A Karib-tenger kalózainak sztárja teljes mértékben fél a nyilvánosságtól. Mindent meg szokott tenni, hogy ne ismerjék fel az utcán, de ez nem azért van, mert különc, vagy mert nem szereti a rajongóit, hanem csupán szégyenlős.
A teljes cikkhez kattints ide!
Keira Knightley túl szégyenlős a sikerhez
2010. december 20. 20:31
2010. december 20. 20:35
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Pedig nincs miért szégyelnie magát!! Én ugyanúgy nagyon szeretem Keirát és szeretni is fogom, mert ő azok a kevés sztárok közé tartozik akit télleg sztárnak lehet mondani.
2010. december 20. 20:39
Nagyon tehetségesnek tartom és örülök, hogy ilyen emberi maradt.
2010. december 20. 21:05
Nagyon szeretem Keira Knightley-t! És nem baj ha szégyenlős! Én is az vagyok! Nem tehet róla!
2010. december 20. 21:09
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
egyetértek Csokeeeval
2010. december 20. 21:12
pedig nincs mit szégyelnie.gyönyörű és tehetséges színésznő!én például nem is értem,miért kell neki az lenni.adja önmagát és legyen boldog így!
2010. december 20. 21:48
Én is egyetértek csokeeeeval és LULUpeassal is ^^
2010. december 20. 22:50
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
én soha nem gondoltam róla, hogy beképzelt ribi lenne...tetszik a gondolkodásmódja és a viselkedése. nem mellesleg nagyon tehetséges. szeretünk Keira *__*
2010. december 21. 12:47
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: