Miért ne lehetnénk világhírűek?
2010. december 20. 18:02
Én ennek az ellenkezőjére szavaznék.... no comment.
2010. december 20. 18:05
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
hát szerintem nem kéne leírni a magyar előadókat,mert vannak még tehetségesek,és most nem SP-re meg Barbee-ra gondolok,hanem az olyanokra akik már eddig is sikeresek voltak,mint például Szekeres Adrienn vagy Zséda,szerintem nekik lenne esélyük,de Mester Tamás pénteki dala is nagyon tetszett,azt szívesen hallgatnám bármelyik rádióban
2010. december 20. 18:15
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
azért ha mindenki magyar azt a tömegzenét nyomná, az nem lenne jó. én magyar énekesek/énekesnők/bandák közül csak azokat szeretem, akik valami különlegeset is csinálnak (pl. Ágnes, akinek azért Amerikában is van hírneve, csak nem oan nagy)
2010. december 20. 18:38
de utálom ezt a palit mekkora szája van már bocs.
mondjuk szerintem kevés az a magyar sztár aki olyan tehetséges, hogy világhírű legyen
mondjuk szerintem kevés az a magyar sztár aki olyan tehetséges, hogy világhírű legyen
2010. december 20. 18:42
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 18:08)
Engem pedig érdekelne, hogy mit gondolsz a témáról 
Hát szerintem aki kicsit is ismer itt, gondolom nagyjából tudja, hogy mit gondolok.
2010. december 20. 19:05
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.20. 18:42)
Hát szerintem aki kicsit is ismer itt, gondolom nagyjából tudja, hogy mit gondolok.
Azt, hogy megint arra buzdítja a hülye média magyarokat, hogy véletlenül se próbáljanak meg maguktól elérni valamit, hanem utánozzák az amerikaiakat és az angolokat. 
Akkor jól gondoltam
Látod, hogy világhírnevű énekeseket akar, azt pedig önerőből nagyon nehéz elérni. Lényegében azt akarja, hogy a magyar média is süllyedjen le még ??? az amerikai színvonalra. Az általa említett bandák nem a hangjuk miatt lettek híresek. Lépésről lépesre kell haladni azon a bizonyos létrán, nem pedig egyből a legtetejére mászni. Gondolom tehetségeket akar odakint bemutatni más különben miért érdekelné őt ennyire? Ezer és ezer egy hülye bolond van, aki lesüllyed erre a szintre és sztár lesz belőle. Minek oda magyar is? Ne rontsunk már a helyzeten
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. december 20. 20:32
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
„Miért ne lehetnénk világhírűek?”
mert s**rok vagytok!!! xD
mert s**rok vagytok!!! xD
2010. december 20. 22:22
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
szerintem simán ott lehetne több magyar is a slágerlistákon. nem különbözik egyik sem az amerikai vagy angol sztároktól, csak "rossz helyre" született. különben meg úgy tudom, hogy Nina Dobrev is román származású, szóval miből is lesz a cserebogár?
2010. december 21. 00:01
Idézet (tengericsillag @ 2010.12.20. 22:22)
szerintem simán ott lehetne több magyar is a slágerlistákon. nem különbözik egyik sem az amerikai vagy angol sztároktól, csak "rossz helyre" született. különben meg úgy tudom, hogy Nina Dobrev is román származású, szóval miből is lesz a cserebogár?
Ahhoz ember is kellene, aki segít. Nem hinném, hogy sok menedzser várna a nagy lehetőségre, hogy szárnyai alá vegyen egy magyart mikor elég önjelölt ember szaladgál odakint az utcán. Talán Malek Miklós vihet ki valakit, de nem hinném, hogy ő 'el tudja intézni' a biztos sikert
2010. december 21. 07:01
Miért kell abból kiindulni, hogy a zene "nyelve" csakis az angol?
Más nyelven is lehet világhírű valaki, szerintem.
Más nyelven is lehet világhírű valaki, szerintem.
2010. december 21. 08:14
jó ötlet, remélem sikerül, és világhírűek leszünk
2010. december 21. 11:03
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
igaza van! mi miért ne lehetnénk híresek? Viszont a zene nyelve szerintem nem az angol, hanem mindenkinek az anyanyelve. de az ötlet szuper! mi küldtünk is üzi Tominak,h mellette vagyunk. sztem mindenkinek kéne!
2010. december 21. 14:53
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
pont erről beszéltem a Tolvai Renátás cikknél!
Köszönöm tamás!
Köszönöm tamás!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.