Vanessa Hudgens róka-kosztümben
2010. december 19. 17:53
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Ha ez tényleg igazi akkor ez már állatkínzás
2010. december 19. 18:21
Wati92:
jah, majd meglétjuk, Ő hogyan mutat valaki másnak a fején. az is marha cuki lesz, nem?
jah, majd meglétjuk, Ő hogyan mutat valaki másnak a fején. az is marha cuki lesz, nem?
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2010. december 19. 18:24
jól áll neki, de egy igazi rókabunda?? ez nagyon gonosz és borzalmas dolog lenne, ha igazi lenne!
tothbianka
2010. december 19. 19:38
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
állat védő vagyok és kinyírom ha még eygszer ilyenben mer megjelenni!!!!!!!!!!!!!!!!! szégyen
"""
2010. december 19. 19:44
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
2010. december 19. 20:37
elég érdekesen néz ki, valami jobbat is felvehetett volna
2010. december 19. 21:20
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ha ez igazi szőrme, egy életre megutáltam ezt a csajt.. de szerintem amúgy is elég szarul áll rajta, szóval még ezért se viselje..
tothbianka
2010. december 19. 21:30
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
szerintem ez nem igazi.muttas nekem egy állatot aminek ilyen szünű a szőre:D
műirha a divat mindenhol...nézz körbe mango-zara-stardivarius...arany árán visszik őket és mindegyik mű!
nekem is mű irhakabátom van.és azzal nincsis semmibaj.
műirha a divat mindenhol...nézz körbe mango-zara-stardivarius...arany árán visszik őket és mindegyik mű!
2010. december 19. 21:51
Idézet (kispadlizsán @ 2010.12.19. 21:30)
szerintem ez nem igazi.muttas nekem egy állatot aminek ilyen szünű a szőre:D
Nemtudom te hol élsz, ugyanis arókának pont ilyen a szőre
2010. december 19. 22:04
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
Em31
szerintem most a rókák felsírtak ha"ezt" róka bundához hasonlítod. a távoli képeken közük sincs hozzájuk:)
szerintem most a rókák felsírtak ha"ezt" róka bundához hasonlítod. a távoli képeken közük sincs hozzájuk:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.