A gyönyörű énekesnőre sok férfinak fáj a foga, ezért a bulvár már elég sokkal össze is hozta, de ezeket a kitalációkat Cheryl természetesen tagadja, sőt, még határozottan ki is jelentette: továbbra is egyedülálló.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cheryl Cole még nem talált párt magának
2010. december 19. 11:36
2010. december 19. 11:43
szegény pedig nagyon szép nem lehet igaz h még nincs olyan pasi akinek nem tetszik
szegényke
2010. december 19. 11:50
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik a férfiaknak, sokkal inkább azzal, hogy a legtöbb csak kiakarja őt használni. Persze nem tudom, hogy Will.I.Am vagy Derek mit akart tőle - mondjuk az is igaz, hogy kettejük közül szerintem max utóbbi lehetett esélyes.
Az a gond, hogy nem látnak - NEM AKARNAK LÁTNI - benne többet, mint egy bombázó. De hagyjuk meg, sokkal több lakozik benne! De hát tudjátok: egy bizonyos helyzetben az ész megáll, ő pedig ezt igen intenzíven kihozza az erősebbik nemből.
Nevethetnék ezen, mert nekem is kifelé nőtt, de nekem Cheryl sokkal több ennél!
Az a gond, hogy nem látnak - NEM AKARNAK LÁTNI - benne többet, mint egy bombázó. De hagyjuk meg, sokkal több lakozik benne! De hát tudjátok: egy bizonyos helyzetben az ész megáll, ő pedig ezt igen intenzíven kihozza az erősebbik nemből.
2010. december 19. 12:48
Szerintem is horipapa. Cheryl-t előbb kihasználnák a férfiak, minthogy megszeressék.
2010. december 19. 13:30
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Van még ideje, és nagyon gyönyörű, biztos talál magának valakit, aki nem alázza meg úgy, mint Cole.Az a férfi nem tudja hogy mit veszített, amikor megcsalta.
2010. december 19. 14:59
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Idézet (horipapa @ 2010.12.19. 11:50)
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik a férfiaknak, sokkal inkább azzal, hogy a legtöbb csak kiakarja őt használni. Persze nem tudom, hogy Will.I.Am vagy Derek mit akart tőle - mondjuk az is igaz, hogy kettejük közül szerintem max utóbbi lehetett esélyes.
Emlékszel még arra a bizonyos beszélgetésünkre, amikor a pasikkal kapcsolatban beszéltünk róla? Na azt a véleményem azóta is fenn tartom. De látom már te is ide jutottál.
Annak idején mérhetetlenül nagyot csalódtam Ash-ben. Ilyenkor mindig eszembe jut a 2008-as szülinapja, és mindig rácsodálkozok, hogy ahhoz képest, hogy jutottak ide. Nagyon szeretném, ha végre igazán boldog lenne, egy rendes, normális pasi mellett.
2010. december 19. 15:28
nem birom elképzelni h egy ilyen nőnek mér nincs pasija...o.O
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: