Cseke Katinkára, a Jóban Rosszban színésznőjére idén nyáron, Egyiptomban talált rá a szerelem. Új párja arab, de kapcsolatuk komolynak ígérkezik – már három hónapja együtt vannak – kislánya pedig nagyon örülne, ha új apukájának és Katinkának lenne egy fél-arab gyermeke, hisz a kislánynak még nincs testvére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cseke Katinka: „A szerelmem 2500 km-re lakik”
2010. december 19. 10:42
2010. december 19. 10:59
áá 2500 km
az én barátom 70 km-re lakik és így is alig tudunk találkozni
az én barátom 70 km-re lakik és így is alig tudunk találkozni
2010. december 19. 11:04
Csak várja ki a végét. Majd egyszer csak hozza a pasi az újabb nőit, ugyanis az araboknál többnejűség van. Nem egy ilyen esetet hallottam ismerősöktől, hogy valamelyik ismerősük hozzáment egy arabhoz, aztán az meg egyszer csak beállított még egy nővel (mivel ez náluk teljesen természetes). A végén úgy kellett a magyar csajt szó szerint kimenekíteni a "házasságból".
2010. december 19. 11:16
El Mexicano,Katinka új kedvese nem úgy arab,hogy vallásos,hanem ugye Egyiptomban lakik,egy luxusszállodában dolgozik,így tehát az arab szót úgy értik jelen esetben,hogy nem magyar,a bőrszíne sem teljes fehér,de attól még lehet keresztény vagy egyéb vallású-és ez pont így van jól.Nem veszekedni akarok,csak hát ma már nem "divat" a többnejűség, persze a te véleményedet is megértem
Abban igazad van,hogy csak várja ki a végét,mert hát távkapcsolat.Egyébként sok boldogságot neki,hosszú,jó kapcsolatot kívánok nekik!
2010. december 19. 11:28
katinka szerintem nagyon csunya nő xD de asszem nem csak szerintem
2010. december 19. 11:43
Idézet (florence @ 2010.12.19. 11:30)
POLIPOOOT??
florence,a "polip" egy daganat,amit nőgyógyászati szakkifejezésként használnak-itt nem állatra értjük.
2010. december 19. 19:33
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
pont egy arab?? ez meg hogy jött??
2010. december 19. 21:43
Van ilyen!!! Amúgy ne mi dontsuk el h kivel randevúzik!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: