Starity

Miért ne lehetnénk világhírűek?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 20. 11:47 #1
andiehoney
andiehoney
új tag

StátuszWhat the Hell? :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 4
Azonosító: 60002
Mester Tamás a Megasztár 5 egyik élőadásában egy szavazást indított el „Miért ne lehetnénk világhírűek?” címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. december 20. 11:53 #2
DoryS7
DoryS7
új tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 140948
Na végre smileeee.gif
2010. december 20. 11:54 #3
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Egyébként már Király Viktornak és Hiennek is van angol dala. Remélem, hogy el fognak érni komolyabb sikereket is, mert nagyon jók. Mester Tamás meg valami fenomenális volt a Megasztárban wink.gif
2010. december 20. 11:56 #4
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Szerintem Mester Tamás fellépése tényleg világszínvonalú volt. még az x-faktort is verte.

bár xfaktor párti vagyok, de nekem mondjuk az egész megasztár döntő is színvonalasabbnak tűnt mint az x-faktor.
2010. december 20. 11:59 #5
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Ez a Király Viktor dal magyar viszonylatban egész jó, de a hip-hop piacon 12 egy tucat.
A világhírnévhez olyan klipek és promóciók is kellenek, amik többe kerülnek, mint 5 magyar mozifilm együtt.
Majd szépen kihátrál a MAHASZ is meg a rádióállomások is amikor milliókat kellene bele tenni abba amire nincs garancia, hogy visszatermelődik.

Szerk: Ez a szavazás mire jó? Pénzre váltódik? Győzikére lehet szavazni, hogy külfüldre zavarjuk ahol sose látjuk többé? biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, Dancsy, janet7
2010. december 20. 11:59 #6
Lordi Angel
Lordi Angel
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
egyetértek vele biggrin.gif
szerintem is világszínvonalú a fellépése smileeee.gif
2010. december 20. 12:01 #7
- törölt felhasználó -    
Szavaztam rofl.gif
2010. december 20. 12:04 #8
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Hogy miért nem lehetünk világhírűek? Ennek nagyon sok oka van. Először is, pénz kell hozzá, rohadt sok pénz, mert én nem hiszem hogy egy magyar producer által készített dal megállná a helyét világpiacon (és ezzel nem a producereket szólom le, csak az a probléma hogy a magyar előadóknak nincs saját egyéniségük, és a nemzetközi sztárokat majmolják. Csak egyet említenék meg: Tóth Gabi - Rihanna)

Akkor nagyon sok kitartás kell, ami szerintem nincs meg a legtöbb magyar előadóban, mert ők csak megelégednek azzal hogy a Viva lejátssza a klipjüket. Akkor ezek mellé társul az, hogy a legtöbb 20-25 éves ember egy normális szót se tud angolul, és ahhoz hogy valaki világsztár legyen annak a minimum a tökéletes angol.

Ezek mellett hogy Magyarországnak nincs világsztárja, az amiatt van mert egyszerűen Magyarországnak nincs igénye arra hogy valaki igényes és eredeti zenét csináljon. És amíg nekünk, magyaroknak a legtehetségesebbnek tartott előadónk SP, addig ne is legyen világsztárunk.
11 felhasználónak tetszik: _ToTo_, kateblock, raspberry, prézli, Grace Benning, inspiredboy, Encsy19, Dancsy, funny18, janet7, cukimálna
2010. december 20. 12:08 #9
- törölt felhasználó -    
A világhírűek mit takar? Azt akarja, hogy énekeseinket elismerjük a világon mindenhol, USA-ban, Hollywoodban vagy csak kisebb országokban? Olvastam amit írt de abból nekem nem jött le egyértelműen, hogy mit is akar. Ahhoz, hogy 'énekeseink' elismertek legyenek, ahhoz elég sok lóvé kellene. És olyan ember, aki hajlandó vállalni az ezzel járó előnyöket és hátrányokat. Akárkiből nem lehet világhírű énekest csinálni, ez nem úgy megy, mint Hollywoodban a filmeknél, hogy bárkit be lehet tenni az iparba és sztár lesz. Ott fel is kell mutatni valamit. Ha mindenáron akarunk valakit világhírnév küszöbére küldeni, küldjük SP-t, benne minden meg van ami ahhoz kell, hogy valakiből sztárt csináljanak és jól tudja magát eladni. AFC-vel együtt mehetne kifelé biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: raspberry
2010. december 20. 12:09 #10
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (audrey @ 2010.12.20. 12:04)
Hogy miért nem lehetünk világhírűek? Ennek nagyon sok oka van. Először is, pénz kell hozzá, rohadt sok pénz, mert én nem hiszem hogy egy magyar producer által készített dal megállná a helyét világpiacon (és ezzel nem a producereket szólom le, csak az a probléma hogy a magyar előadóknak nincs saját egyéniségük, és a nemzetközi sztárokat majmolják. Csak egyet említenék meg: Tóth Gabi - Rihanna)

Erről írtam tegnap az X-faktoros cikkben. Igazad van. Az elején még a döntősöknek volt némi egyéniségük, de már menetközben rájuk akasztották a nagyokosok a diva, a szende, a macsó és a félnótás szerepét a versenyzőkre. Mindenáron hasonlítani kell valakire. Egy korábbi Király Viktor klip is egy az egyben Justin Timberlake. A mozgás, a ruhák, a hangulat - ehhez értünk, majmolni a másikat. A világnak sem fog kelleni még egy tucatelőadó aki követni próbál valakit - ezt csak mi magyarok nyaljuk be idehaza.
2 felhasználónak tetszik: audrey, janet7
2010. december 20. 12:11 #11
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Mondjuk ez igaz... dry.gif Még az X-Faktorra se tudnak normális, esetleg külföldi előadókat hívni, akkor még azt akarjuk, hogy világsztárunk legyen? blink.gif
2 felhasználónak tetszik: audrey, janet7
2010. december 20. 12:11 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (audrey @ 2010.12.20. 12:04)
Ezek mellett hogy Magyarországnak nincs világsztárja, az amiatt van mert egyszerűen Magyarországnak nincs igénye arra hogy valaki igényes és eredeti zenét csináljon. És amíg  nekünk, magyaroknak a legtehetségesebbnek tartott előadónk SP, addig ne is legyen világsztárunk.

Valóban, nálunk erre nincs igény, de hidd el, hogy kint sincs sok.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 20. 12:15 #13
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Ja, és az orosz lányduó, a t.A.T.u. azért lett híres, mert első klipjükben a 2 csaj lesmárolta egymást... Szóval ők sem kemény munkával és kitartással jutottak el a "csúcsra"
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 20. 12:16 #14
Lilly GaGa
Lilly GaGa
GagaMania.♥

Státuszfuck wha† †hey †hink .!!!!!
Hozzászólás: 1242
Csatolások: 114
Azonosító: 132581
Teljesen igazad van prézli smileeee.gif
2010. december 20. 12:24 #15
- törölt felhasználó -    
Igazuk van azoknak, akik szerint csak utánozni tudunk. Magyarország semmi újdonságot nem tud felmutatni, olyan hazai "sztárjaink" vannak, akik egyrészt megpróbálják - sikertelenül - a külföldi hírességeket majmolni, de tehetség szempontjából meglehetősen alulteljesítenek. Olyan hangot, mint a most divatos magyar tinisztárok szinte bárki tud stúdiókörülmények között produkálni.
Azok az énekesek pedig, akik tényleg megmutathatnák a világnak, hogy nálunk is vannak született tehetségek el vannak nyomva. Lásd. pl. Vásáry André, akinek a legújabb lemezének már a borítója is egy az egyben Andrea Bocelli egyik korábbi albumának másolata. Még a betűtípus is ugyanolyan.
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Grace Benning, janet7
2010. december 20. 12:31 #16
hegihajni
hegihajni
új tag

StátuszPróbálok uralkodni a káosz felett?!
Hozzászólás: 70
Csatolások: 2
Azonosító: 126482
Sok pénzt kellene befektetni egy ilyen előadóba, csapatba. Persze lehetne magyar világsztár is, de nem olyan aki az elmúlt pár évben tűnt fel, hanem aki már bizonyított.
2010. december 20. 12:51 #17
- törölt felhasználó -    
Igaza van, gondoljunk bele. Nálunk még az oroszok is ismertek, mi meg másnál nem hinném, hogy egy magyar előadót ismerjenek(tisztelet, annak az 1-2 kivételnek). Bár szerintem ne Mester Tamás legyen az.. az új száma abszolút nem tetszett. Na ő az, aki nem tud újat felmutatni. De az ötlet azért jó volt tőle.
2010. december 20. 13:05 #18
- törölt felhasználó -    
Világhír? Naperszeee... a kis Király Linda is olyan nagy hanggal harangozta be hogy világsztár lesz... aztán csinált egy dalt kint, majd hazajött celebkedni. Nagy karrier...

Amíg van itthon RTL KLUB + TV2 + VIVA "szentháromság", addig NEM LESZ MAGYAR VILÁGSZÍNVONALÚ ELŐADÓ.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Encsy19, janet7
2010. december 20. 13:16 #19
mirtill25
mirtill25
Hozzászólás: 555
Azonosító: 132389
Igaza van Mester Tamásnak!!!
2010. december 20. 13:17 #20
- törölt felhasználó -    
Jó lenne