Lady Gaga kivégezte a Mikulást
2010. december 19. 15:29
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Na végre van valaki,aki eggyütt érez velem,és utálja a Karácsonyt. Mondjuk én magát az ünnepet nem utálom,csak azt a felhajtást,ami körülötte van.Hogy az a jó,hogyha minél nagyob ajándékot vesz valaki. És a szeretet hol marad emberek.
Ez az Gaga!!!
2010. december 19. 16:14
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Kezdjük ott,hogy tök normális családban nőtt fel. Irigylem is érte. Van párja,és nem ezért utálja az ünnepeket. Azt csak ő tudja,hogy miért is mondta ezeket. És ez miért is megbotránkoztató...Szétcincált egy plüss mikit..És???? Nem ölt embert... Miért lenne diliházban a helye? Ezért? Ugyan már..... Inkább annak lenne ott a helye,aki ezért elítéli... Aztaqrva...
2010. december 19. 16:54
nekem minegy,mit csinál én a zenéjét nagyon is szeretem.
2010. december 19. 19:05
Nem szereti a karácsonyt na és? Én szeretem, szeretek a családdal lenni, és együtt ünnepelni, beszélgetni! Nálunk nem mindig van ugyanaz kajára, hanem amit szeretünk, ennyi! Ajándékot meg senki nem köteles venni, pláne nem drágát, mi nem veszünk a felnőtt családtagoknak semmit, hanem összeülünk a kisfiammal és alkotunk, hiszen nem az ajándék a lényeg, hanem a szeretet, de egyébként meg nem kell senkit követni, nem kell boltba járni drága ajándékokat venni, legyen az ember kreatív és adja a szeretetét ajándékba! Akinek nem tetszik, az téged sem szeret igazán, ennyi! Gagát szeretem a zenéje miatt, de csak hallgatni!!!!
2010. december 19. 20:55
nem kéne széttépnie azt amit 1 rajongó adott neki...de ő tudja
2010. december 19. 21:00
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Érdekes következtetést vonok le a kommentelőkből
Akik csúnyát írnak és szidalmazzák azoknak általában első helyen Bieber van.....ez azért elég sokat mond nekem
Akik csúnyát írnak és szidalmazzák azoknak általában első helyen Bieber van.....ez azért elég sokat mond nekem
2010. december 19. 21:02
Idézet (Pepsi8 @ 2010.12.19. 20:55)
Ez pedig a másik. Ajándék egy rajongótól. Azt csak nem kellett volna széttépni.
2010. december 19. 22:31
sewenteen,egyet értek veled.
A többségnek vagy Dzsásztinka vagy Selenácska esetleg Miley-ka!
A többségnek vagy Dzsásztinka vagy Selenácska esetleg Miley-ka!
2010. december 19. 22:31
A mikulásról meg:
Jó kis műsor volt.Főleg amkor rálépett és elkezdett ordítani.
Jó kis műsor volt.Főleg amkor rálépett és elkezdett ordítani.
2010. december 19. 22:35
Pepsi8:
egyetértek....
egyetértek....
2010. december 20. 11:33
Szerintem se kellett volna,mert egy rajongójától kapta.
2010. december 20. 15:19
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Az ő baja h egyedül van
2010. december 20. 18:04
Sok szempontból megértem sok ból meg nem. Egy rajongó kedveskedni akart akkor és azt monta szereti a rajongóit akkor mért csinálja ezt! A karácsony tényleg hülyeség mert sok pénzkidobás az egész de ugyanakkor lehet beszélgetni a családoddal meghitt hangulatban lenni én ezért szeretem a karácsonyt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: