forever J Biebs: ku**a??!!! Na fogd be a *****-t és takarodj innen! Tudod ki a szánalmas!
Az a 12 éves kis hormonzavaros nemtommi, akit úgy imádsz... -.-"
Kedvenc sztárok: Bieber, Jaden Smith, Miley Cyrus és ezek mellett 15 éves vagy?! Na ebből látszik az agyi szinted XD Kb ezek a 7 éves húgom kedvencei is... Ja bocs... Miley Can't Be Tamed-je jó.
Lady Gaga kivégezte a Mikulást
2010. december 20. 20:37
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2010. december 20. 21:00
Regina tökéletesen egyetértek veled... :S
Candy_attack: veled meg pláne! XDDD :DDD
Candy_attack: veled meg pláne! XDDD :DDD
2010. december 20. 21:25
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
nagyon nem szeretem ha pofáznak nekem úgy hogy jobb lesz ha eldugulsz!!!
jóvan??!!
jóvan??!!
2010. december 21. 17:20
Na JBiebs jobban teszed ha te fogod be a pofádat ameddig be nem verik!És majd akkor dugulunk el ha megmondtuk az igazad!
Érthető voltam? És jobb ha nem kurvázod Gagát mert akkor mi majd meg le buzizozzuk biebert!
Pepsi8: Úgyám!
Candy_Attack: Bizony Bizony!
Érthető voltam? És jobb ha nem kurvázod Gagát mert akkor mi majd meg le buzizozzuk biebert!
Pepsi8: Úgyám!
Candy_Attack: Bizony Bizony!
2010. december 21. 20:01
„Na most hogy kinyírtam a Mikulást, lássuk, veletek mit fogok tenni!” a vége tetszik
2010. december 21. 21:41
Idézet (Candy_attack @ 2010.12.20. 20:37)
forever J Biebs: ku**a??!!! Na fogd be a **-t és takarodj innen! Tudod ki a szánalmas!
Kedvenc sztárok: Bieber, Jaden Smith, Miley Cyrus és ezek mellett 15 éves vagy?! Na ebből látszik az agyi szinted XD Kb ezek a 7 éves húgom kedvencei is... Ja bocs... Miley Can't Be Tamed-je jó.
kérlek!!!
Jaden Smith-t ne keverd bele
18 vagyok,de mégis szeretem
nem "úgy" csak szimpatikus,mert jó filmje van és jó a hangja
de amúgy igazad van,egyetértek veled
2010. december 22. 15:18
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nem bírom ezt a nőt. Sajnálom, hogy egyedül tölti az ünnepeket, de attól még nem kéne megőrülni. Mindig tudtam, hogy nem normális ez a nő.
De ez azért vicces.
2010. december 22. 19:42
Idézet (MachineMagic @ 2010.12.18. 21:27)
Háát naa... én little monster vagyok... Nos, és úgy gondol, hogy Gaga!Ez egyáltalán NEM volt helyes dolog amit csináltál...Most csalódtam benned...
Látod, nem olyan, amilyennek gondolod!!! Nem ismerjük a sztárok valósi énjét, tudni kell, hol az egészséges rajongás határa!!
2010. december 24. 00:46
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
de szerintem egy sztárt..vagy tehetséget azért kéne szeretne, amit tesz és nem a kisebb afférjai miatt..xd
ez semmi sem volt ahhoz képest, h miket képes megtenni a hírnév érdekében..de azért így is szeretem:D
ez semmi sem volt ahhoz képest, h miket képes megtenni a hírnév érdekében..de azért így is szeretem:D
2010. december 25. 16:38
Idézet (cintia8597 @ 2010.12.18. 19:06)
Részben igaza van!!
hát részben
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: