|
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.20. 23:50)
Persze, hogy nem ér semmit, levesznek pénzel és kész, ők döntenek, nem a néző. Tegnap aki meg beírta, hogy ő mind a kettőre szavazott annak gratulálok
Ugrott egy ezresed a semmire 
Hát, őszintén szólva én mindkettőre szavaztam..de mindegy. Szerintem ez gusztustalan, hogy az emberektől csak ellopják a pénzt és annyit ér, mintha beszélnék a falhoz, az az semmit..
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
_Toto_, teljesen igazad van! De nagy valószínűséggel ez sosem fog kiderülni sajnos. Azért ez tényleg elgondolkodtató, hogy vajon a nézők vagy a csatorna döntött a versenyzők sorsa felett.
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Nekem valaki legyen kedves azt árulja el, hogy hogyan lehet, hogy valaki ezt a cikket már délután megírta, de akkor letörölték a hírmoderátorok? Nem én voltam az, de ismerem az illetőt, mégis marhára ideges lettem tőle.. És ugyanerről szólt.
2010. december 20. 23:56
|
|
|
Lindsay019,
nem értek ehhez, de gondolom azért lett letörölve, mert ez a cikk sokkal bővebb és többet tartalmaz és nem csak üres duma.. de tényleg nem értek hozzá, ez csak egy ötlet!
nem értek ehhez, de gondolom azért lett letörölve, mert ez a cikk sokkal bővebb és többet tartalmaz és nem csak üres duma.. de tényleg nem értek hozzá, ez csak egy ötlet!
2010. december 20. 23:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (Lindsay019 @ 2010.12.20. 23:53)
Nekem valaki legyen kedves azt árulja el, hogy hogyan lehet, hogy valaki ezt a cikket már délután megírta, de akkor letörölték a hírmoderátorok? Nem én voltam az, de ismerem az illetőt, mégis marhára ideges lettem tőle.. És ugyanerről szólt.
Én is pont most írtam meg ezt a cikket, de amíg képet kerestem hozzá beelőztek. Ha nem lett jóváhagyva valószínűleg annyi hiba volt benne vagy rossz volt a szerkezete, hogy nem volt értelme kijavítani.
2010. december 20. 23:57
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.20. 23:45)
Nem tudom. Igazság szerint nem hiszem, hogy bunda. Szinte biztos voltam benne, hogy Nikolas nyer, de ez valószínűleg csak azért nem történt meg, mert Szlovákiából nem lehetett szavazni. Bár van benne valami, hogy így a csatorna olcsóbban megúszta. Én azért elégedett vagyok az eredménnyel. Azt se bántam volna, ha Nikolas nyer, mert ő is fantasztikus tehetség, de én az első perctől Csabinak szurkoltam és a fináléban szavaztam is rá.
2010. december 20. 23:59
|
|
|
Amúgy én is szinte biztos voltam benne, hogy Nikolas fog nyerni, amikor kint álltak a mentoraikkal, gondoltam magamban, hogy fölösleges idegeskedni, úgyis ő nyer.. hát nem így lett!
2010. december 20. 23:59
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.20. 23:56)
Én is pont most írtam meg ezt a cikket, de amíg képet kerestem hozzá beelőztek. Ha nem lett jóváhagyva valószínűleg annyi hiba volt benne vagy rossz volt a szerkezete, hogy nem volt értelme kijavítani.
Elolvastam, és tanúsíthatom, hogy nem így van. Ugyanez volt, tényleg szépen volt megírva. Nem én írtam, mielőtt valaki azt hinné, de az a cikk még délután öt körül keletkezett, és le lett törölve.. Ezért nem értem. Most az a baj, hogy az illető elküldte este mégegyszer, de pont eggyel ez után. És ez szerintem igazságtalanság. Elnézést, hogy elszabadultak nálam az indulatok, de ezen most felidegesítettem magam.
2010. december 21. 00:02
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.20. 23:56)
Az előzésért bocsi.
2010. december 21. 00:03
én is megírtam ezt a cikket ma,de nem adták ki
amúgy egész más van az újságokban
amúgy egész más van az újságokban
2010. december 21. 00:03
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Én pedig nem értem,hogy miért itt a hírek alatt kell veszekedni?!Beszéljétek ezt meg privát üzenetben... De ez már nagyon idegesítő tud lenni,hogy minden cikk alatt csak a... Áá hagyjuk is mert csak felhúzom magam!!
2010. december 21. 00:12
Egy igaz szó videó klipet láttam már
itt van a videó klip is.
http://www.youtube.com/watch?v=BxKA9KI4V1w
itt van a videó klip is.
http://www.youtube.com/watch?v=BxKA9KI4V1w
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.