A gyönyörű énekesnőre sok férfinak fáj a foga, ezért a bulvár már elég sokkal össze is hozta, de ezeket a kitalációkat Cheryl természetesen tagadja, sőt, még határozottan ki is jelentette: továbbra is egyedülálló.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cheryl Cole még nem talált párt magának
2010. december 19. 11:36
2010. december 19. 11:43
szegény pedig nagyon szép nem lehet igaz h még nincs olyan pasi akinek nem tetszik
szegényke
2010. december 19. 11:50
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik a férfiaknak, sokkal inkább azzal, hogy a legtöbb csak kiakarja őt használni. Persze nem tudom, hogy Will.I.Am vagy Derek mit akart tőle - mondjuk az is igaz, hogy kettejük közül szerintem max utóbbi lehetett esélyes.
Az a gond, hogy nem látnak - NEM AKARNAK LÁTNI - benne többet, mint egy bombázó. De hagyjuk meg, sokkal több lakozik benne! De hát tudjátok: egy bizonyos helyzetben az ész megáll, ő pedig ezt igen intenzíven kihozza az erősebbik nemből.
Nevethetnék ezen, mert nekem is kifelé nőtt, de nekem Cheryl sokkal több ennél!
Az a gond, hogy nem látnak - NEM AKARNAK LÁTNI - benne többet, mint egy bombázó. De hagyjuk meg, sokkal több lakozik benne! De hát tudjátok: egy bizonyos helyzetben az ész megáll, ő pedig ezt igen intenzíven kihozza az erősebbik nemből.
2010. december 19. 12:48
Szerintem is horipapa. Cheryl-t előbb kihasználnák a férfiak, minthogy megszeressék.
2010. december 19. 13:30
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Van még ideje, és nagyon gyönyörű, biztos talál magának valakit, aki nem alázza meg úgy, mint Cole.Az a férfi nem tudja hogy mit veszített, amikor megcsalta.
2010. december 19. 14:59
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Idézet (horipapa @ 2010.12.19. 11:50)
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik a férfiaknak, sokkal inkább azzal, hogy a legtöbb csak kiakarja őt használni. Persze nem tudom, hogy Will.I.Am vagy Derek mit akart tőle - mondjuk az is igaz, hogy kettejük közül szerintem max utóbbi lehetett esélyes.
Emlékszel még arra a bizonyos beszélgetésünkre, amikor a pasikkal kapcsolatban beszéltünk róla? Na azt a véleményem azóta is fenn tartom. De látom már te is ide jutottál.
Annak idején mérhetetlenül nagyot csalódtam Ash-ben. Ilyenkor mindig eszembe jut a 2008-as szülinapja, és mindig rácsodálkozok, hogy ahhoz képest, hogy jutottak ide. Nagyon szeretném, ha végre igazán boldog lenne, egy rendes, normális pasi mellett.
2010. december 19. 15:28
nem birom elképzelni h egy ilyen nőnek mér nincs pasija...o.O
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: