sajnálom mert jó volt az egyik kedvenc volt.
hajrá CSABA
Király L. Norbert kiesett az X-Faktorból
2010. december 19. 10:34
|
|
Adamfan lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 136029 offline
|
szegény Norbiiiii!!

én nagyon szerettem Őt!!
de mivel kiesett ezért hajrá Csabi!!
én nagyon szerettem Őt!!
de mivel kiesett ezért hajrá Csabi!!
2010. december 19. 10:35
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Jobban örültem volna egy Csaba-Norbi döntőnek, de itt már tényleg mindenki nagyon jó, és 3. helyezettnek lenni óriási dolog. Imádunk, Norbi!♥
Hajrá Csaba!♥
Hajrá Csaba!♥
1 felhasználónak tetszik:
Ditty
2010. december 19. 10:36
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
Ezt vártam már régóta. nem mintha lenne vmi bajom a Norbival de Csaba és Nicolas is jobb nála. Nagyon tetszett mindenki dala,főleg az tetszett mikor a Csaba a Tomival énekelt-->de jóóó volt.
Na szóval hajrá Csaba♥
Na szóval hajrá Csaba♥
2010. december 19. 10:44
én elképzelni nem tudom hogy ez hogy lehetséges!!talán nem hétköznapian énekel de legalább nem volt hamis!!de háát ez a vastagocska egy rohadt hangot sem talált el és borzalmas hamis volt!!hallgatni is rossz volt!!
innentől kezdve nikolas nyerte meg!!hajrááá NIKOLAS!!<3<3<3
innentől kezdve nikolas nyerte meg!!hajrááá NIKOLAS!!<3<3<3
2010. december 19. 10:52
Veszprémiként egyértelműen Csabának szurkolok,az egyetem aulájában is hogy ordítottak az ismerőseim-sajnos nem értem rá elmenni,így otthonról szurkoltam Csabának.Ne értsetek félre,szeretem Norbit,de elég furcsa lett volna,ha megy a döntőbe-eddig lehetett viccelni azzal,hogy "Jajj,majd Norbi megy és megnyeri!
",de ez most már értelmetlen.Még azt hozzáfűzném,hogy Nikolast nem szeretem, mert mindig egyhangúan énekel,és a határon túliak(Románia,Szerbia,Szlovákia,Szlovénia, Ausztria,Ukrajna) többsége szerintem rá szavaz.De ez csak saját vélemény,mert a nők többsége Csabára szavaz-ugyancsak szerintem. Norbit senki sem fogja elfelejteni,hallani fogunk még róla,nyugi
HAJRÁ CSABI!
2010. december 19. 11:03
Hajrá Nikolas! Neki kell megnyernie!
Szomorúan látom, hogy mindenki csabának szurkol.
Jó pasi meg minden. De a hangja Nikolas nyomába sem ér.
És tényleg imádom csabát is, de HAJRÁ NIKOLAS!
Szomorúan látom, hogy mindenki csabának szurkol.
Jó pasi meg minden. De a hangja Nikolas nyomába sem ér.
És tényleg imádom csabát is, de HAJRÁ NIKOLAS!
2010. december 19. 11:12
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Szerintem teljesen eltértünk a témától.A gyengébbek kedvéért elmondom hogy Nikolas igenis magyar.De nem is ez a lényeg, hiszen a cikk témája:"Király L. Norbi kiesett az x-faktorból".
A véleményem:
Norbi egy egyéniség volt, de a folyamatos hörgésével ami kicsit sem hasonlítható az énekléshez, azzal kikészített.A tény az tény:nem tud énekelni!Bárki bármit mond, ő egy showman, nincs tehetsége.Inkább csillag születikbe való.De most komolyan, szerintetek Nikolasnak nincs jó hangja?Szerintem gyönyörű hangja van, de azért kicsit már tényleg unalmas hogy mindig ugyanabban a hangszínben énekel, és nem tud új produkciót mutatni...http:De hát ízlések, és pofonok
A véleményem:
Norbi egy egyéniség volt, de a folyamatos hörgésével ami kicsit sem hasonlítható az énekléshez, azzal kikészített.A tény az tény:nem tud énekelni!Bárki bármit mond, ő egy showman, nincs tehetsége.Inkább csillag születikbe való.De most komolyan, szerintetek Nikolasnak nincs jó hangja?Szerintem gyönyörű hangja van, de azért kicsit már tényleg unalmas hogy mindig ugyanabban a hangszínben énekel, és nem tud új produkciót mutatni...http:De hát ízlések, és pofonok
2010. december 19. 11:13
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
Csabira a sok tini szavaz!Most jó jól néz ki meg minden.De Nikolasnak a nyomába sem ér.Ha Csabi nyeri akkor soha többé nem nézem a magyart hanem az amerikait és majd megint éghet az ország!!!
Mindenki tudja hogy nem csak a rajongók nyomják!Azért is mert benne volt a popdarálóba!Szal ő már egy fajta híresség8bár az én szememben egy senki)
HAJRÁ NIKOLAS!!!
Mindenki tudja hogy nem csak a rajongók nyomják!Azért is mert benne volt a popdarálóba!Szal ő már egy fajta híresség8bár az én szememben egy senki)
HAJRÁ NIKOLAS!!!
2010. december 19. 11:19
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
pedig én neki szurkoltam. de most már inkább a Csaba nyerje meg. a falra mászom a Nicolastól. fúj...
1 felhasználónak tetszik:
csianon29
2010. december 19. 11:20
Na szóval:
Én nem örülnék annak, ha Csaba nyerne, mivel nem annyira tehetséges mint Nikolas, Nikolas hangját ezer közül is fel lehet ismerni. Csaba meg nem az a nagy felfedezett, aki már a Barátok Köztön át a Popdarálóig mindenben szerepelt. Bár ha ez az egész meg van rendezve, akkor tuti, hogy Csaba nyer, mert ő már jártas a zenei életben, szóval...Hajrá Nikolas
Én nem örülnék annak, ha Csaba nyerne, mivel nem annyira tehetséges mint Nikolas, Nikolas hangját ezer közül is fel lehet ismerni. Csaba meg nem az a nagy felfedezett, aki már a Barátok Köztön át a Popdarálóig mindenben szerepelt. Bár ha ez az egész meg van rendezve, akkor tuti, hogy Csaba nyer, mert ő már jártas a zenei életben, szóval...Hajrá Nikolas
2010. december 19. 11:20
|
|
Bullet_Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 135337 offline
|
Kár h kiesett...én bírtam...
2010. december 19. 11:31
|
penge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 41614 offline
|
gyerekek lehet szeretni, nem szeretni de ő magyarország egyik legnagyobb Showman-je és ha még gyakorolja az éneket, nagy sikereket fog elérni:)mostmég nincs olyna nagy énekhangja de énektanár ill gyakorlás kérdése...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.