Én meg azt mondom, h kell egy ilyen is a világba.
Nem hiszem, h lesz még valaki aki mer ennyire őrült lenni mint ő (a nyilvánosság előtt). Én pont ezért kedvelem őt, mert mer olyan őrült lenni amennyire mind szeretnénk egy kicsit.
Rám speciel ez semennyire nem volt hatással, ugyan úgy szeretem a karácsonyt (kivéve pár részt belőle)
Szerintem senki nem fogja majmolni ezt a cselekedetét!
Lady Gaga kivégezte a Mikulást
2010. december 18. 22:00
Idézet (sewenteen @ 2010.12.18. 21:51)
Én meg azt mondom, h kell egy ilyen is a világba.
Nem hiszem, h lesz még valaki aki mer ennyire őrült lenni mint ő (a nyilvánosság előtt). Én pont ezért kedvelem őt, mert mer olyan őrült lenni amennyire mind szeretnénk egy kicsit.
Rám speciel ez semennyire nem volt hatással, ugyan úgy szeretem a karácsonyt (kivéve pár részt belőle)
Az a baj, nem egy van... hanem túlságosan is sok. Főleg az USA-ban, és mind rossz példát mutatnak.
Én már végre egy olyan amerikai világsztárt akarok látni, aki nem arról lett népszerű, hogy drogozik, villant, idétlenül öltözködik, piál, tetoválása van stb., hanem arról, hogy tehetséges és (csak) énekel...
2010. december 18. 22:01
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Az meg egy erős, erős túlzás, hogy idegbeteg! Attól azért távol áll.. szóval óvatosabban a szavakkal!
2010. december 18. 22:08
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Gaga most Tweetelte, hogy a Dont ask,dont tell el lett utasítva!17 éven át a katonáknak magukban kellett tartaniuk, ha melegek voltak! De Gaga kiállt,meghallották és nyert! Akkor ez nem egy jó pont? ezek után mondjatok rá rossz szavakat..
2010. december 18. 22:12
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.18. 22:00)
Az a baj, nem egy van... hanem túlságosan is sok. Főleg az USA-ban, és mind rossz példát mutatnak.
Én már végre egy olyan amerikai világsztárt akarok látni, aki nem arról lett népszerű, hogy drogozik, villant, idétlenül öltözködik, piál, tetoválása van stb., hanem arról, hogy tehetséges és (csak) énekel...
Akadnak bőven, ha csak a kedvenceim közül nézem Sheryl Crow, Jewel, Faith Hill, Sarah McLachlan vagy LeAnn Rimes. Mind botrányoktól és egyéb celebekre jellemző botrányoktól és dolgoktól mentesen építik és csinálják munkájukat és karrierjüket - szóval hagyjuk már, hogy amerika a gonosz farkas a világ összes más országa meg szegény piroska és a nagymama.
2010. december 18. 22:16
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.18. 22:12)
Akadnak bőven, ha csak a kedvenceim közül nézem Sheryl Crow, Jewel, Faith Hill, Sarah McLachlan vagy LeAnn Rimes. Mind botrányoktól és egyéb celebekre jellemző botrányoktól és dolgoktól mentesen építik és csinálják munkájukat és karrierjüket - szóval hagyjuk már, hogy amerika a gonosz farkas a világ összes más országa meg szegény piroska és a nagymama.
Igen, csak sajnos ezekről sehol nem hallani...
2010. december 18. 22:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.18. 22:16)
Igen, csak sajnos ezekről sehol nem hallani...
Szerinted. Inkább Te nem hallasz róluk, nem? Több lemezt adnak el az USA-ban, mint a Te kis kedvenced - utánanézhetsz, nem hasra ütöttem.
2010. december 18. 22:29
Hát ez nem vót szép..De GaGához ilyen személyiség illik!!!
2010. december 18. 22:33
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.18. 22:27)
Szerinted. Inkább Te nem hallasz róluk, nem? Több lemezt adnak el az USA-ban, mint a Te kis kedvenced - utánanézhetsz, nem hasra ütöttem.
Nem is érdekelnek, hogy őszinte legyek, ahogy téged sem az én kedvenceim.
2010. december 18. 22:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.18. 22:33)
Nem is érdekelnek, hogy őszinte legyek, ahogy téged sem az én kedvenceim. 
Nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy nem csak tehetségtelen botrányhősökből áll az amerikai zenei paletta. Én sem szeretem azokat akikre céloztál és gondoltál - de ne vegyük már egy kalap alá és ne általánosítsuk le egész amerikát
Amúgy van egy Thalia szám ami tetszik, Fat Joe-val - az jó.
2010. december 18. 22:44
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.18. 22:38)
Amúgy van egy Thalia szám ami tetszik, Fat Joe-val - az jó. 
Hát nekem épp az nem tetszik (az egész albummal együtt)... az számomra nem ő.
2010. december 18. 22:56
Szerintem azért mindennek van határa...ha annyira szereti a rajongóit,akkor talán nem kéne olyasmira tanítani őket ami nem mondható követendő példának. Most úgy őszintén...nem szereti a karácsonyt...és?ez minket hol érdekel? Minek kell itt a showt csinálni? Mert ő nem szereti...ne szeresse. És azért arra kíváncsi lennék mit érezhet az a rajongó aki azt odadobta. Nem hinném hogy repes az örömtől.
2010. december 19. 00:23
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
ez hülye -.-
engem nem zavartak eddig a
hülyeségei, mert mégis csak embernek tartottam
de ez azért durva volt..kap ajándékot egy
rajongótól és szétszediii???
engem nem zavartak eddig a
hülyeségei, mert mégis csak embernek tartottam
de ez azért durva volt..kap ajándékot egy
rajongótól és szétszediii???
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: