mondjuk Nikolasz is jó volt. De mind1 már mindkettöjüknek meg lesz a szép karrier.
Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 17:24
azt a k***a anyját, hogy r**jon meg, már elnézést.Amikor meghallottam, hogy VA, akkor már kikapcsoltam a tv-t.Az egész csak meg volt rendezve, és már el volt döntve, hogy a Vastag gyerek nyerje meg, az a megjátszott sírás és öröm amit ott levágott,pfffuu!
(a Veszprémiek 4/a osztálya örülhet a doga miatt)
(a Veszprémiek 4/a osztálya örülhet a doga miatt)
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 20. 17:45
FÚJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fules981 fules981 igazad van!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 20. 17:51
muszáj minden cikket neked megírni? kicsit idegesítö ja és szerintem nem neki kellet volna megnyernie
2010. december 20. 17:51
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Kár,hogy nem Nikolas <3 nyert xD
Nem baj Csaba is jó volt és még azok is lesznek
Nem baj Csaba is jó volt és még azok is lesznek
2010. december 20. 17:52
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
IGEEEN!!!
:D
Ha már Veca kiesett, Csabi érdemelte meg a legjobban sokkal jobb volt sztem mint az a kalapos b*zi! A Nikolas h menőzött meg nyalizott aztán tejjesen biztos volt benne h ő nyer
HÁT NEM!!
ez egy verseny úgyhogy a jobbnak kellett nyernie tehát CSABINAAK:D:D:D
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 1000000000x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
Hajrá Csaba továbbra is!!szeretünk:D:D
Az bizti: sorra fogom venni (pontosabban letölteni) a lemezeit, és addig hallgatom a CD-ket amíg el nem kopnak NAGYON IMÁDOM A HANGJÁT!!
ezaaz Csabi Rád szavaztam, megérte:D
Ha már Veca kiesett, Csabi érdemelte meg a legjobban sokkal jobb volt sztem mint az a kalapos b*zi! A Nikolas h menőzött meg nyalizott aztán tejjesen biztos volt benne h ő nyer
HÁT NEM!!
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 1000000000x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
Az bizti: sorra fogom venni (pontosabban letölteni) a lemezeit, és addig hallgatom a CD-ket amíg el nem kopnak NAGYON IMÁDOM A HANGJÁT!!
2010. december 20. 17:54
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Ez egy jó hír! 
Csaba megérdemelte a győzelmet!
Hajrá!!!
Csaba megérdemelte a győzelmet!
2010. december 20. 18:01
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Én nem szurkoltam egyiknek sem,mert nálam Veca volt(és még mindig) a favorit. 
Mind a kettőben van tehetség,de szerintem Nikols ról nem most hallottunk utoljára !
Mind a kettőben van tehetség,de szerintem Nikols ról nem most hallottunk utoljára !
2010. december 20. 18:06
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (clydesdale @ 2010.12.20. 17:52)
IGEEEN!!!
:D
HÁT NEM!!
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 100x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
HÁT NEM!!
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 100x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
Ebben teljes mértékben, 1000%-osan egyetértek, és én is letöltöm a számait, és sorra veszem majd a CD-it Csabinak!
2010. december 20. 18:18
Én örülök neki hogy ő nyerte,bár nekem az is jó lett volna ha Nikolasz vagy Veca nyeri meg.
2010. december 20. 18:26
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
http://donna.hu/cikk/4-millioba-kerult-Takacs-Nikolas-az-RTL-nek/7292?utm_source=GM-myVIP&utm_medium=i...dium=indexdoboz
<- szerintem eztis olvassátok el..
amugy CSABIIII !♥♥
én Tomit imádtam legjobban megminden.. kárh kiesett és remélem 2011es xfaktorba is indul..:DDDDD h megnyerjee:DDD ésés szavazni fogok rá mert imádooom!
D♥
és örülök h csabi nyerte meg, de ugyanugy örültem volna nikolasnak is.. mindkettő tehetséges és sokra viszik majd az életben..
<- szerintem eztis olvassátok el..
amugy CSABIIII !♥♥
én Tomit imádtam legjobban megminden.. kárh kiesett és remélem 2011es xfaktorba is indul..:DDDDD h megnyerjee:DDD ésés szavazni fogok rá mert imádooom!
és örülök h csabi nyerte meg, de ugyanugy örültem volna nikolasnak is.. mindkettő tehetséges és sokra viszik majd az életben..
2010. december 20. 18:29
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (clydesdale @ 2010.12.20. 17:52)
szlovák k*csög
Elég undorító, hogy még mindig vannak akik így gondolkoznak.
Nem, hogy örülnétek, hogy még van ember aki Magyarországba a jobb jövőt látja...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.