Miért ne lehetnénk világhírűek?
2010. december 20. 13:46
|
|
SzaszaVokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 178 Csatolások: 424 Azonosító: 132007 offline
|
Igen jó ötlet 
Azért énekeljen angolul mert azt az egész világ nagyjából érti meg hát,világnyelv
És Amerikába is eljusson a dal csak angol nyelvet lehet választani
Azért énekeljen angolul mert azt az egész világ nagyjából érti meg hát,világnyelv
És Amerikába is eljusson a dal csak angol nyelvet lehet választani
2010. december 20. 13:47
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Igen így tovább na végre ezt vártam hajrá tamás , magyarországon sok a tehetséges ember így most kitörhetünk külföldre is.
2010. december 20. 13:57
miért ne lehetnénk világhírűek? egyszerű!mert Magyarország semmit nem tud mutatni ami kicsit is világszínvonal lenne.a béna előadókat ismerik el nálunk legjobban nem azt aki meg is érdemelné.(pl.:Barbee,espé, ezek a sz@rok voltak)a másik ok meg money.nincs elég pénzünk.ez is egy eléggé nyomós ok.de én már beletörődtem hogy semmi az égvilágon nincs Magyarországon amire úgymond 'büszkélkedtünk',zeneileg talán éppencsak pár ember.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. december 20. 14:25
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Így olvasva sokkal nagyobb az értelme mint a megasztárba
2010. december 20. 14:51
Igaza van, bár szerintem nem lesz belőle semmi...Amilyen "sztárok" vannak itt
2010. december 20. 15:31
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
épp ezazz..miért ne?xD
2010. december 20. 15:47
ztem abban van csak igaza hogy nem kéne espét meg barbeet istenítenünk, mert pl. Rúzsa Magdinak sokkal jobb hangja van, mégis csak a 30 év felettieket érdekli, szerintem Tolvai Reni is nagyon szuper, nekik lenne esélyük megszerettetni magukat a külföldiekkel is, a hangjukkal legalábbis tuti. bár szerintem attól, ha a magyarok angolul is írnának dalokat, nem figyelne fel rájuk nagyon senki... na mind1 tudom hogy ezzel most nem váltottam meg a világot xD
2010. december 20. 15:53
Idézet (audrey @ 2010.12.20. 12:04)
Hogy miért nem lehetünk világhírűek? Ennek nagyon sok oka van. Először is, pénz kell hozzá, rohadt sok pénz, mert én nem hiszem hogy egy magyar producer által készített dal megállná a helyét világpiacon (és ezzel nem a producereket szólom le, csak az a probléma hogy a magyar előadóknak nincs saját egyéniségük, és a nemzetközi sztárokat majmolják. Csak egyet említenék meg: Tóth Gabi - Rihanna)
Akkor nagyon sok kitartás kell, ami szerintem nincs meg a legtöbb magyar előadóban, mert ők csak megelégednek azzal hogy a Viva lejátssza a klipjüket. Akkor ezek mellé társul az, hogy a legtöbb 20-25 éves ember egy normális szót se tud angolul, és ahhoz hogy valaki világsztár legyen annak a minimum a tökéletes angol.
Ezek mellett hogy Magyarországnak nincs világsztárja, az amiatt van mert egyszerűen Magyarországnak nincs igénye arra hogy valaki igényes és eredeti zenét csináljon. És amíg nekünk, magyaroknak a legtehetségesebbnek tartott előadónk SP, addig ne is legyen világsztárunk.
Akkor nagyon sok kitartás kell, ami szerintem nincs meg a legtöbb magyar előadóban, mert ők csak megelégednek azzal hogy a Viva lejátssza a klipjüket. Akkor ezek mellé társul az, hogy a legtöbb 20-25 éves ember egy normális szót se tud angolul, és ahhoz hogy valaki világsztár legyen annak a minimum a tökéletes angol.
Ezek mellett hogy Magyarországnak nincs világsztárja, az amiatt van mert egyszerűen Magyarországnak nincs igénye arra hogy valaki igényes és eredeti zenét csináljon. És amíg nekünk, magyaroknak a legtehetségesebbnek tartott előadónk SP, addig ne is legyen világsztárunk.
teljesen igazad van sajna
2010. december 20. 16:20
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Hát mi történt Király Lindával?
Álítólag az ő dalát rengeteget játszották az USA-ban a rádiók, és legalább 5 éve készül kint a legújabb albuma!
Ugyanmár, miről beszélünk itt?! Ne nevettessük már ki magunkat egy egész világgal ezekkel a nagy sztárjainkkal.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. december 20. 16:24
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Ezt nevetségesnek tartom.Remélem tudjátok hogyha Tamásnak nem Mester Ákos lenne az apja (aki nagy góré) akkor ő sem tartana itt.Úgyhogy szerintem pofa be.Meg kiakarna minket hallgatni?Ez nem rosszból mondtam,de...
2010. december 20. 17:25
Akiknek van tehetségük azokat nem ismerik! Ugyhogy mit akarnak!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.