Mi most a kedvenc számod ?
2014. szeptember 02. 20:58
|
petra199959új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.20. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 215595 offline
|
Jelenleg Andy Black-They don't need to understand
2014. szeptember 02. 21:10
Ariana Grande-Be My Baby és Just A Little Bit Of Your Heart
2014. szeptember 04. 16:43
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
The Pretty Reckless - Heaven Knows
2014. szeptember 06. 09:18
|
|
Just1Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.04. Hozzászólás: 67 Csatolások: 1 Azonosító: 232710 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=wGJ_-JT8FYA
Kesha Take It Off ♥
Kesha Take It Off ♥
2014. szeptember 07. 16:23
Nekem jelenleg kettő van, bármennyire is szeretnék/próbálok választani, egyszerűen nem megy.
Avril Lavigne - Hush Hush
Avril Lavigne - Hush Hush
2014. szeptember 07. 21:27
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Különös, hogy errefelé járok, igaz, nem tegnap lopta be magát egy dalocska a szívembe, úgy, hogy kedvencemnek mondhassam, lassan már egy éve, s életemben először történt ilyen, ha csak Joey nem produkál valami ennél is elképesztőbbet, akkor többé nem is fog, persze hozzá kell tennem, hogy maga a dal tavaly szeptember 30-án jelent meg, de én majdnem egy héttel később hallhattam, mert lassan jött a lemez. Egyébként is az az utolsó dalocska a lemezen
Scar The Martyr - Last Night On Earth
Első hallásra beleszerettem, sőt néhány napig csak azt a dalocakár hallgattam. Amikor először füleim hallatára felcsendült a dal legeleje, már tudtam, hogy valami nagyszerűt fogok hallani (persze ezt az előtte levő csodás dalokból is kikövetkeztettem), aztán megszólalt a gitár... persze időbe telt mire azt mondhattam: "Ez a kedvencem" vagy egyáltalán azt, hogy: "Van kedvenc dalom." Nekem ez azért nagy dolog. Az első kedvenc dalom, ki tudja, talán örökké ez marad.
Köszönet érte Joeynak
Scar The Martyr - Last Night On Earth
Első hallásra beleszerettem, sőt néhány napig csak azt a dalocakár hallgattam. Amikor először füleim hallatára felcsendült a dal legeleje, már tudtam, hogy valami nagyszerűt fogok hallani (persze ezt az előtte levő csodás dalokból is kikövetkeztettem), aztán megszólalt a gitár... persze időbe telt mire azt mondhattam: "Ez a kedvencem" vagy egyáltalán azt, hogy: "Van kedvenc dalom." Nekem ez azért nagy dolog. Az első kedvenc dalom, ki tudja, talán örökké ez marad.
Köszönet érte Joeynak
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. szeptember 13. 20:13
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
Rob Zombie - Sick Bubblegum
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. szeptember 13. 23:29
|
|
MorbidAngelúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 232381 offline
|
Unearth - Watch It Burn
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.