Lady Gaga kivégezte a Mikulást
2010. december 19. 13:00
Idézet (Peggysue @ 2010.12.19. 12:53)
Emberek ez is a show része volt! Bécsben egy Hello Kitty plüss került fel a színpadra és szintúgy leharapta a fejét...
Akár a show része volt, akár nem, nem szép munka. Tipikus megbotránkoztató viselkedés. Gratulálok Gaga.
2010. december 19. 13:01
Én sem szeretem a karácsonyt. Egy jó nagy baromság az egész...
2010. december 19. 14:07
Úgy, hogy a karácsony egy óriási reklám... vegyünk minél több ajándékot minél drágábban, szeressük egymást, aztán az év többi 364 napjában meg szarjunk egymás fejére. Szerintem semmi értelme az egésznek. Kötelező és kényszeres ajándékvásárlás, mintha augusztus 5.-én nem lehetne venni valami apróságot, csak mert épp megláttam a boltban és eszembe jut valaki, aki fontos nekem... Nem, december 24.-ére viszont kötelező venni valamit, mert ha nem veszel, milyen bunkó vagy meg egyébként is. Otthon kell jópofizni mindenkivel, minden évben 456x összeveszni, hogy nem akarok 500 kiló lenni és köszönöm, nem kérek sütit, meg egyébként sem szerettem soha... minden évben ugyanaz a kaja, egyszerűen utálom a kocsonyát meg az ilyen szarokat. Minden évben 500x elmondom, hogy ne vegyenek nekem csokit, mert nem kell, de akkor is vesznek. A karácsonyfa alatt álldogállva a családdal pedig mindig eszembe jut, hogy szívem szerint inkább kivel vagy kikkel tölteném az estét. Majd ha saját családom lesz, saját gyerekem, akkor valószínűleg visszatér majd a karácsony szeretete, a meglepetések és hogy örömet szerezhessek neki, hogy egy pillanatra elhiggyem, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat és nem a plázákban hömpölygő tömeg jut majd eszembe. Mindemellett pedig nagyon szeretem a karácsonyi fényeket a városban, a karácsonyi vásárban való forraltborozást a Vörösmarty téren... A szilveszter viszont mindjárt más, azt végre azzal tölthetem, akivel szeretném, nem a családdal TV-zve...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. december 19. 14:10
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
ez egy állat XD ezért imááááádom! XD am ki tudja utálni az ünnepeket?
Te sem szeretnéd a SZERETET ünnepét, ha nem tudnád kivel megosztani és egyedül lennél... Most mondjuk van a husomnak pasija, talán idén már élvezi a karácsonyt
Te sem szeretnéd a SZERETET ünnepét, ha nem tudnád kivel megosztani és egyedül lennél... Most mondjuk van a husomnak pasija, talán idén már élvezi a karácsonyt
2010. december 19. 14:15
Idézet (Regina @ 2010.12.19. 14:07)
Úgy, hogy a karácsony egy óriási reklám... vegyünk minél több ajándékot minél drágábban, szeressük egymást, aztán az év többi 364 napjában meg szarjunk egymás fejére. Szerintem semmi értelme az egésznek. Kötelező és kényszeres ajándékvásárlás, mintha augusztus 5.-én nem lehetne venni valami apróságot, csak mert épp megláttam a boltban és eszembe jut valaki, aki fontos nekem... Nem, december 24.-ére viszont kötelező venni valamit, mert ha nem veszel, milyen bunkó vagy meg egyébként is. Otthon kell jópofizni mindenkivel, minden évben 456x összeveszni, hogy nem akarok 500 kiló lenni és köszönöm, nem kérek sütit, meg egyébként sem szerettem soha... minden évben ugyanaz a kaja, egyszerűen utálom a kocsonyát meg az ilyen szarokat. Minden évben 500x elmondom, hogy ne vegyenek nekem csokit, mert nem kell, de akkor is vesznek. A karácsonyfa alatt álldogállva a családdal pedig mindig eszembe jut, hogy szívem szerint inkább kivel vagy kikkel tölteném az estét. Majd ha saját családom lesz, saját gyerekem, akkor valószínűleg visszatér majd a karácsony szeretete, a meglepetések és hogy örömet szerezhessek neki, hogy egy pillanatra elhiggyem, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat és nem a plázákban hömpölygő tömeg jut majd eszembe. Mindemellett pedig nagyon szeretem a karácsonyi fényeket a városban, a karácsonyi vásárban való forraltborozást a Vörösmarty téren... A szilveszter viszont mindjárt más, azt végre azzal tölthetem, akivel szeretném, nem a családdal TV-zve...
Valóban, régebben még nem a pénzről szólt a karácsony. Szörnyű, hogy idáig jutottunk. Én viszont akkor sem tartom helyesnek amit csinált. Jó, persze, a show kedvéért csinálta, de azért az emberekben még él a karácsony feeling, akár tetszik nekik hogy ajándékot kell venni, akár nem. Nem is beszélve a gyerekekről, akik nagyon odavannak a Mikulásért, biztosan nem tetszett nekik/nem tetszett volna nekik. Anno Ozzy Osbourne is leharapott egy denevérfejet, nem? Ő is miért csinálta? Biztosan nem azért mert nem szereti a denevérhúst, a show kedvéért csak. Lehet nem szeretni a karácsonyt, de azt nem kellene reklámozni
Dancsy
2010. december 19. 15:27
Ez a csaj őrült. Ő a jó énekesnő, akire fel kellene nézni? Egyedül van, ezért miért kell ilyen szánalmas módon viselkedni. Nevetséges amit csinál, és sajnálatos. Ezek után azért fizessek, hogy eltudjak menni egy ilyen koncertre. Nem szép dolog volt ez tőle, hiába a show része volt, vagy sem. Na, gondolkozzon már el. Egész évben koncertekre jár, botrányos módon viselkedik, még szép hogy nem lehet egy nyugodt karácsonya, amit a családjával tölthetne. És még ő csodálkozik?
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.