Ünneplő tömeg várja Nagyváradon Renátát
2010. december 20. 16:57
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
en is megyek!
2010. december 20. 17:03
Idézet (wildgirl @ 2010.12.20. 16:46)
csalás volt,a rádióban mondták hogy aki szavazott Attilára azét visszadobták.
tuttam hogy ő fog nyerni.nagyon jó hangja van de ahogy prézli mondta:
Idézet
Akkor sem lesz szimpatikus számomra a csaj
egyet értek mindkettőtökkel csalás volt.de én beismerem hogy szívesebben megvenném Reni albumát mit Attilájét.Attila él a saját kis világában.én egyiket sem szeretem de ha választanom kell akkor inkább Reni.mondjuk én még mindig nem értek azzal egyet hogy egy romániai ember nyerjen meg egy MAGYAR tehetségkutatót,viszont ha Romániába nyerte volna meg gratulálnék neki.mondjuk az idei évi Megasztár egyenlő volt a nagy 0-val.senki sem volt egyéniség és éppen hogy csak pár embernek volt hangja is.ő volt az egyik.az ünneplésről meg annyit hogy megérdemli de nem Magyarországon kellett volna versenyeznie.
2010. december 20. 17:19
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
gratulálok. eljön onnan, nálunk megnyeri, itt is "sztárt" csinál magából, aztán hazamegy.. én meg egészen eddig szurkoltam neki, aztán megtudtam, hogy otthon már régen nagy sztár.. hát ne haragudjatok, ez szerintem egy kész vicc...
2010. december 20. 17:20
LULUPeas szerintem is! Szigorítani kéne ezeknek, hogy CSAK Magyarokat vegyenek be.
Reninek és Attilának is nagy tehetség volt.
DE kb. Reni csak egy két hónapig lesz ünnepelt sztár aztán ő is eltünik ez van!
Reninek és Attilának is nagy tehetség volt.
DE kb. Reni csak egy két hónapig lesz ünnepelt sztár aztán ő is eltünik ez van!
2010. december 20. 17:42
Ti még mindig nem fogtátok fel hogy Reni MAGYAR??!!
Ez mostmár az agyatok sötétségének a legalja!!
HATÁRON TÚLI MAGYAR!! Nem ismerős ez a kifejezés?? Legalább ötszászszor leírtuk már ezt a többi normális kommentelővel együtt, de még mindig nem fogjátok az adást!! Komolyan mondom ezt a hülyeséget már nem tudom elviselni! Hogy lehettek ilyen korlátoltal??
Mi lenne ha titeket csatoltak volna el azzal a vacak Triannonal??
Egyébként az x-faktorba ugyanez volt Nikolasnál! Na mind1, szerintem holnapig magyarázhatom, akkor sem fogjátok fel!
2010. december 20. 18:13
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Tina9612 igazad van!! Nektek biztos nem ismerős az a kifejezés hogy határon túli MAGYAR?? Nikolasnál ugyanez van, de ott mégsem panaszkodott senki hogy ő is határon túli magyar azaz Szlovákiában nevelkedett!!
2010. december 20. 18:14
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Rúzsa Magdi sem magyarországi magyar,és ő is megnyerte,ha csak Magyarországi versenyzők kéne nyerjenek,akkor nem kéne kiterjeszteni a határon túlra is,de ha kiterjed más országokra is akkor el kéne fogadni hogy nem muszáj mindig magyarországi magyarnak nyerni,és nem kéne ennyire felháborodni azon hogy romániai magyar,de mint ahogy tina9612 is írta egyesek úgyse képesek ezt felfogni...Én Reninek szurkoltam,nagyon örültem hogy ő nyert.
2010. december 20. 18:18
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Rúzsa Magdi is egy éve tette le az állampolgársági vizsgát.... szal ő se volt magyar. na ehhez mit szóltok? Reni is simán leteheti ha akarja. viszont ami igaz az igaz. Reni nem egy sztáralkat. az xfaktorban jobb hangja és egyénisége volt mindenkinek. de ez attól is függ h hova jelentkezik egy-egy ien sztáralkat. szurkoltam neki egy picit gondoltam h eljut idáig. jah és aki azt állítja h csalás volt állítsa, az egyik rokonom ott dolgozik a hangstúdióban és a fülesbe ők bemonták h ki nyert... ezér nm lepődött meg....
2010. december 20. 18:50
Igaz romániai magyar vagyok és a héten sokat jártam váradon , a ki mit tudon gondoltunk renire és még a felkészítő tanárja is ott volt! nagyon szeretünk reni mi ROMÁN-MAGYAROK:D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: