Mi lenne a nevetek, ha fiúnak, fiúk esetében lánynak születtetek volna?
Én Szabolcs lennék ha fiúnak születek.
Hogy hívnának, ha fiúnak/lánynak születtél volna?
2010. december 19. 14:18
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Récy98
2010. december 19. 16:20
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.19. 14:42)
Dániel lettem volna 
Én is.
2010. december 19. 23:25
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Én valószínűleg Imre az apám után. De még szóba jöhetett volna a János, a nagyapám után, és hallgathattam volna a hülye poénokat, ugyanis van nálunk egy Bartha János nevezetű kertészeti szakközépiskola, vagy a Sándor, az apám testvére után, aki egyben a keresztapám is volt. De nevezhetnének Jusztinnak is, mivel az apai nagymamámat Jusztinának hívták. Na az lenne még egy szép. Ha engem is Bartha Jusztinnak neveznének. Újabb hülye poénok röpködhetnének. Gondolom nem szorul magyarázatra.
1 felhasználónak tetszik:
Effy
2010. december 21. 00:18
Tamás vagy Dániel lett volna a nevem ha fiúnak születtem volna...
2010. december 21. 00:40
Mivel lányt szerettek volna nagyon így még emlékszem ... Fruzsina lettem volna.
2010. december 22. 19:27
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
A szüleim nem találtak nekem fiú nevet! úgyhogy ha fiú lettem volna valószínűen Zsolt lettem volna az apám után!
Aztán mikor lány lettem a Zsolt nevet megtartattuk a tesómnak aki szintén lány lett!=D
Aztán mikor lány lettem a Zsolt nevet megtartattuk a tesómnak aki szintén lány lett!=D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.