Melyik a kedvenc évszakod/hónapod?
2011. augusztus 28. 13:36
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem mind a 4 évszaknak meg van a varázsa
.
2011. augusztus 29. 15:11
|
|
Long Fartvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
NYÁÁÁÁÁRRR!!
El is sorolhatom mért, mert nem kis előnye van a többi évszakhoz képest *-* legalább is az én szememben
1.Nincs suli, nyári szünet
2.Ha a meleget nézzük, először is én személy szerint azt sokkal jobban bírom mint a hideget
3.Ha viszont másik szemszögből nézzük, a meleg még mindig jobb mert nem kaphatsz el egy csomó olyan betegséget mint amit télen, Pl.: tüdőgyulladás. és más emberektől sem kaphatsz el annyi betegséget mivel ők sem tudnak, hogyan,mitől megfázni ilyesmi :/ pl.: torokgyulladás.
4. Nyáron él minden
mind az ember, mind a természet
5. Több a gyümölcs, a boltokba nem csak külföldről hozzák őket, és ha az embernek van saját kertje, földje sokkal több termés jőő a házhoz XD
6. Személy szerint nekem ha nem is ennek örülök a legjobban még mindig jobb a fák virágait, a fákon lógó pl.: cseresznyét (amiért úgy is felmászok leszedni XD) és a repdeső madarakat, lepkéket látni, és a legfontosabb, a tűző napot látni, mint azt nézni, hogy pl.: a fákról hullik le a levél, a fű összefagy, minden halott, a virágok szarrá vannak hervadva és soha nem látom a napot... :S
7. Jah, és utálom a hatalmas kabátokban járó embereket látni az utcán, és magam is utálom, hogy be kell öltöznöm, mint a nem tudom micsoda, mert különben szarrá fagyom XD ennek hátrányai még:
- Az, hogy egy csomó időbe telik, mire felveszi az ember, ( ez nem előnyös ha: pl: siet valahova)
- Sok-sok pénzbe kerülnek azok a cuccok amik arra szolgálnak, hogy ne fázz. Csak egy meleg kabát többe kerül, mint 5 nyári ujjatlan póló és arról még nem is beszéltem, hogy hozzá adva a többi dolgot, pl: sál, kesztyű, stb. dolgokkal együtt mennyibe kerülnek...
-Ilyenkor kerülnek elő azok az emberek, akik nem kis pénzbe kerülő, ártatlan állatok szőrméjét hordják magukon...
-Arról nem is beszélve, hogy a éli ruhanemük előállításához sokkal több energia kell mint a nyárihoz.
8. Na és a fűtés megoldása világszerte... :S
9. Nyáron sportolhatok kint is, mivel inkább viszek magammal vizet és izzadom szarrá magam a melegben, minthogy kapkodjam befelé a hideg levegőt és a végén kórház legyen belőle...
Love Summer Forever
1.Nincs suli, nyári szünet
2.Ha a meleget nézzük, először is én személy szerint azt sokkal jobban bírom mint a hideget
3.Ha viszont másik szemszögből nézzük, a meleg még mindig jobb mert nem kaphatsz el egy csomó olyan betegséget mint amit télen, Pl.: tüdőgyulladás. és más emberektől sem kaphatsz el annyi betegséget mivel ők sem tudnak, hogyan,mitől megfázni ilyesmi :/ pl.: torokgyulladás.
4. Nyáron él minden
5. Több a gyümölcs, a boltokba nem csak külföldről hozzák őket, és ha az embernek van saját kertje, földje sokkal több termés jőő a házhoz XD
6. Személy szerint nekem ha nem is ennek örülök a legjobban még mindig jobb a fák virágait, a fákon lógó pl.: cseresznyét (amiért úgy is felmászok leszedni XD) és a repdeső madarakat, lepkéket látni, és a legfontosabb, a tűző napot látni, mint azt nézni, hogy pl.: a fákról hullik le a levél, a fű összefagy, minden halott, a virágok szarrá vannak hervadva és soha nem látom a napot... :S
7. Jah, és utálom a hatalmas kabátokban járó embereket látni az utcán, és magam is utálom, hogy be kell öltöznöm, mint a nem tudom micsoda, mert különben szarrá fagyom XD ennek hátrányai még:
- Az, hogy egy csomó időbe telik, mire felveszi az ember, ( ez nem előnyös ha: pl: siet valahova)
- Sok-sok pénzbe kerülnek azok a cuccok amik arra szolgálnak, hogy ne fázz. Csak egy meleg kabát többe kerül, mint 5 nyári ujjatlan póló és arról még nem is beszéltem, hogy hozzá adva a többi dolgot, pl: sál, kesztyű, stb. dolgokkal együtt mennyibe kerülnek...
-Ilyenkor kerülnek elő azok az emberek, akik nem kis pénzbe kerülő, ártatlan állatok szőrméjét hordják magukon...
-Arról nem is beszélve, hogy a éli ruhanemük előállításához sokkal több energia kell mint a nyárihoz.
8. Na és a fűtés megoldása világszerte... :S
9. Nyáron sportolhatok kint is, mivel inkább viszek magammal vizet és izzadom szarrá magam a melegben, minthogy kapkodjam befelé a hideg levegőt és a végén kórház legyen belőle...
Love Summer Forever
1 felhasználónak tetszik:
Erika120
2011. augusztus 29. 16:58
Mind a négy..
tavasz-nagyon szép
nyár-szünet
ősz-hangulatos
tél-ünnepek
De ha választani kell, nyár.
tavasz-nagyon szép
nyár-szünet
ősz-hangulatos
tél-ünnepek
De ha választani kell, nyár.
2011. október 30. 19:15
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Szintén a Július és a December.
1 felhasználónak tetszik:
KathPierce.
2011. október 30. 19:15
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Május! ( mivel akkor születtem )
2011. október 30. 19:21
december
Karácsony..
a kedvenc ünnepen
és a november mert imádom a kellemes hideget
és a november mert imádom a kellemes hideget
2011. október 30. 19:21
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Július és a november
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.