El Mexicano
Lady Gaga úgy kezdte
Utána lehet nézni /Stefani: Red and Blue/
Nekem nagyon tetszik ez az albuma és már rongyosra hallgattam, de sajnos nem figyeltek fel erre az emberek, és miért nem? Mert ez nem elég nekik, a puszta tehetség a mai világba kevés (sajnos), kell valami figyelem felhívó. Lady Gaga erre rájött.
Láttam olyan felvételeket ahol zongorázik és nagyjából mindenki magasról tett arra, h ki énekel. Aztán ezt megelégelve döntött úgy, h többet akar ennél és ehhez az kell, h megetesse a társadalmat a "mocsokkal", de kétlem, h ő ez az ember lenne.
Nyilatkozta is, h teljesen külön választja a magánéletétől Lady Gaga személyiségét.
Ezek a tettei nem igen tetszenek nekem se, de nem ítélem el. Nem bolond ez a nő, hanem nagyon okos!
De én ilyennek szeretem, sajnos én is ez a kategória vagyok....élvezem a "mocskot" :/
Lady Gaga kivégezte a Mikulást
2010. december 19. 02:39
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
Gaga mindig is ilyen volt, és ilyen is lesz. igaz, hogy nem értek egyet minden cselekedetével, de szerintem ezen a rajongói nem lepődnek meg. amúgy meg nembírom Gagát, a zenéje tűrhető.
2010. december 19. 09:20
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
2010. december 19. 09:45
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
2010. december 19. 09:57
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Botrányos... :S :
2010. december 19. 10:08
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Elég őrült húzás volt tőle, de ez végülis gaga.
2010. december 19. 10:54
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
"Egyedül vagyok és nyomorultul érzem magam!"
Talán nem véletlenül...
Talán nem véletlenül...
2010. december 19. 10:56
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
ez a nő tényleg meghülyült

sárga-házban van a helye!
mégis hogy lehet az, hogy nem szereti a karácsonyt??!! eléggé problémás családban nőhetett fel, ha ilyen érzéketlen barom.....
sárga-házban van a helye!
mégis hogy lehet az, hogy nem szereti a karácsonyt??!! eléggé problémás családban nőhetett fel, ha ilyen érzéketlen barom.....
2010. december 19. 11:24
ezdehülye!!!!!!
annyira útálom!!!nincs olyan klippe amelyikben nem ölt volna meg valakit annyir egy normálatlan nőszemély útálom egy nagy idióta (sorry rajongók)
annyira útálom!!!nincs olyan klippe amelyikben nem ölt volna meg valakit annyir egy normálatlan nőszemély útálom egy nagy idióta (sorry rajongók)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: