Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 22. 13:42
Örültem, hogy ő nyert. Már a kezdetektől neki szurkoltam. De Nikolas-nak is örültem volna. Azt kívántam, bár mindketten nyerhetnének. De ha már így alakult: király vagy Csabi!!!
1 felhasználónak tetszik:
FeketeCseresznye
2010. december 22. 13:44
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (FeketeCseresznye @ 2010.12.22. 13:40)
Ezzel egyetértek. Az ilyen "közös barát" , meg "bennfentes" dumák elég gyakoriak, és elég gyanúsak...
Gyakoriak ?
Állandóan ezzel a dumával jönnek , mert máshogy nem is bírnák eladni az újságot
Majd ha Csabi azt mondja hogy igen , tényleg van barátnőm ( és ezt interjúban vagy olyan helyen mondja ahol látom is ) akkor elhiszem
FeketeCseresznye
2010. december 22. 14:21
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.12.22. 13:44)
Gyakoriak ?
Majd ha Csabi azt mondja hogy igen , tényleg van barátnőm ( és ezt interjúban vagy olyan helyen mondja ahol látom is ) akkor elhiszem

Igen, majd ha egy interjúban mondja akkor elhiszem, ennyi.
2010. december 22. 15:37
pisti25
http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-vastag-csaba-a-nok-miatt-gyozott.html Nocsak Csabika komoly párkapcsolatban él!
Jaj, ez már nem új, én hónapokkal ezelőtt olvastam már máshol is!! Nem tudom hogy igaz-e vagy sem, ha igaz, és ha Csabi boldog ezzel a csajjal akkor én is örülök! Rá is kerestem iwiw-en a csajra. Én akkor is szavaztam Csabira amikor már hallottam erről a barátnősdis dologról! Amúgy azért van rá nagy esély hogy nem igaz, mert ezen a life.hu-n elég gyakram írnak hazugságokat, és rossz véleménnyem van az oldalról! Pl itt egy cikk ami a life.hu-n van,és aminek egyébként semleges módon kellett volna megjelennie, ám mégis látszik a cikkből hogy a cikk írója utálja Csabit! Tehát a cikk: http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-elkezdodott-nikolas-es-csaba-harca-az-xfaktorban.html
http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-vastag-csaba-a-nok-miatt-gyozott.html Nocsak Csabika komoly párkapcsolatban él!
Jaj, ez már nem új, én hónapokkal ezelőtt olvastam már máshol is!! Nem tudom hogy igaz-e vagy sem, ha igaz, és ha Csabi boldog ezzel a csajjal akkor én is örülök! Rá is kerestem iwiw-en a csajra. Én akkor is szavaztam Csabira amikor már hallottam erről a barátnősdis dologról! Amúgy azért van rá nagy esély hogy nem igaz, mert ezen a life.hu-n elég gyakram írnak hazugságokat, és rossz véleménnyem van az oldalról! Pl itt egy cikk ami a life.hu-n van,és aminek egyébként semleges módon kellett volna megjelennie, ám mégis látszik a cikkből hogy a cikk írója utálja Csabit! Tehát a cikk: http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-elkezdodott-nikolas-es-csaba-harca-az-xfaktorban.html
2010. december 22. 16:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (tina9612 @ 2010.12.22. 15:37)
pisti25
Megint csak egyetértek veled tina9612. Már korábban is láttam azt a "cikket", bár én nem mondanám cikknek. Az író Utálja Csabát. De már pofátlanságokat írt!
2010. december 22. 16:30
|
|
Cuki Ramiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 124334 offline
|
Vastag Csaba amióta megláttam azóta odavagyok érte és ez az x faktor előtt volt én neki drukkoltam és hála nyert Csabi(L)(L)(L)(L)(L)
FeketeCseresznye
2010. december 22. 16:52
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Akkor is Vecának kellett volna megnyerni. Ezerszer tehetségesebb, mint a Csaba.
Dancsy
2010. december 22. 17:39
Idézet (pisti25 @ 2010.12.22. 13:20)
Nem értem, hogy ezzel mi a probléma.
2010. december 22. 19:05
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
annyira idegesítő ez az egymásra mutogatás, felháborodás és nyafogás. Mindkét srác tehetséges, mindketten megérdemelték volna a győzelmet. Még ha Nikolashoz is húz inkább a szívem, eszembe sem jut Csabát bármivel is vádolni. Az a lényeg, hogy mindketten megkapták az indítólökést, aztán innentől kezdve már csak rajtuk múlik (: én mindkét srácnak szurkolok.
2010. december 22. 20:31
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
grat
2010. december 22. 22:36
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Ez a hír igaz,mert Csabika azóta a Storynak is nyilatkozott! És egyértelmű,hogy nem jutott volna el eddig,ha nem titkolja el!Mert azért kicsit sem furcsa,hogy azután vallja be, miután megnyerte a versenyt! Na Csabi fanok most védjétek a csöpögős Csabikát! XD Jah és a bnőjét Bors Katának hívják és kb. 8 éve vannak együtt!
2010. december 23. 00:32
gillanyi13
Ez a hír igaz,mert Csabika azóta a Storynak is nyilatkozott! És egyértelmű,hogy nem jutott volna el eddig,ha nem titkolja el!Mert azért kicsit sem furcsa,hogy azután vallja be, miután megnyerte a versenyt! Na Csabi fanok most védjétek a csöpögős Csabikát! XD Jah és a bnőjét Bors Katának hívják és kb. 8 éve vannak együtt!
Lehet hogy a hír igaz, de ha bevallja előbb akkor is idáig jutott volna! Mint már írtam hetekkel ezelőtt hallotam a barátnőjéről, de ez engem nem zavart, és ezután is szavaztam rá! Szerintem ezzel a legtöbb ember is így van! Sztem senki se gondolt arra hogy ha Csabinak nincs barátnője, akkor majd összejön vele, ez hülyeség lenne! Tudtam hogy Bors Katának hívják a barátnőjét (rá is kerestem iwiw-en) azt is tudtam hogy régóta együtt vannak, bár én 7 évet olvastam, de ez lényegtelen! Nem tudom milyen alapon hívod csöpögősnek, ha egyszer nem ismered! Másrészről meg pl azt se tudjuk hogy Nikolasnak vagy Norbinak van e barátnője, mégse érdekel senkit! Az hogy Csabinak van barátnője semmit se von le e tehetségéből és minden normális rajongó ezután is szeretni fogja Csabit! Úgyhogy képzeld, most is védjük "csöpögős Csabikát", még a te rossz szándékú kommented se tudja megváltoztatni a véleményem! ENNYI
Lehet hogy a hír igaz, de ha bevallja előbb akkor is idáig jutott volna! Mint már írtam hetekkel ezelőtt hallotam a barátnőjéről, de ez engem nem zavart, és ezután is szavaztam rá! Szerintem ezzel a legtöbb ember is így van! Sztem senki se gondolt arra hogy ha Csabinak nincs barátnője, akkor majd összejön vele, ez hülyeség lenne! Tudtam hogy Bors Katának hívják a barátnőjét (rá is kerestem iwiw-en) azt is tudtam hogy régóta együtt vannak, bár én 7 évet olvastam, de ez lényegtelen! Nem tudom milyen alapon hívod csöpögősnek, ha egyszer nem ismered! Másrészről meg pl azt se tudjuk hogy Nikolasnak vagy Norbinak van e barátnője, mégse érdekel senkit! Az hogy Csabinak van barátnője semmit se von le e tehetségéből és minden normális rajongó ezután is szeretni fogja Csabit! Úgyhogy képzeld, most is védjük "csöpögős Csabikát", még a te rossz szándékú kommented se tudja megváltoztatni a véleményem! ENNYI
Rap4ever8
2010. december 23. 00:53
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Tényleg igaz, hogy Csabinak van barátnője. Ennek viszont szerintem semmi köze a győzelméhez. Aki szereti a hangját és szavazott rá, az akkor is szavaz, ha tudja, hogy komoly kapcsolatban él. Nekem nagy kedvencem Csabi és egyáltalán nem befolyásol, hogy éppen van barátnője vagy nincs. A hangja, előadásmódja ugyanolyan fantasztikus akár egyedülálló, akár kapcsolatban él. Én már a műsor elején tudtam, hogy van barátnője. Mivel már az X-Faktor előtt nagy kedvencem volt és én szerkesztem az adatlapját. Bár kicsit elbizonytalanodtam, amikor elkezdődött a műsor és sehol nem lehetett hallani a kapcsolatáról, de csak sikeresen megőrizte a magánéletét, mert Kata nem akart a média kereszttüzébe kerülni. Mivel sehol nem olvastam, hogy szakítottak volna, ezért gondoltam, hogy csak nem hangoztatja kapcsolatukat. Azóta kiderült, hogy ezt a barátnője kérte tőle. A 3. élő adásban ott volt a stúdióban, de akkor se sikerült az újságíróknak szétszedni őt.
Szóval mielőtt bárki kijelentené, hogy Csaba azért titkolta a barátnőjét, mert plusz szavazatokat akart az nézzen utána van-e alapja. A titkolózás nem szavazatgyűjtési stratégia volt. Csabi tiszteletben tartotta barátnője kérését és nem állította őt a média kereszttüzébe. Ez pedig szerintem teljesen érthető.
2010. december 23. 08:42
|
|
|
Idézet (gillanyi13 @ 2010.12.22. 22:36)
Akinek van barátnője, annak nem lehet jó a hangja?
2010. december 23. 08:50
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez a vita annyira felesleges már. Mindenki tudja, hogy én Nikolas rajongó vagyok, voltam és leszek is. Őt akartam győztesnek, mert én őt szeretem a legjobban, de ez van: Csaba nyert. Megvan nekem is a véleményem, de jobbára megtartom magamnak. Csaba megtett mindent a győzelemért, de ezért nem tudom igazán elítélni. Főleg mert igazából nincs rossz hangja. Alapvetően sokkal jobb hangja van és sokkal jobb előadó, mint nagyon sokan a magyar könnyűzenei iparban. Azt meg majd meglátjuk mire viszi később. Nem kívánok neki rosszat és nem dobálok rá sarat, amiért nem az én kedvencem nyert. A fődíjat Csaba vitte el, de azt, hogy melyikük lesz hosszabb távon sikeresebb, majd az idő dönti el. Mindkettejüknek hosszú, sikerekben gazdag életet kívánok, de az biztos, hogy én Nikolas lemezére leszek vevő. Szimplán csak azért, mert azt a műfajt kedvelem, amit ő képvisel. Így is biztos maradnak szép számmal olyanok, akik sorba állnak majd Csaba lemezéért is.
2010. december 23. 08:51
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (FeketeCseresznye @ 2010.12.23. 08:42)
Akinek van barátnője, annak nem lehet jó a hangja?
Nem csak azért szeretem, mert jól néz ki, hanem mert jó a hangja.
Ez az egyik , a másik meg az hogy ha van barátnője akkor én annak örülök. Jó látni , hogy akit szeretek az boldog
2010. december 23. 10:43
|
|
Nikancs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 422 Csatolások: 8 Azonosító: 136061 offline
|
Én Nikolasnak drukkoltam sajnálom hogy nem ő nyert de annyi biztos hogy ő is be fog futni mert neki is lesz lemeze és szerintem őt többen szerették mint csabát.Csaba a magyar számokba volt jobb szerintem.De más mert Nikolas vér profi és Csaba még nem az de ő is az lesz...Csabát nem utálom csak nem neki drukkoltam mert ő is tehetséges!
2010. december 23. 22:22
Egy pár másodpercig én sem mertem elhinni,h tényleg megnyerte
,de aztán tudatosult és úúúúúgy örültem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.